Geen kennis van oudere auto's

Het bedrijf bleek niet in staat om een contactslot te regelen voor een Mercedes uit 1993. Bovendien wilden ze zo'n 250 euro, met bijkomende kosten (zonder het contactslotje) in rekening brengen voor het plaatsen van een simpel contactslotje zonder enige electronics. Dit kan ik geen service noemen.

Zeer klantvriendelijk, goed geholpen, fijne service!

Prettige manier om zaken te doen

Altijd goede service en geen verrassingen.

Ben super tevreden over de service van ferdy snijders altijd vriendelijk

Super tevreden klant vriendelijk

Vriendelijk personeel, snel geholpen. Werd eerst gebeld voordat er een reparatie werd uitgevoerd. De auto werd helemaal schoon, van binnen en buiten, afgeleverd. Enige minpunt was dat er geen leenauto beschikbaar was terwijl ik die wel had gereserveerd.

Goede kwaliteit klant vriendelijk

Een goede service En heeft goede monteurs in dienst

Zeer goede service

Altijd eerlijk en correct behandeld.

Prettige communicatie en geen verrassingen.

Helemaal goed.

Zoals gewend, is de persoonlijke service meer dan prima. De storing is adequaat en voor een net bedrag verholpen.

Top vooral nu ook de auto gewassen was

Zie titel

Topservice

Zeer behulpzaam na flinke motorschade!

Goede service!

Top!

Snel, goed en professioneel geholpen!

Ik heb van tevoren een mailtje gestuurd of de auto beschikbaar was en of ik langs kon komen (zaterdags). Snel een reactie gekregen dat de auto klaar stond voor een proefrit. Auto getest, informatie gekregen en een week later gepoetst en schoon opgehaald! Zeer tevreden over de (snelle en goede) service!

prima service

Uitstekend om afspraken te maken. Die worden allemaal nagekomen. Vriendelijk personeel. Je voelt je meteen op je gemak. Wordt gebeld als er iets bijzonders is.

top

Snel en goed als altijd.

Goed en prettig geholpen

Klantvriendelijk en n prima service

Heel erg tevreden.

Zeer goed. Meedenkend

uitstekend

prima serviece

Prima Service.

Prima service bij deze 1e bezoek bij autobedrijf Ferdy Snijders.

Al jaren dik tevreden!

Wat ons betreft op alles de score goed! Ook als je ergens niet zo tevreden mee bent wordt het goed opgelost! Daarom al jaren voor ons een vertrouwd adres.

Prima ervaring goeie service

Goed geholpen en een lekkere bak koffie

Goede kwaliteit

Klant vriendelijk

Altijd prima service!

Uitstekend bedrijf

Uitstekende service. Realistische prijzen, vriendelijk en correct. Gewoon een betrouwbaar bedrijf waar je met ene gerust hart naartoe kan.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen