Een prima bedrijf wat goed bevalt daar blijf ik bij !

Volgens mij is er niet veel te verbeteren . Een eerlijk bedrijf met goede en snelle service en adviezen . Een goed team ik ben er uitermate positief over ze zijn goed bezig .

Goede service en vriendelijk

Deze keer was ik mijn auto direct weer nodig. Geen probleem. Ik kon er op wachten. En korter gewacht, dan aangegeven.

Zoals altijd weer prima werk geleverd.

Geweldig bedrijf

Prima geholpen

Zoals altijd prima service

Een fikse klus werd in één dag gedaan. Ik kon een leenauto gebruiken

Prachtig bedrijf

Worden altijd vakkundig geholpen. Goed bedrijf. We gaan daar in de toekomst zeker weer een andere auto kopen. Top Ferdy

Fantastische service!

Zoals altijd alles van A tot Z geregeld!

Goede en prettige service en wordt altijd prima geholpen volgens afspraak

Geen negatieve opmerkingen

Apk

Goede service en vriendelijk personeel

Heel prettig

Zeer snelle Afhandeling en Heel nette prijs

Prima service.

Van bezichtiging en aankoop auto, tot aflevering, een gemoedelijk contact. Vanwege ijzel en sneeuw, later ophalen, was geen probleem. Zeer, zeer uitgebreide aflevering, inkl. APK, beurt en volle tank benzine etc. (is wel eens anders) Mijn ervaring; Top!! Een aanrader!!

Altijd goed!

Waarom ik bij Autobedrijf Ferdy Snijders kom: Klantvriendelijkheid is top. Kopje thee, koffie of fris kun je gratis pakken, wanneer je dient te wachten. Goede service en uitstekende reparaties. Altijd goed!

zeer goed

zeer flexibel en goed bedrijf

Wederom prima geholpen.

Prettig en vakkundig bedrijf met verstand van zaken.

Vriendelijk, adequaat en transparant. Ook voor mijn elektrische auto.

Gewoon een prettige zaak zonder poeha of ingewikkelde titels voor medewerkers. En goede koffie :-)

Top autobedrijf

Kom hier al jarenlang voor onderhoud. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Altijd een luisterend oor en de koffie staat klaar Top autobedrijf.

Zeer betrouwbaar

Fijne bedrijf

Komt er jaren, je wordt goed geholpen

Vertrouwd adres, goede communicatie en de service uitstekend!!

Net bedrijf waar je netjes geholpen wordt, alles in overleg en altijd oplossingsgericht!

Prima !

Altijd goede service, al jaren lang .

Goed / ervaren / en duidelijke afspraken

Een uitstekende service.

Als boven.

Fijn en aandachtig contact

Ruime de tijd en vriendelijk contact gehad m.b.t. de reservering, financiering en uiteindelijke koopovereenkomst.

Fantastisch bedrijf! Super fijn geholpen door Ferdy en nu in bezit van een hele fijne auto!

Super service! Goede communicatie, heel transparant. We hebben hier een tweede auto gekocht en nu onze andere auto ook in onderhoud. Helemaal tevreden!

Wij hebben gisteren onze derde auto bij ferdy gekocht. Bevalt ons super goed!

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen