Vlot en goed afgehandeld maar wel veel te duur.

Probleem goed afgehandeld. Alleen weer hoge kosten aan verbonden.,

Super garage

Zeer aan te bevelen altijd goed service en eerlijk advies kom er al jaren

Service, duidelijkheid en vriendelijkheid

Duidelijke advertentie.vriendelijk personeel en een goede service. Eerlijke prijzen.

Keurig netjes alles volgens afspraak

Mn auto is weer perfect onderhouden en weer gekeurd En natuurlijk een heerlijk bakje koffie gedronken Ga zo door

goed en eerlijk bedrijf

uitstekend

uitstekende kwaliteit alleen komt dat jammer genoeg met een prijskaartje

Goeie service en altijd goed advies van kundige monteurs.

Zeer klantvriendelijk en topmonteurs

Garage straalt uit hoe de eigenaar is! Klantvriendelijk en afgeleverd werk is altijd perfect! Bedankt Ferdy en team Snijders

Snelle en goede service

Komen afspraken na en staan voor goede kwaliteit en prima service

zeer goed

heel prettig,koffie altijd klaar

Goede en snelle service

Ik was onaangenaam verrast dat de kosten bandenwissel (winter naar zomer) inclusief opslag met maar liefst met 50% is gestegen ten opzichte van de vorige keer

Een auto gekocht met een tevreden gevoel dat het product goed is.

Bij aankomst meteen een goed gevoel. Bedrijf straalt kwaliteit uit, wat je terug vind in de auto’s.

Gastvrij, en goede service

Kon snel terecht met een kapotte accu

Probleem direct verholpen, ook omdat auto voor werk gebruikt wordt.

Goede service snel geholpen ,klantvriendelijk

Altijd goed

Ben al jaren klant hier

Weer goed voor elkaar!

Alles werd weer geregeld zoals het hoort! Echt toppers!

Op afgesproken tijd geholpen. Snelle terugkoppeling via mail.

Een goede garage

Klant vriendelijk

Fantastische service

Via via kreeg ik de tip om mijn kapotte auto bij Ferdi Snijders te brengen. Zo gezegd zo gedaan. Ik had vooraf aangegeven geen rijke snuiter te zijn maar ook echt niet zonder mijn auto te kunnen. Donderdag ochtend heb ik de auto gebracht, een paar uur later kreeg ik telefonisch de diagnose al door. Ik kreeg helder uitgelegd wat er mankeerde en wat het zou gaan kosten. De volgende dag stond aan het eind van de middag de auto alweer klaar! Niet alleen gerepareerd, ook nog eens gepoetst en er was een storing bij de verlichting verholpen. Daarnaast voelde ik me al gelijk bij binnenkomst geen nummertje, iets wat in de huidige maatschappij erg fijn is. Al met al, super service!

Wederom top! Fijne en snelle service.

Zeer goed ontvangen en afwikkeling problemen auto

Geweldig personeel em goede service

Goede service, goede prijs/kwaliteit

Super blij met de aangekochte auto. Schoon en mooi autobedrijf met enthousiaste, hardwerkende werknemers.

En wat fijn dat mijn auto ook nog van buiten en binnen gewassen was

Je wordt prima geholpen en op de afgesproken tijd!!!

Goede service, duidelijk overleg als er onverhoopt "iets anders" aan het voertuig wordt geconstateerd. Het team reageert adequaat.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen