Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten vooral de vriendelijkheid van het personeel, de betrouwbaarheid van de service en de duidelijke communicatie waarderen. Er is veel vertrouwen opgebouwd door consequent vakmanschap en duidelijke uitleg over wat er nodig is. Klanten noemen de afspraaknauwkeurigheid en de snelle afhandeling als sterke punten. Het algemene beeld is een betrouwbare partner voor onderhoud en reparatie.
Mijn ervaring is goed
24 July 2025
Henk
Wieringerwaard
Mooi overleg en meedenkend. Voel betrokkenheid en aandacht door de betreffende monteur voor mijn elektrische auto
Beveelt niet aan
21 July 2025
Bertus
Midwoud
Een eerlijke garage waar ze met je meedenken. Perfecte service en onderhoud/reparaties. (Met eerlijk bedoel ik dat ze je niet meer proberen aan te smeren dan nodig of belachelijke prijzen vragen zoals onze ervaring is bij andere garagebedrijven). En bovendien erg aardige medewerkers!
18 July 2025
Mireille
Oostwoud
Druk druk druk maar altijd goeie service!
17 July 2025
Piet
Wieringerwerf
Goede afspraak gemaakt over wat er moest gebeuren. Keurig bericht dat de auto weer klaar was. Kortom Prettig geregeld
14 July 2025
Arnold
Wieringerwerf
zeer klant vriedelijk zeer mee denkend zeer betaal baar
14 July 2025
Norbert
Wieringerwerf
Ze denken met je mee en leveren goed werk !!! Iedereen is vriendelijk.
11 July 2025
Afke
Den Oever
Wij zijn weer heel goed geholpen. Al jaren een heel tevreden klant.
11 July 2025
Ronald
Slootdorp
Geweldige service en fijn personeel
5 July 2025
Laura
Wieringerwerf
Een kleine veertig jaar geleden leerde ik het bedrijf kennen. Doordat ik daar kwam met een auto van mijn toenmalige werkgever. Mijn vorige garagehouder ging met pensioen en dat was de rede om een volgende auto voor mijzelf te kopen bij dit bedrijf. Dat is nu tien jaar terug. In die jaren ben altijd zeer accuraat en prettig behandeld. Door de goede ervaring heb ik nu net weer een "nieuwe" auto gekocht. Ook nu was de afhandeling zeer correct en dat stemt mij tevreden,
3 July 2025
Nic.
Wieringerwerf
Goed en professioneel en goede communicatie.
26 June 2025
Aldo
Opmeer
Denken met de klant mee
25 June 2025
Harry
Slootdorp
alles verloopt keurig volgens afspraak en een afspraak is redelijk snel gemaakt.
24 June 2025
Jan
Slootdorp
Werd snel geholpen en goed op de hoogte gehouden .
24 June 2025
Hans
Slootdorp
Vriendelijk, vakkundig, no nonsense en redelijk geprijsd
23 June 2025
Bert Poot
Slootdorp
Al 35 jaar trouwe klant en dat komt niet vanzelf. Onze "nieuwe" auto binnen 2 dagen klaar gemaakt.
12 June 2025
Pieter
Schagen
Vriendelijke personeel, kon snel een afspraak maken, snelle communicatie , duidelijke probleem analyse, houd zich aan de gemaakte afspraken. Bedankt en tot de volgende keer.
9 June 2025
Bea
Heerhugowaard
8 June 2025
Petra
Slootdorp
Volgens afspraak en bij gebreken goed overleg en daarna reparatie
4 June 2025
Ids
Wieringerwaard
Wordt altijd super behandeld goede service,fijn personeel
3 June 2025
Henk
Wieringerwerf
Goede service en advies Meedenkend Vriendelijk en kundig personeel Goede prijs / kwaliteit verhouding
28 May 2025
John
Slootdorp
Auto voor mijn zoon gekocht alles was snel duidelijk en wij waren er snel uit . Zeer goede service en vriendelijkheid en daarbij zeer goede auto’s wat wil je nog meer . Dikke AANRADER
24 May 2025
Walter
Warmond
Ik was voor het eerst, prima garage ik blijft klant gr joost
23 May 2025
Joost
Oude beurs 15
19 May 2025
Frank
Alkmaar
Bij garage de Vries-van Hal mogen ze een beetje naast hun schoenen gaan lopen met al die positieve beoordelingen, ze verdienen het. Superbedrijf, geen flauwekul of loze kreten maar ze doen gewoon wat is afgesproken.
16 May 2025
Gert