Altijd prima service!

Uitstekend bedrijf

Uitstekende service. Realistische prijzen, vriendelijk en correct. Gewoon een betrouwbaar bedrijf waar je met ene gerust hart naartoe kan.

Erkend bedrijf

Service en prijs kwaliteit

Gewoon goed

Zeer prettig

Een betrouwbaar, vriendelijk en deskundig bedrijf met prima service

Ben al jaren klant, mijn vrouw heeft ook een auto gekocht en deze gaat ook bij dit bedrijf in onderhoud.

Erg tevreden!

Vriendelijkheid, netjes werk, goede service, duidelijkheid, neemt tijd voor de klant.

Ik word hier altijd op een goede en prettige manier geholpen.

Al ruim 10 jaar kom ik hier en nogmaals: goede service, verstand van zaken en plezierige medewerkers

Vriendelijke werknemers. Met mijn bijzondere wensen geen enkel probleem. Alles netje weg gewerkt. Erg tevreden alles werkt goed. Zeer tevreden. Niet alleen voor onderhoud kun je daar terecht.

Alles optimaal in orde

Grote beurt + distributieriem prima geregeld . Leenauto stond klaar en volgende dag weer ingeleverd en eigen auto gewassen en al weer meegenomen. Prima service. Kan niet beter.

Altijd top service

Vriendelijk, ervaren, hulpvaardig en service hoog in het vaandel!

Persoonlijk, vakkundig en vriendelijk. Zelfs onze auto werd nog even gewassen. Ferdy bedankt.

Vriendelijk , personeel met kennis van zaken .

Auto gezogen en gewassen en reparatie netjes uitgevoerd .

Top!

Zoals altijd weer top, zelf inplannen van afspraak bevalt ons prima. Iedereen altijd tijd even vriendelijk.

Bij de laatste apk en beurt is mijn auto gratis schoongemaakt. Van binnen en buiten. Echt geweldige service die ik nog niet eerder heb meegemaakt!

Uitmuntend

Top service

Zeer goede service, top!

Auto voor grote beurt en APK met bandenwissel. Alles conform afspraak en prima geregeld. Leenauto was niet voorhanden maar keurig thuis gebracht en weer opgehaald.

Goede service en vriendelijk.

Ferdy is een vriendelijk persoon die meedenkt met de klant. Wij hadden een lastige vraag over het importeren van onze auto vanuit het buitenland, een ver land. Ferdy luisterde goed naar ons en heeft de opdracht goed uitgevoerd. Het duurde allemaal veel langer dan gedacht maar dat lag niet aan Ferdy en zijn collega's maar aan de RDW. Uiteindelijk is de auto keurig afgeleverd met een nieuwe APK en een technische check. Ook is de auto van buiten en binnen schoon gemaakt en zag er keurig uit en rook van binnen als nieuw. Die extra service waardeer is zeer. Dank aan Ferdy en aan zijn medewerkers!

Fijne garage en vriendelijke mensen

Mijn auto was er voor een kleine reparatie. Auto stond 's middags gewassen en al klaar. Top service en altijd vriendelijk.

goede service en correcte afhandeling.

goede afspraken van de garage naar de klant toe, met duidelijke omschrijving wat er moet gebeuren en alles correct afgehandeld. Als extra service was de auto weer helemaal tip top gewassen en gepoetst.

prima !

hartelijk te woord gestaan en vriendelijk, eerlijk over leg als er wat vervangen moet worden, en als verassing nog je auto schoon mee naar huis TOP!!!

goede service. hartelijk personeel

wij komen al een aantal jaren bij autobedrijf Snijders. zijn erg positief, goede service.

SUPER BEDRIJF.....AARDIGE BEHULPZAME MENSEN.

APK..... KLEINE BEURT... WINTERBANDEN-WISSEL met NIEUWE VELGEN. LEENAUTO..... Bij het ophalen, stond de auto te glimmen in de zon...... GEWASSEN EN VAN BINNEN SCHOON.... Waar tref je dat nog.... Bedankt Ferdy Snijders en collega's. Tot de volgende keer.

Super bedrijf

Geweldige service, zeer tevreden

Ben zeer tevreden top cervice

Snelle sevice

De bandenwissel was weer snel geregeld.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen