Bijzonder snelle hulp. Deskundig advies.
Goede deskundige adviezen en zeer concrete klant behandeling.
Voor de 3 keer een bovag beurt laten uitvoeren. Mark en Eugene doen wat ze beloven,werken correct en zijn niet de duurste!
Was daar voor de 1e keer, BOVAG keuring laten uitvoeren. Heb de indruk dat het goed is gebeurd dus goede 1e ervaring
Erg goede service. We hebben onze eerste caravan aangeschaft en we werden zelf beter geholpen dan we vooraf hadden gehoopt/verwacht! Echt een aanrader voor de starter (over een paar jaar kunnen we pas meepraten als ervaren kampeerder)
Goede service en klantvriendelijk
We hebben plezierig zaken gedaan, en zijn zeer tevreden over de af wikkeling van alles.
Bij aankomst na een verre reis uit het Noorden ontvangen met koffie klasse. Hierbij gelijk de uitleg van het Bovag rapport en de remmen test, daarna de caravan ten naam gesteld,een zeer brede uitleg van de caravan en nog enkele tips. Wij waren beiden zeer tevreden op wijze van het geheel over de koop van de caravan.
Prima ervaringen bij tussentijdse hulpvragen. Nog te kort klant voor definitief oordeel. De start is goed!
Deskundig advies en vriendelijk bedrijf. Goede prijs voor meer dan goede service en kwaliteit. Komen na wat se afspreken,
klantvriendelijk goede service prima prijs kwaliteitverhouding
Mijn ervaring is goed.
Wij hebben afgelopen najaar een caravan gekocht bij Grotens en de Bie Caravans. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf. Helaas is het nu geen kampeerweer en zullen we de caravan met voortent pas in Mei uit kunnen proberen, we hopen en nemen dat eigenlijk ook al aan, dat mocht er dan iets niet goed zijn dit bedrijf het gaat oplossen, wij hebben er alle vertrouwen in.