zeer goede service

Leenauto geen probleem. Goed op de hoogte gehouden van eventuele problemen. Alles als zeer vriendelijk ervaren.

geheel volgens verwachting

Handige manier van afspraak maken. Prima ontvangst en afhandeling. Auto ziet er prachtig uit maar vooral, rijdt weer heerlijk en vertrouwd. Top!

Goede en duidelijke afspraken

Onlangs een occasion gekocht, een bedrijf met no nonsens afspraak is afspraak.

Wat goed bevalt moet je gewoon zo laten !

Goede service tegen scherpe prijzen waarbij klantvriendelijkheid centraal staat . Ik ben er zeer goed over te spreken en al jaren trouwe klant waarbij ik niet de behoefte voel een andere garage te willen proberen . Want wat goed bevalt moet je gewoon zo laten .

Toppers

Wanneer je bij Ferdy komt weet je dat je goed geholpen wordt. Iedere keer weer!

Top top

Zoals altijd nooit moeilijk doen. Altijd bereid om te adviseren en te helpen.

Correcte afhandeling van onderhoudsbeurt en APK, inclusief de auto wassen!

Vriendelijke omgang.

Altijd fijn en vlot

Toppers!

Zoals altijd weer een prima service en goed geregeld.

Een prima plek voor een totaal auto-onderhoud

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig; zowel telefonisch als online. En altijd word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Het onderhoud wordt secuur en accuraat uitgevoerd.

Goede en snelle service

Wederom weer een goede en snelle service gehad. Vriendelijke mensen.

Mijn ervaring was erg goed

Ze zijn allemaal erg vriendelijk en je word goed geholpen. Als er iets is word je gebeld en in overleg word er gehandeld. En wat een service de auto helemaal schoon zowel binnen als buitenkant geweldig.

Rekening viel lager uit omdat een reparatie niet nodig bleek. Hierover werd ik netjes gebeld. En als extra was de auto helemaal gewassen. Super!

snel en vakundig afgehandeld.

Lege band direct vakkundig aangepakt.

solide bedrijf.

klantvriendelijk, nette indruk en duidelijk

Super geholpen en eerder dan afgesproken was!

Word altijd netjes geholpen en behandeld, en de service is super geregeld en ook altijd netjes.

Meer dan prima geholpen, zeer tevreden.

De afspraak was vlot gemaakt. De mensen zijn vriendelijk. Onderhoud van de auto is besproken, toegelicht en de kosten transparant. Kreeg de auto gewassen en van binnen schoon terug. Mensen stralen passie uit voor hun werk, een absolute aanrader

Uitstekend geholpen en afspraak=afspraak

Goed bedrijf en vriendelijke mensen.

Goed geholpen en alles volgens afspraak.

TOP

Mijn auto laten keuren en er moest iets aan gebeuren. Leenauto mee gekregen. En toen ik de mijn auto ging ophalen was die helemaal van binnen schoongemaakt en gewassen. Wat een verassing.

Subliem

Professionele opvolging. Geldt ook voor de mailwisseling. Goede en eerlijke persoonlijke service

Altijd alles goed voor elkaar!

Goede, eerlijke service en een kop koffie terwijl je wacht!

Goede en snelle service

Tot nu toe een prima auto met prima service. Wel jammer dat er bij de beschrijving van de auto stond dat er asld cruise control op zit maar dit in realiteit normale cruise control is.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen