Goed en snel geholpen

prettig en correct geholpen

Het verhelpen van een hoge "piep" is soms moeilijk te vinden en te verhelpen. Weliswaar na een paar keer terug komen, is het de fa. gelukt e.e.a. op te lossen.

Perfecte service, snel en meedenkend voor eerlijke prijs

Topervaring, je wordt op een correcte eerlijke manier geholpen en te woord gestaan. De prijs is eerlijk en scherp daar kunnen nog veel bedrijven wat van leren. Helaas niet in de buurt anders was ik vanaf nu vaste klant! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Non nonsens

Eerlijk en oprecht! Vriendelijk personeel en nemen altijd de tijd voor je met een warm welkom gevoel. Als er bepaalde defecten of onderdelen zijn die geconstateerd zijn die vervangen moeten worden wordt er altijd keuring advies gegeven en wordt er meegedacht met de klant. Onze auto hier gekocht bij autobedrijf ferdy snijders en al een aantal jaar onze auto in onderhoud bij deze garage. Ga zo door!!!

Goede service en klant vriendelijk

Veels te duur

Onderdelen 4x duurder als bij de duurste online.

Erg prettig geholpen en hele goede service!

Erg vriendelijk en meedenkend

Niets op aan te merken!

Nette ontvangst, altijd goed gemutst, klantvriendelijk, een luisterend oor, je wordt goed op de hoogte gehouden terwijl de monteur zijn werk doet!!!

Heel positief over dit bedrijf

Vriendelijke mensen en heel vakkundig geholpen

Goede service en kennis van zaken en prima ontvangst

Goede service en kennis van zaken Prijs kwaliteit verhouding is goed en je wordt ontvangen met een bak koffie. Onderhoudscontract is in gang gezet en wacht nog op telefoon om de laatste dingen door te nemen

Teleurgesteld over de prijs

Ik bracht mijn auto in de veronderstelling dat deze een grote beurt zou krijgen en dat de remschijven/blokken voor (a295 euro) vervangen zouden worden. Toen ik gebeld werd dat ik de auto kon ophalen bleek dat de remschijven/blokken OOK vervangen waren. Dit was vooraf niet met mij besproken. Toen ik hier de prijs van hoorde schrok ik. Als ik dit vantevoren had geweten zou ik zelf onderzocht hebbenof dit goedkoper zou kunnen. Achteraf bleek dat dit dus ook veel goedkoper had gekund. Er werd mij verteld dat de distributieriem ook vervangen moet worden, dit zou uitkomen op ongeveer 1400 euro. Na deze ervaring heb ik telefonisch contact gezocht met een andere garage, die de distributieriem, multiriem en waterfilter incl manuren kan vervangen voor 500 euro. Dus ik ben serieus verbaasd en teleurgesteld over de rekening. Het zal vast allemaal heel goed gemonteerd zijn, maar mis hierin de open communicatie.

Snel en goed als altijd

Net zoals afgelopen jaren snel en goed geholpen.

Super geregeld

Goede service, goede leen auto en super vakmensen

Prettige en betrouwbare garage, goede service en advies, vakmensen

Komen hier jaarlijks voor de keuring en onderhoud van onze camper. Ook reparaties laten wij hier uitvoeren. Het bedrijf is meedenkend, komen afspraken na en alle medewerkers bijzonder vriendelijk. (Ook de koffie is goed) .

Vakmensen

Een betrouwbare en goede garage.

Keurig bedrijf met kennis van zaken.

Gewoon zoals het hoort te zijn.

Vriendelijk

Prettige behandeling goede cervice prima monteurs

Uitstekende service

Uitstekende service

Goed ontvangen,duidelijk gemaakt wat ze hebben gedaan en auto was weer heel schoon

Goede Prettige service

Goeie service

Kwam met een camper voor het eerst omdat ik er veel pech mee had. Door hun uitstekend geholpen met een goede service. Monteur belde me elke keer netjes op om te vertellen wat ie gedaan had en of gevonden had. Vanmiddag nam hij uitgebreid de tijd om ons alles uit te leggen en dat vond ik ontzettend fijn. Dankjewel en ga zo door, kom graag weer terug!!

Goed geholpen

Vakkundig

Zoals altijd goed geholpen, vakkundig, vriendelijk en snel!

Goede service en goed geholpen

Fijn bedrijf met kennis van zaken Goed geholpen en service is goed

Vakwerk met uitstekende service!

Erg blij met mijn auto in onderhoud bij Ferdy Snijders. Vriendelijk personeel en altijd goed geholpen zonder verrassingen. De service is echt top! Zo zie je dat niet veel meer. Aanrader dus!

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen