Top bedrijf top personeel

Service uitstekend gewoon top garage

Altijd weer goede service

Goede service, eerlijk, vlot en behulpzaam

super

prima bedrijf

Fantastische leenfietsen!

Ik kom zo min mogelijk bij de garage en na het onderhoud van vorig jaar is dat weer gelukt. Vriendelijk personeel, zelfs niet te beroerd om je te halen en brengen. Voor alles wat er gebeuren moet netjes contact en zelfs foto’s indien nodig. Proberen je niet op kosten te jagen als iets nog niet meteen nodig is. Tot volgend jaar!

Top service

Goede hulp en je voelt je er meteen thuis.

Uitstekende service en klant vriendelijk

Prettig

Altijd goed geregeld en top!

Klacht is snel en vakkundig afgehandeld

Goeie garage met vriendelijk personeel

Top bedrijf!

Ferdy is attent, luistert en geeft een goed advies. De uitvoering is altijd goed en betrouwbaar. Top garage!

Alles prima geregeld. .

APK kon snel ingepland. Wachten tijdens keuring onder genot bakkie koffie.

Top autobedrijf

Zoals we gewend zijn van autobedrijf Ferdy Snijders, een top service! Personeel altijd vriendelijk en altijd in voor een praatje.

Snelle service

Mijn auto moest op vrijdagmiddag worden opgehaald ivm verkeerde brandstof getankt. Telefonisch goed op de hoogte gehouden wanneer de auto ambulance zou komen. Zaterdagmiddag voor 12 uur was de auto weer klaar. Snelle, klantvriendelijke service.

Mij ervaring heel goed

Mijn auto via het autototaalplan een grote beurt en apk voor 15 euro Geweldig

Opnieuw prima service!

Goede ervaringen met dit autobedrijf.

Goede afspraken correcte uitvoering

Zie boven.

Duidelijk en uitstekende service

Duidelijk, vriendelijk en gewoon echt prima!

Erg slecht.

Je gaat er heen voor een onderhoud beurt en een banden wissel. Onderhoud beurt zin in mijn onderhouds plan. Waar ik elke maand voor betaal. Dus dat koste niks alleen de banden wissel is dan 30 euro. Maar dan doen ze zomaar even de apk er bij koplampen poetsen en krijg je een maand later een rekening van 250 euro. Nou dankje wel. En leuk dat ik ook werd terug gebeld dat mij dat 3x beloofd is. WACHT NOG

Zeer goede service en vriendelijk personeel!

Zeer goede service en vriendelijk personeel !

Zeer goed bedrijf

Ze doen nooit ergens moeilijk over en helpen altijd direct als je iets met je auto hebt.

Goede en snelle service

Snelle apk , ik kon er op wachhten en niet duur

Goed bedrijf

Vakmensen in dienst die goed werk afleveren blij mee

Vriendelijk,altijd tijd voor je en goede reparatie's

Worden altijd vriendelijk geholpen en snel, zijn zeer tevreden

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen