Zeer goede ervaring al jaren

zeer goede monteurs service en de baas die meedenkt over de reparatie en altijd vriendelijk

prima service en goede vakmensen; bovendien vriendelijk.

Vakmanschap ten top.

Tot nu toe prima

Een prima bedrijf. Alleen de nota was hoger dan afgesproken. En ik zou gebeld worden als de auto klaar was maar moest om kwart boor vijf zelf bellen. Daarnaast heb ik het Autoonderhoudplan afgesloten. Heb er verder nog geen ervaring mee met dit plan als het bedrijf. Ferdy is zo qua eerste indruk een klantvriendelijke hardwerkende man.

Super service

Zoals gewend, weer een prima persoonlijke en snelle service voor een betaalbare prijs. Na de behandeling van de versnellingsbak, rijdt de auto weer als vanouds. Daarnaast hebben we de auto weer compleet schoon meegekregen...

Toppers

Super autobedrijf met geweldige medewerkers. Afspraak is afspraak.

Uitstekende service

Heb mijn auto laten repareren voor de apk, na ophalen van mijn auto is mijn auto helemaal schoon gemaakt en hebben ze mijn digitale verwarming veranderd van farenheit naar Celsius waar ik heel blij mee ben!

Ik ben erg tevreden.

Vriendelijke mensen, goede service en duidelijke uitleg bij reparatie.

Een bedrijf met uitmuntende service

Zeer vriendelijke eigenaar en deskundig personeel, altijd op zeer korte termijn een afspraak mogelijk. er wordt echt meegedacht, en auto altijd keurig schoon terug, waar vind je dit nog. Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan.

geweldige service

nadat de wegenwacht de motor van onze camper weer tijdelijk aan de praat kreeg (kapotte startmotor) vertelde hij ons de auto meteen naar de garage te brengen. Geen punt voor garage Snijders. Camper snel weer keurig startmotor vervangen en de wagen weer schoongemaakt. Wilde zelf de auto weer 'zoutvrij'maken maar dat hoefde weer niet. Geluk bij een ongeluk

Weer top zoals altijd

Auto gebracht voor z’n jaarlijkse oliebeurtje. Weer prima uitgevoerd en de auto weer mooi schoon van binnen terug gekregen

Snel efficiënt en vriendelijk met een eerlijke prijs

Gewoon serieus goed en snel

snel en deskundig

Ik ben snel geholpen en de reparatie is goed uitgevoerd. Ik was aangenaam verrast dat mij auto van binnen en buiten schoongemaakt is

uitstekend

zoals altijd correct behandeld

Prima service met een glimlach

Wij worden altijd hoe geholpen. Prima geregeld en nette prijs.

Prima garage

Super goede service, altijd klantvriendelijk en normale prijzen voor het werk dat verricht is. Kortom een aanrader!!

Geweldige service

Auto in reparatie maar leen auto mee zodat wij gewoon aan het werk konden! Super behulpzaam! Hierdoor kom ik zeker weer!

Snel, netjes en goed.

Zeer netjes en snel geholpen, zowel bij de keuring als bij de reparatie. En aangenaam verrast, dat na afloop de auto ook nog eens schoon was gemaakt. Kortom, zeer tevreden klant.

Kleine beurt auto later achterruitwisser gerepareerd

goed voorelkaar

het is weer prima

Kennis, kunde en ervaring, topgarage.

Deskundig/professioneel bedrijf.

Onze auto voor een APK en een kleine beurt naar Ferdy Snijders gebracht. De auto was zelfs van binnen en van buiten schoon gemaakt. Top service! Dikke pluim.

Perfect.

xxxxxxxxxxx

nog niet optimaal

Vraag me dinsdag nog maar een keer

Uitstekende en klantvriendelijke service.

Altijd vriendelijk ontvangen, gelijk koffie bij binnenkomst. Auto was na afloop volledig schoongemaakt, zowel van binnen als van buiten. Altijd topservice!

Een garage met een eigenaar en medewerkers die hun vak verstaan

Prive ging ik al naar Ferdy en altijd naar tevredenheid. Vanuit mijn bedrijf stuur ik nu, wanneer nodig, mijn cliënten ook naar Ferdy omdat de service altijd fantastisch is!

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen