Blij!

Kwam alleen voor een lekke band, prima verholpen. Maar wat een verrassing, ging met een brandschone auto weer naar huis. Heel blij mee want mijn auto was een zwijnenstal. Wat een mooie service!

Eerlijk en betrouwbaar

Ferdy komt eerlijk en betrouwbaar over. Er heerst een familiale sfeer met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

goed geholpen

Altijd goede en snelle service

Klantgericht, en ze laten je niet de garage uitgaan voordat het probleem is opgelost

Mijn auto moest voor een klein probleempje wat nog geen 10 minuten werk was, kosteloos gemaakt. En auto gewassen en gezogen, zat er bij in. Vriendelijk en informeel personeel.

Klantvriendelijk,, informatief, en duidelijk

Top service

Geweldige service!!! De accu van mijn auto bleek zeer slecht te zijn en ondanks dat het bijna sluitingstijd was, hebben ze nog een accu kunnen ophalen en geplaatst.

Goed en betrouwbaar

Goede betrouwbare garage waar je auto op de juiste en goede manier wordt nagekeken en onderhouden. Goede monteurs.

Top!

Altijd goed geholpen, heel toegankelijk. Kan altijd leenauto mee krijgen. Altijd vriendelijk, ook al zie je dat het druk hebben.

geweldig

een goede laagdrempelige organisatie die gemaakte afspraken nakomen . En after service verlenen . wij hopen hiervan nog jaren gebruik te mogen maken . fam. Falke

Goed en snel geholpen

Prima geholpen met duidelijke uitleg .

Adequaat, correct, klantvriendelijk en snel

Apk keuring. Combi met beurt was dit jaar niet gedaan. Dus Apk apart. Gebeld en kon 2 dagen later komen. Ik kon erop wachten. Door de corona maatregelen moest ik buiten zitten. Bij de tafel en met de nodige koffie was het wachten zo gedaan. Kon het proces volgen als ik wilde. Niet zo lang moeten wachten dan ik had verwacht. De auto werd klaar gezet en kreeg ik de sleutels en het keuringsrapport uitgereikt. Ik wilde nkg even daarvoor betalen maar was vergeten dat ik 10 jaar gratis Apk had. Prettige ervaring al met al. Om die reden blijf ik komen vanuit Assen.

Top bedrijf top personeel

Service uitstekend gewoon top garage

Altijd weer goede service

Goede service, eerlijk, vlot en behulpzaam

super

prima bedrijf

Fantastische leenfietsen!

Ik kom zo min mogelijk bij de garage en na het onderhoud van vorig jaar is dat weer gelukt. Vriendelijk personeel, zelfs niet te beroerd om je te halen en brengen. Voor alles wat er gebeuren moet netjes contact en zelfs foto’s indien nodig. Proberen je niet op kosten te jagen als iets nog niet meteen nodig is. Tot volgend jaar!

Top service

Goede hulp en je voelt je er meteen thuis.

Uitstekende service en klant vriendelijk

Prettig

Top!

Altijd goed geregeld en top!

Klacht is snel en vakkundig afgehandeld

Goeie garage met vriendelijk personeel

Top bedrijf!

Ferdy is attent, luistert en geeft een goed advies. De uitvoering is altijd goed en betrouwbaar. Top garage!

Alles prima geregeld. .

APK kon snel ingepland. Wachten tijdens keuring onder genot bakkie koffie.

Top autobedrijf

Zoals we gewend zijn van autobedrijf Ferdy Snijders, een top service! Personeel altijd vriendelijk en altijd in voor een praatje.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen