Prima ervaring

goede service

klant gericht en zeer vriendelijk personeel

Fantastische ervaring bij Garage Ferdy Snijders – mijn nieuwe Opel Corsa

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Opel Corsa, gekocht bij Garage Ferdy Snijders. Alles liep van begin tot eind vlekkeloos en ik voelde me echt serieus genomen – van de eerste proefrit tot de aflevering. Wat ik bijzonder waardeer: Uitstekende service: De medewerkers namen uitgebreid de tijd om alle opties te bespreken, legden alles duidelijk uit en gaven eerlijk advies. Geen verkooppraatjes, gewoon helder welke keuze voor mij het beste was. Eerlijke en transparante communicatie: Over de prijs, leveringstijd en afhandeling – alles werd duidelijk gecommuniceerd. Daardoor geen verrassingen achteraf, wat ik enorm waardeer. Kwaliteit van de auto: De Opel Corsa is precies wat ik ervan gehoopt had: comfortabel, zuinig, met moderne snufjes en fijne rijeigenschappen. Zelfs in de eerste weken al merkbaar hoe betrouwbaar en goed afgewerkt hij is. Nazorg en servicegerichtheid: Na de aankoop bleven ze goed bereikbaar, ondanks dat de deal al rond was. Kleine vragen werden snel beantwoord, en ze bleken ook echt service minded. Kortom: Als je op zoek bent naar een auto met goede kwaliteit en een garage waar service, eerlijkheid en klanttevredenheid voorop staan – dan kan ik Garage Ferdy Snijders meer dan aanbevelen. Ik rijd nu met plezier rond in mijn Opel Corsa, en ik ben ontzettend tevreden dat ik de keuze bij Ferdy Snijders heb gemaakt!

Vriendelijk, deskundig en zeer behulpzaam.

Ik ben al erg lang klant, vanaf het begin dat autobedrijf Ferdy Snijders is begonnen. We kennen elkaar heel goed en ik ben altijd heel goed behandeld. Het is al meerdere keren gebeurd dat ik zonder afspraak werd geholpen zonder afspraak, de laatste keer was 04-09-2025 bij het gemeentehuis in Emmen toen plotseling mijn auto niet wou starten. Ferdy zelf (de eigenaar) kwam ondanks alle drukte in zijn bedrij met een oprijwagen, auto erop, mij en mijn vriendin naar huis gebracht en toen met mijn auto naar de garage gereden. Het duurt dan iets langer voordat je auto weer klaar is, maar toch hebben ze tussendoor mijn auto gerepareerd..super!!!

Goed werk

Ze werken goed en netjes aan de auto en bussen ook voor bedrijven echt top service

Weer goed geregeld.

Mijn auto heeft zijn beurt weer gehad via het serviceplan. Daarnaast trilde het met remmen en dat is weer uitstekend verholpen.

Voor de eerste keer geweest en tevreden.

Goede service en klantvriendelijkheid!

Onze auto heeft een kleine beurt gehad en een auto slot vervanging dat ziet er allemaal top uit! Enige punt is dat er telefonisch voor een kleine beurt €250 was genoemd en vervolgens op de dag zelf werd mij verteld dat dat exc btw zou zijn, daar ga je als klant niet van uit dus dat scheelde €67 euro. Verder mooi en goed bedrijf.

Aardig en netjes afgehandeld

Goeie,vriendelijke service

Vriendelijke mensen. Goede service

Ik word altijd goed geholpen

Vriendelijke monteurs

Is een fijne garage!

Is een fijne garage, goed personeel, nemen alle tijd voor je, zijn behulpzaam.

Weer super geholpen en de service is er top

Zie hierboven

"Goede service, vriendelijk en zeer behulpzaam. Alles werd snel en netjes geregeld. Zeker een aanrader!"

Goede snelle service

Fijne werknemers

Prima en snel geholpen

Zeer tevreden .

Een goed team vakbekwaam goede en snelle service en daarbij uitermate klantvriendelijk gericht . En ook niet onbelangrijk het gaat niet de hoofdprijs kosten alles in alle redelijkheid .

De oude dorpsgarage in een nieuwe tijd

Kent zijn klanten en het lijkt alsof je bij de dorpsgarage van vroeger binnenstapt!

Hele betrouwbare auto bedrijf.

Wij worden van begin tot eind heel goed geholpen. Een woord. Fantastische.

Fijn autobedrijf klantvriendelijk en goede service

Erg fijn geholpen bij de aankoop van onze auto

Goed geholpen en op tijd klaar zoals was afgesproken

zie bovenstaande notitie

Top service

Altijd vriendelijk en deskundig. Denkt graag mee en komt afspraken goed na

Snelle en duidelijke hulp

Snelle geholpen en duidelijk

Super bedijf

Vriendelijk mee denken personeel en chef altijd goed nooit geen klachten al jaren klant

Uitstekend!

Goede service en het is snel klaar.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen