Laden reviews...
193 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen het vriendelijke personeel en heldere uitleg over wat er gebeurt. De service wordt als betrouwbaar ervaren met duidelijke afspraken. Prijs-kwaliteitverhouding en klantgerichte aanpak komen telkens terug in de feedback.
Snel, duidelijke afspraken, kennis van zaken.
2 September 2026
AH Schut
Emmen
Ik ben dik tevreden. Ik wordt altijd goed geholpen met afspraak. Of als ik zo langs komen voor een klein vraagje
2 September 2026
Vrouwkje
Wisman
Storing in mijn bmw, prima 3n snel opgelost
1 September 2026
Roy
Emmercompascuum
goede service, gastvrijheid en klantgericht. gewoon zoals het hoort, en dat is zeer uniek.
29 August 2026
manfred hake
Klazienaveen
Een goede auto garage Snelle service
29 August 2026
Freddy
Klazienaveen
Fantastische service en professionele monteurs.
25 August 2026
Marga
Emmen
Quick service, clear communication, and everything went smoothly. The car was in good hands and I will definitely be coming back!
25 August 2026
Martyna
Emmen
Goed bedrijf kom er al heel lang en altijd naar mijn zin
21 August 2026
C Jansen
Emmen
Goed en betrouwbaar geholpen.
21 August 2026
Richard
Klaassen
19 August 2026
Gert
Emmen
Van receptie tot werkplaats zijn de mannen altijd vriendelijk duidelijk en behulpzaam. Kom er al jaren als klant voor mij geen andere garage. Ga zo door!
19 August 2026
Andre
Folkerts
Prima en betrouwbare service!
17 August 2026
Caroline
Emmen
Afgelopen zaterdag langs geweest om een hele dikke audi a6 te bezichtigen. De ontvangst was hartelijk, de auto stond in showroomstaat te wachten op ons. Na een heerlijke proefrit nog even na gepraat en overgegaan tot kopen van dit kanon!!! Ik zou hier zo weer terugkomen voor de aanschaf van een (zo goed als nieuwe) auto!! Ferdy..bedankt voor de service en zeker tot ziens!
16 August 2026
Elgar
Middelharnis
16 August 2026
Harry
Nieuw-Amsterdam
Het is een vriendelijke man en je word goed geholpen. Zeker aan te raden. Wij zijn blij met onze auto!
8 August 2026
Rense
Friesland
Goede service en kwaliteit.
8 August 2026
Anita
5 August 2026
Michel
Klazienaveen
Voor de beste service moet je absoluut bij Autobedrijf Ferdy Snijders zijn. De klantvriendelijkheid spat ervan af zodra je binnenloopt. Het is een professioneel bedrijf waar eerlijkheid vooropstaat: afspraak is afspraak, zowel qua tijd als qua prijs.
2 August 2026
Johan Veenstra
Nieuw-Amsterdam
Had mijn auto stuk, hij heeft hem opgehaald en binnen 1 dag gerepareerd. Echt goede service
30 July 2026
Harmke oonk de vries
Zie boven
28 July 2026
J.A.
EMMEN
Ik ben goed geholpen door een enthousiast team dat de tijd neemt voor de klant. Ik kom zeker terug!
26 July 2026
Marcel
Emmen
Hoop ellende met onze auto. Na veel zoeken bleek er een nieuwe motor in te moeten. Wij hebben besloten dit niet te doen en voor een andere auto te gaan, maar dat lag niet aan jullie. We zijn erg goed geholpen en geadviseerd.
26 July 2026
J.
Goede service...
17 July 2026
Tineke
Nieuw Dordrecht
Super vriendelijk en behulpzaam Levert de auto super af en top service Kan het iedereen aanraden om hier een auto te kopen
16 July 2026
André
Emmen
Na melding op mijn dashboard dat er een lamp stuk was, direct naar de garage gereden. Per direct werden er nieuwe lampen ingezet. Ook meegekeken of de melding verdwenen was. Vriendelijk en gezellig geholpen!
13 July 2026
Jannie