goede service, goed behandeld

herstel/reparatie wat na ongeveer 2 jaar na aankoop naar boven kwam bij een tweedehands caravan is plezierig afgehandeld

goede service, goed behandeld

Onze eerste ervaring met Grotens en de Bie Caravans (aanschaf gebruikte caravan) is vooralsnog positief. Voldoende gelegenheid om zelf de caravan rustig te bekijken en te inspecteren. Vervolgens duidelijke uitleg omtrent de garantie en de aflevering. En tot slot werd de caravan netjes afgeleverd waarbij alle kleine gebreken netjes waren verholpen (meer nog dan we zelf hadden gevonden tijdens de inspectie) en ook nog netjes werd geholpen (afstellen stekkerdoos) om de caravan op de auto aan te sluiten.

goede service, goed behandeld

Deze firma heeft mijn caravan verkocht. E.e.a. is snel en professioneel afgehandeld en kan iedereen aanraden met deze firma in zee te gaan.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Wij kwamen de showroom van Gotens en de Bie Caravans binnen om naar een caravan die wij op marktplaats hadden zien staan te bezichtigen. We zijn daar vriendelijk en niet opdringerig geholpen met als resultaat dat wij nu eigenaar zijn van deze caravan. Onze caravan staat nu te koop bij Gotens en de Bie. Wij hebben er vertrouwen in dat zij deze ook voor ons zullen verkopen. Tot op heden hebben wij goede ervaring met dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Een net bedrijf waar afspraken perfect worden nagekomen. Geen gedoe achteraf, afspraak is afspraak. De hagelschade aan mijn camper is uitstekend gerepareerd, door plaatsing van een hagelbestendig nieuw dak. Daarnaast zijn nog enkele werkzaamheden netjes en zonder extra kosten uitgevoerd. Echter onder de voorwaarde: graag een taartje met slagroom, waaraan ik uiteraard met plezier gehoor aan gegeven heb. Voor alle werkzaamheden aan uw camper of caravan kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Vooralsnog prima,

perfect, zeker aan te bevelen

Hier word je op een deskundige, zeer vriendelijk manier geholpen. Prima bedrijf!!

klantvriendelijk en correct

goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen die hun afspraken netjes nakomen.

- Keuring Caravan - schadeherstel vouwwagen kortgeleden

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Er word gewerkt volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Bij het vullen vd watertank liep steeds alle water weg. Men bleek vergeten een stop terug te plaatsen nadat de leiding gespoeld was. Het heeft nogal wat tijd geduurd voordat ik ontdekte wat de oorzaak was. Bij de boiler was de kraan open blijven staan. Dat vond ik nogal slordig.

goede service, goed behandeld

Er tevreden over de werkzaamheden. Hebben verstand van zaken en geven goed uitleg over wat men heeft gedaan. Gedemonteerde onderdelen lagen keurig verpakt in de caravan. Geeft veel vertrouwen. Je voelt je klant.

perfect, zeker aan te bevelen

Op een zeer vakkundige wijze een mover geplaatst onder onze caravan. Alles zeer netjes en correct uitgevoerd.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Wij hebben onze vouwwagen voor een onderhoudsbeurt bij Grotens en de Bie gebracht. Vooraf is duidelijk verteld wat er gedaan zou worden en wat de te verwachten kosten zouden zijn. Ook bij het ophalen kregen wij een duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden. Fijn en vriendelijk bedrijf.

goede service, goed behandeld

DESKUNDIGE MANNEN..KOMEN NA WAT ZE ZEGGEN .OVERVRAGEN NIET ,GEVEN GOED ADVIES.ZEER BETROUWBAAR.HEB DIT IN JAREN NIET MEEGEMAAKT. GELUKKIG BESTAAT DIT SOORT MENSEN NOG.DOORGAAN ZO.!!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede service Bij dit bedrijf ben je klant Het werk wat ze leveren is af. En het geld waard.

voldoende, een redelijke ervaring

Vlotte service en keurige afhandeling van de onderhoudsbeurt.

Nijverheidsweg 8 M

6651 KS Druten