• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaring, duidelijke afspraken, alles volgens afspraak netjes afgewerkt. Klantvriendelijk bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service en kwaliteit. Daarnaast nog een persoonlijke en ongedwongen sfeer, die prettig overkomt.

goede service, goed behandeld

wij zijn tot dusver bijzonder tevreden over dit bedrijf, ook de klantvriendelijkheid spreekt ons aan.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper

goede service, goed behandeld

Wij rijden met een dertig jaar oude eriba caravan , waarvan na zoveel jaren gebruik, de vloer het gevoel gaf dat je er door kunt zakken, zwevende vloer. Via internet gezocht en ergens gelezen dat Grotens en de Bie dit probleem goed hadden verholpen d.m.v. harsinjectie. Inmiddels is dit ook gebeurd met de oude Eriba en het resultaat is uitstekend. Bedankt.

goede service, goed behandeld

Ik heb met dit bedrijf bedrijf, hele goede ervaring. Je word er zeer goed geholpen, en de reparatie,s worden vakkundig gemaakt. Je krijgt goed atvies. Ik ben zeer tevreden, en kan hun aan ieder aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke deskundige monteurs die meedenken en goede adviezen geven. Bij een plotseling optredend probleem wordt je ook zonder afspraak snel en deskundig geholpen. En, de koffie is altijd klaar! Theo Nijmegen

goede service, goed behandeld

Goed bedrijf met aandacht voor caravan en klant

goede service, goed behandeld

Een super ervaring. Wij zijn erg tevreden over het onderhoud. Goed advies en er wordt zeer zeker de tijd voor je genomen. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Aardige maar bovenal servicegericht en deskundig. Goede prijsstelling. Flexibel en aanbevolen.

goede service, goed behandeld

Sinds 3 jaar klant bij de heren Grotens en de Bie. Zeer sympathieke mannen met gedegen vak kennis. Ik heb hier 2 keer een onderhouds beurt laten uitvoeren. Wij rijden al ruim 40 jaar caravan,maar hebben,bij vorige dealers(bij uitvoering service beurt)nog nooit zo;n een uitvoerig gesprek gehad over de gedane werkzaamheden,zij nemen de tijd met een kopje koffie voor de klant,Hulde!

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is dat dit bedrijf aan de hoogste eisen voldoet wat betreft service, deskundigheid en prijs en kwaliteit, ook voor advies en en persoonlijk contact is dit het juiste adres

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring opgedaan. Met en merkdealer van homecar die mij een vaste luifel geleverd had, had ik een verschil van mening. De luifel was 1.5 jaar oud en begon lost te laten op een tweetal plaatsen. Mijn dealer wist niet of dit weol onder de garantie viel. Hierop ben ik naar Grotens en de Bie gegaan. Die hebben het voor mij geregeld en ik heb de luifelstof nieuw gekregen. Ik heb een halfuurtje montage kosten betaald. De grote beurt heb ik tegelijkertijd lsaten uitvoeren. Omdat de caravan een tijdje buiten gestaan had werd hij ook nog gewassen. Over het algemeen heb ik een goede indruk van dit bedrijf gekregen. Zelfs koffie werd daarbij niet vergeten.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb lang nagedacht of ik mijn 37 jaar oude Constructam, waar ik gezien de herinneringen nogal aan gehecht ben, nog een keer zou laten opknappen. Want er moest nogal wat aan gebeuren. Omdat de heren Grotens en De Bie een zeer professionele indruk maakten toch maar de knoop doorgehakt. Alles werkt weer perfect, en ik kan niet meer door de deels vernieuwde bodemplaat zakken.Wat ik vooral waardeerde was de manier van meedenken, zodat de kosten van de restauratie niet te hoog de pan uit zouden rijzen. Hartelijk dank. Martin Gommers

perfect, zeker aan te bevelen

Na ons besluit dat we wilde stoppen met kamperen, werden wij door vrienden gewezen op het feit dat ze bij Grotens en de Bie caravans konden bemiddelen in de verkoop van onze caravan. Naar een prettig gesprek hebben wij onze caravan toevertrouwd aan de twee enthousiaste mannen Mark en Eugène. Zij hebben op de juiste manier zorg gedragen voor de verkoop van onze caravan. Toen deze verkocht was en wij onze papieren ingeleverd hadden ontvingen wij volgens afspraak binnen enkele dagen ons geld op de bank en via de post onze papieren. Jammer dat wij niet meer kamperen en geen gebruik meer kunnen maken van jullie service, maar bij onze vrienden en kennissen zullen wij jullie zeker aanraden. Groeten Henk en Ans

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Twee mensen die met hart en ziel achter hun bedrijf staan .Ik kwam er en mijn vertrouwen in hen kan niet meer stuk .Goede service en een leuke prijs.Ook de uitleg over debert en factuur erg goed .Ik kan iedereen uit de buurt aanraden je caravan is daar in goede handen Veel succes en Mark en Eugene tot ziens.

goede service, goed behandeld

2x plus-plus!! Dag voor de vacantie bleek neuswiel v.d. caravan kapot. Kwam net na 18.00 uur langs. Men was net aan het afsluiten. Maakte men in het geheel geen probleem van. Winkel ging weer open, neuswieltje werd nog ter plekke voor me gemonteerd ook! Daar ga je dus naar terug, naar zo\'n bedrijf. Winteronderhoudsbeurt gedaan. Alles werd keurig uitgelegd en gespecificeerd. Kleine dingetjes die ik gevraagd had: allemaal prima. Nette nota. Helemaal goed zo!! Ik wens jullie heel veel klanten toe.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Hallo Mark, Middels deze mail wil ik jou/jullie een compliment maken betreffende de reparatie van mijn camper. Deze is weer als nieuw en daar zijn we erg gelukkig mee. Plaatwerk, spuitwerk en reparatiewerk; het ziet er allemaal prachtig en strak uit. Heel erg bedankt. René Petit Maasbommel Bovenomschreven compliment stuurde ik aan Grotens en De Bie Caravans te Druten. Onze camper had tijdens onze laatste vakantie schade opgelopen tengevolge een smalle passage waar een tankwagen en ik langs elkaar moesten en de camper aan de zijkant een rotswand raakte. De schade betrof de hele zijkant en was fors te noemen (nieuwe zijplaat, garagedeur, toegangsdeur enz.).

goede service, goed behandeld

Ze hebben prima meegedacht hoe de schade aan mijn caravan opgelost kon worden. Tevens BOVAG-keuring gedaan.

goede service, goed behandeld

Afgelopen zomer hadden we stormschade aan onze caravan en omnistor luifel. We hebben de caravan naar Grotens en de Bie gebracht voor reparatie. Zij hebben alles keurig rechtstreeks geregeld met de verzekering. Alle schade was perfect gerepareerd en toen we de caravan opgehaald hebben, stond deze zelfs netjes gewassen klaar. Dus wij zijn zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Dit bedrijf wordt gerund door 2 zeer ervaren mannen !Staan je vriendelijk te woord. Nemen je serieeus !En héél belangrijk : Ze leveren goed werk af !Niks is hen te veel.Ook al is de reparatie nog zo moeilijk, ze krijgen het voor elkaar ! Bedankt Eugène en Mark voor de fijne samenwerking met jullie ! En tot de volgende keer. Groeten van Martien en Willeke.

Nijverheidsweg 8 M

6651 KS Druten