Goed en prettig geregeld

Vriendelijke personeel

Prettige en perfecte service

Vriendelijk personeel welke duidelijk uitleg geven over de uit te voeren werkzaamheden

Er wordt in goed overleg aan je auto gesleuteld

Ze bellen altijd om te vertellen wat ze met je auto gaan doen. Jij hebt zelf het laatste woord. Misschien kunnen jullie voor dat je hem weer mee geeft een stukje mee rijden zo dat je zeker weet dat alles goed is. Dit op mijn eigen ondervinding. Verder toppie hoor

geen negatief woord over te zeggen.

Vriendelijk personeel,werk gedaan volgens afspraak,auto van binnen en buiten schoon teruggekregen en da auto rijdt als een zonnetje. PERFECT!

Aanrader!

Waren wat problemen met de auto die ik had gekocht, maar werd prima en snel opgelost!

Heel goed, snel, correct en servicegericht!

Ik was heel aangenaam verrast mijn auto na de APK keuring en bandenwissel ook nog eens gewassen en van binnen schoongemaakt en heerlijk ruikend op te halen zeg, super extra service!! Hartelijke groet, Margit de Vries

zeer goed

altijd goede service en altijd goed werk geleverd en zeer klantvriendelijk

Eerlijk en betrouwbaar

Vriendelijk en bedreven vakmensen. Uitstekende garage, waar service hoog in het vaandel staat.

Klantvriendelijk

Goed geholpen in tijd van nood.

Goede service!

zeer goed, en zeer klant vriendelijk

altijd bereid dingen aan te passen.

Geweldige service en professioneel.

Altijd wordt er mee gedacht met ons als klant en de extra service is prima.

Prima service en klantvriendelijk.

Wij werden vriendelijk geholpen en alles was gedaan zoals afgesproken.

Goede service!

Erg goede service en snel klaar.

Zoals vanouds weer een prima service geleverd.

Mijn ervaring is zeer goed. Hele aardige mensen die je helpen. En de service is geweldig.

Ben tevreden met het werk voor me gedaan

Na Apk keuring een reparatie,vooraf netjes een inschatting van de kosten . Kreeg gratis een leenauto van de garage mee .kreeg mn auto schoon gewassen en met schoon interieur terug ! Super !

Zeer snel geholpen had mijn accu stuk binnen 2 uur was alles weer in order. Super service

Betrouwbare organisatie met kwalitatief en vakkundig personeel

In verband met een onderhoudsmelding heb ik de auto weggebracht. Vakkundig personeel die weten waar ze het over hebben. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarnaast word je als klant blij verrast dat je je auto zowel van binnen als van buiten helemaal schoon terug krijgt.

Altijd uitstekend

Al jaren klant bij Ferdy. Altijd prima, correct én vlot geholpen!

Hele fijne service en goede garage!

Blij!

Kwam alleen voor een lekke band, prima verholpen. Maar wat een verrassing, ging met een brandschone auto weer naar huis. Heel blij mee want mijn auto was een zwijnenstal. Wat een mooie service!

Eerlijk en betrouwbaar

Ferdy komt eerlijk en betrouwbaar over. Er heerst een familiale sfeer met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

goed geholpen

Robert Scottstraat 15