perfect, zeker aan te bevelen

Hartstikke tevreden! Hele goede rijschool. Ik en mijn broer zijn goed begeleid. Mario geeft goed advies en is rustig en vriendelijk!

goede service, goed behandeld

Iedereen zegt altijd dat hun kritiek opbouwend bedoeld is. Bij Mario had ik voor het eerst het gevoel dat dit ook echt waar was. Hij is heel vriendelijk en geduldig, maar weet ook wanneer je dat extra zetje nodig hebt. Hij is ook altijd snel met antwoorden voor als je met een vraag zit. Kortom, gewoon erg prettig om bij te lessen.

goede service, goed behandeld

Goede leraar, fijn dat er 2 zijn. Dit geeft een andere kijk. Word alleen niet vaak positief benaderd

goede service, goed behandeld

Een goede rijschool, waar je veel bij leert!

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Autorijschool Mario was heel positief. Je voelt je altijd veilig in de auto en er heerst een aangename sfeer. Mario is aardig, maar kan ook streng zijn wanneer het nodig is. Over het algemeen heb ik er niks op aan te merken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf

voldoende, een redelijke ervaring

goede ervaring, niks op aan te merken.

goede service, goed behandeld

Goede lessen. Werd me veel geleerd. En veel herhaalt als ik iete niet snapte