Goede service snel geholpen ,klantvriendelijk

Altijd goed

Ben al jaren klant hier

Weer goed voor elkaar!

Alles werd weer geregeld zoals het hoort! Echt toppers!

Op afgesproken tijd geholpen. Snelle terugkoppeling via mail.

Een goede garage

Klant vriendelijk

Fantastische service

Via via kreeg ik de tip om mijn kapotte auto bij Ferdi Snijders te brengen. Zo gezegd zo gedaan. Ik had vooraf aangegeven geen rijke snuiter te zijn maar ook echt niet zonder mijn auto te kunnen. Donderdag ochtend heb ik de auto gebracht, een paar uur later kreeg ik telefonisch de diagnose al door. Ik kreeg helder uitgelegd wat er mankeerde en wat het zou gaan kosten. De volgende dag stond aan het eind van de middag de auto alweer klaar! Niet alleen gerepareerd, ook nog eens gepoetst en er was een storing bij de verlichting verholpen. Daarnaast voelde ik me al gelijk bij binnenkomst geen nummertje, iets wat in de huidige maatschappij erg fijn is. Al met al, super service!

Wederom top! Fijne en snelle service.

Zeer goed ontvangen en afwikkeling problemen auto

Geweldig personeel em goede service

Goede service, goede prijs/kwaliteit

Super blij met de aangekochte auto. Schoon en mooi autobedrijf met enthousiaste, hardwerkende werknemers.

En wat fijn dat mijn auto ook nog van buiten en binnen gewassen was

Je wordt prima geholpen en op de afgesproken tijd!!!

Goede service, duidelijk overleg als er onverhoopt "iets anders" aan het voertuig wordt geconstateerd. Het team reageert adequaat.

zeer goede service

Leenauto geen probleem. Goed op de hoogte gehouden van eventuele problemen. Alles als zeer vriendelijk ervaren.

geheel volgens verwachting

Handige manier van afspraak maken. Prima ontvangst en afhandeling. Auto ziet er prachtig uit maar vooral, rijdt weer heerlijk en vertrouwd. Top!

Goede en duidelijke afspraken

Onlangs een occasion gekocht, een bedrijf met no nonsens afspraak is afspraak.

Wat goed bevalt moet je gewoon zo laten !

Goede service tegen scherpe prijzen waarbij klantvriendelijkheid centraal staat . Ik ben er zeer goed over te spreken en al jaren trouwe klant waarbij ik niet de behoefte voel een andere garage te willen proberen . Want wat goed bevalt moet je gewoon zo laten .

Toppers

Wanneer je bij Ferdy komt weet je dat je goed geholpen wordt. Iedere keer weer!

Top top

Zoals altijd nooit moeilijk doen. Altijd bereid om te adviseren en te helpen.

Correcte afhandeling van onderhoudsbeurt en APK, inclusief de auto wassen!

Vriendelijke omgang.

Altijd fijn en vlot

Toppers!

Zoals altijd weer een prima service en goed geregeld.

Een prima plek voor een totaal auto-onderhoud

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig; zowel telefonisch als online. En altijd word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Het onderhoud wordt secuur en accuraat uitgevoerd.

Goede en snelle service

Wederom weer een goede en snelle service gehad. Vriendelijke mensen.

Mijn ervaring was erg goed

Ze zijn allemaal erg vriendelijk en je word goed geholpen. Als er iets is word je gebeld en in overleg word er gehandeld. En wat een service de auto helemaal schoon zowel binnen als buitenkant geweldig.

Rekening viel lager uit omdat een reparatie niet nodig bleek. Hierover werd ik netjes gebeld. En als extra was de auto helemaal gewassen. Super!

snel en vakundig afgehandeld.

Lege band direct vakkundig aangepakt.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen