Vlot tot een akkoord gekomen !

Vriendelijk en correct

Vriendelijk en correct

Topservice

Er wordt netje werk afgeleverd, en een goed advies. En ze denken mee. Goeie communicatie. En de koffie staat altijd klaar. Fijne buren

Gewoon goed bedrijf.

Goede service en redelijke prijzen.

Uitstekende service

Uitstekend en klantvriendelijk garagebedrijf met vakmensen.

Netjes vriendelijk en volgens afspraak.

Zeer tevreden en altijd in goed overleg voor reparatie of onderhoudsbeurt.

Top!!

Al jaren klant, klantvriendelijk en een goede service.

Altijd goede service, prima afspraken.

Wij brengen de auto naar Ferdi Snijders sinds een paar jaar voor apk en/of. Prima service, geen onnodige kosten of reparaties. De mannen zijn altijd eerlijk en transparant.

Vriendelijk en betrouwbare autoservice

Fijne ervaring gehad bij Ferdie autoservice, vriendelijk en betrouwbaar geholpen.

Klantvriendelijk. Behulpzaam

Al jaren zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Klachten worden goed opgelost door deskundig personeel

Super service!

Mijn auto had een lekke band. Dit is zeer snel en goed opgelost. Ze hebben goed gekeken en het bleek dat het ventiel los zat. Dit zonder afspraak gedaan.

Uitstekende service

Stond met pech en ben heel goed geholpen. Accu stuk direct een nieuwe besteld .

Heele goede vakmensen

Fantastisch bedrijf!

Bijzonder klantvriendelijk, vakkundige monteurs. Hier is je auto in vertrouwde handen voor onderhoud en oplossen van problemen. Top.

Top bedrijf

zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Is gewoon een top garage met top personeel.

Snelle en goede service. Een bedrijf waar je op kan bouwen.

Een garage die op alle fronten kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan

Zoals boven beschreven!

Vakmanschap

Vriendelijk , vakkundige uitleg , leuk en positief . Niet opdringerig neemt alle tijd voor je .

Geweldige garage!

Kopen met vol vertrouwen. Geen gedoe, geen verborgen kosten. Eerlijke prijs en goede service.

‘‘s ochtends gebracht ‘smiddags weer klaar

Fijne garage.

Voor de eerste keer mijn auto gebracht in verband met een grote onderhoudsbeurt en APK. Fijn geholpen. Ik kon een leenauto meekrijgen om weer naar huis te rijden. Alles vlot geregeld en duidelijke afspraken.

Vriendelijk en vakkundig

Met goede terugkoppeling en advies bij de uitvoering van een middel grote beurt.

Altijd perfecte service

Flexibel, Veel kennis en vriendelijke eigenaren en personeel

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen