Uitstekend goede personeel

Een hele goede garage

Als vanouds een goede service

Ik ben weer prima geholpen

Altijd goed

Betrouwbaar goed personeel

Topbedrijf

No nonsense garage, zeer vakkundig en professioneel.

Goede service en prachtige entree

Goede service en prachtige entree ;)

Heel klantvriendelijk en goede service!

Snel en goed geholpen!

Kraak gevonden en opgelost

Prima service en denken mee. Zeer tevreden.

Geweldige service

Zoals altijd, goed geholpen, gratis vervangend vervoer. Alles uitgevoerd volgens afspraak.

Keurig professioneel bedrijf!

Vriendelijke medewerkers met deskundig advies. Alles gaat zoals het hoort, vakkundig deskundig en met oog voor detail.

Wederom een fijne ervaring!

De periodieke bandenwissel stond weer op de planning voor 2 auto’s Precies volgens de afgesproken tijden werden ze de garage in gereden. Onder het genot van een fijne cappuccino is het heerlijk vertoeven in de erg fraaie ontvangstruimte. Na een klein uurtje stonden beide auto’s weer op de zomer “slofjes” en reden we, net als altijd na een bezoek aan Ferdy Snijders en zijn geweldige team, weer met een heerlijk gevoel naar huis. Wat weer een fijne ervaring!

Helemaal prima

Een erg persoonlijke benadering, goede adviezen. Fijne garage. Ik houd niet zo van (ongevraagd) bijvullen ruiten vloeistof en klein materiaal op de factuur.

Profesioneel

Vriendelijk , duidelijke afspraken , duidelijk met informatie voor wat je wil weten , bij deze tot de volgende keer

Top bedrijf en top service!

Mooi bedrijf, professionele uitstraling, eerlijke prijzen, fijne mensen.

Zoals altijd, top.

Je word er altijd vriendelijk, adequaat en technisch goed geholpen.

Vlot en goed geholpen. Vertrouwen in de zaak.

Geweldig vriendelijk

Goed geholpen met uitleg over de auto

Goed en snelle service

Top inzet door monteurs

Top, werkzaamheden liepen wat uit maar zijn toch nog langer door gegaan om het even af te maken en kon mijn auto zo dezelfde dag nog ophalen. Gewoon TOP.

Prima en snelle service

Reparatie zoals aangegeven uitgevoerd tegen de doorgegeven prijs.

Snel en goed geholpen!

Vriendelijk,snel en goed geholpen!

Vriendelijke eigenaar en medewerkers

Overeenkomstig wat ik van een garage verwacht vakmanschap De rekening vonden wij wel hoog

Goed personeel

Klant vriendelijk

Een prima bedrijf wat goed bevalt daar blijf ik bij !

Volgens mij is er niet veel te verbeteren . Een eerlijk bedrijf met goede en snelle service en adviezen . Een goed team ik ben er uitermate positief over ze zijn goed bezig .

Goede service en vriendelijk

Deze keer was ik mijn auto direct weer nodig. Geen probleem. Ik kon er op wachten. En korter gewacht, dan aangegeven.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen