Bijzonder klantvriendelijk en service staat zeer hoog in hun vaandel. Professioneel bedrijf met oog voor hun klanten. Echt een aanrader!
bedrijf komt betrouwbaar over,onderhoud en reparaties goed uitgevoerd, kontakt met het bedrif zeer goed.
Zeer prettig in de omgang, duidelijke en veel informatie. Nemen altijd de tijd voor de klant, niet alleen als het om grote dingen gaat. Zo hoort het !
Ik heb mijn caravan bij dit bedrijf ter verkoop aangeboden en verkocht. Zij hebben dit prima voor mij verzorgd en afgehandeld. Net bedrijf met vriendelijke mensen.
Kleinschalig, maar prima bedrijf. Je krijg daar persoonlijk advies. De koffie staat klaar en bij het ophalen van de caravan was deze ook nog gewassen allom een aanrader.
Een heel solide bedrijf met veel aandacht voor de klant. Goede service!
Super klantvriendelijk. Prijs kwaliteit is uitstekend. Een echte aanrader.
Bij dit bedrijf mijn caravan laten repareren, ze hebben me vooraf goed geinformeerd en verder alles keurig afgehandeld en geregeld.Hier denkt men met je mee en maken altijd tijd voor je. T was de eerste keer dat ik zaken met ze deed, maar zeker niet de laatste!!
Zonder meer positief. Klant wordt goed e vriendelijk (van te voren) geinformeerd over kosten, tijd e.d.
Het gevoel was direct vertrouwelijk. Alles kan, niets moet. Deze heren doen het goed. Wij hebben zeker het vertrouwen in de garantie/service wanneer het daar toe komt.
We kennen het bedrijf al van de tijd met de vorige eigenaar. Overname is prima verlopen. Huidige eigenaren zijn \'open minded\', aardig, betrouwbaar.
Grotens en de Bie waren de bemiddelaars bij de verkoop van mijn caravan.Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om alle \'ins and outs\' rustig door te nemen. Gemaakte afspraken werden nagekomen.Keurige en correcte afhandeling na verkoop van de caravan.
Prettige zaak; correct en plezierig geholpen