Top service!

Volledig betrouwbaar, nemen altijd de tijd voor je en zeer klantgericht. Voordat er reparaties uitgevoerd moeten worden nemen ze altijd eerst contact met je op en/of laten zien wat er gerepareerd moet worden en vertellen erbij waarom.

Ik ben zeer tevreden,goede service en fijne mensen!

Een heel prettige, no nonsense garage.

Uitstekende en snelle service. Vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Een garage waar je van op aan kan.

Goede ervaringen. Erg behulpzaam. Goede servic

Altijd goede service en vakbekwame mensen

Goede service en vakkennis

Goede service en vakkennis

Uitstekende service

Een professioneel bedrijf die oog heeft voor de menselijke kant.

Uitstekend!

Onderhoudbeurt + net ff wat extra aandacht zelfs de auto is van binnen schoon gemaakt.

Super goede service

Een luisterend oor, meedenkend, een goede en snelle service.

prima. snel. Doelmatig.

prima. snel. Doelmatig.

goede en snelle uitleg, advies en service

Alles als heel prettig ervaren!

Top garage, heel betrouwbaar, ga nergens anders heen.

Is nu de laatste 4 jaar mijn vaste garage word altijd fijn geholpen en krijgt goed advies. Kan het iedereen aanraden!

Vriendelijk team

Nette en vriendelijke manier van behandeling.

Geschrokken van rekening

Mijn auto voor service beurt incl remmen omdat het lampje branden voor onderhoud Als ik dan een rekening krijg dat steekassen vervangen en de remschijven zijn zonder een terugkoppeling naar mij vind ik dat toch wel raar. Als ik dan een rekening van €2331,63 krijg is dat voor mij wel erg schrikken. Zou toch eerst wel even een terugkoppeling gehad willen hebben. Verwacht dit niet als ik de auto voor een service beurt incl remschijven wegbreng.

Kan niet beter

Staan direct voor je klaar, vinden altijd wel even tijd voor je. Werken netjes en schoon.a

een vakman en perfecte service

jarenlang vaste klant

Servicegerichte garage zonder poespas

Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden zonder verkooptruukjes. Indien nodig is er overleg voordat werkzaamheden worden uitgevoerd, eerlijk en betrouwbare garage.

Geweldige ervaring!!! Zeer krantvriendelijk!

Staat altijd klaar bij elke vraag! Niets is teveel!!

Zeer klantvriendelijk en goede bekwaamheid .

Altijd snelle service en zeer goede bekwaamheid.

top servive

goede service en staan altijd voor je klaar!

Goed personeel. Betaalbaar. Geweldige eigenaar. Wij zijn al jaren tevreden. Met beide auto's Super dankjewel

betrouwbaar

er wordt met me meegedacht

De beste garage die ik in 44 jaar heb gehad.

Klantvriendelijk, betrouwbaar, deskundig. Zo fijn dat je altijd snel en adequaat wordt geholpen.

precies wat je mag verwachten.

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid