Talentvolle medewerkers

De beste garage van de IJmond.

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Zeer klantgericht en ter zake kundig. Meedenkend en inventief.

Er wordt op prettige wijze gereageerd op vragen en altijd wordt er een goede oplossing aangeboden of een goed advies gegeven.

uitstekende behandeling

Als nieuwkomer bij uw bedrijf heb ik als zeer positief ervaren. Ik hoop dit nog jaren te kunnen doen bij uw bedrijf. Hartelijke groet Yvonne Roodzant.

Altijd deskundig, transparant en vriendelijk

Al jaren klant bij Autobedrijf Schweitzer en naar volle tevredenheid.

Snel en deskundig geholpen !

Top.

Goede communicatie, afspraak is afspraak. Altijd correct.

geweldig enthousiaste autoverkoper met hart voor de klant

Het plan was even te gaan kijken wat voor auto's er stonden. We zijn als een blok gevallen voor een leuke auto en voor het enthousiasme van Alwin Schweitzer. Fijne wagen en hele goede service.

Super service

Snelle service en klantvriendelijk, mogelijk van een leenauto En je kan altijd even langskomen als er wat aan de hand is.

TOP SERVICE

Bellen en langskomen met een nieuwe accu.

Klant vriendelijk

Zo tevreden met deze kleinschalige garage. Altijd vriendelijk deskundig en behulpzaam.

De service is altijd uiterst aangenaam

Houden zo!

Fijne service

Positief en vriendelijk!!

Ik ben net klant geworden nadat mijn vorige garage stopte met de werkplaats. Mijn winterwielen heb ik gebracht en weer zeer vriendelijk geholpen! Top!!

Er goed

Goede afspraken Factuur wordt goed uitgelegd Er wordt duidelijk gemaakt welke reparaties eraan komen

Snel en deskundig

Bellen afspraak maken en behandelen

zeer goed geholpen

goede uitleg na reparatie

Fantastisch

Ik hoef maar te bellen en ze staan voor mij klaar.

Prima service en vakmanschap ..

Fijne duidelijke communicatie en verstand van zaken.

Vriendelijke auto-experts!

Altijd prettige samenwerking en advies

goed en betrouwbaar

altijd overleg en duidelijke afspraken .

uitstekend

nogmaals uitstekend

Geweldige garage!

Hele goede service, persoonlijk, eerlijk en professioneel! Ben al vele jaren een blije klant!

Gewoonweg supergoed, nog nooit zo'n beste en fijne garage gehad!

Wat er ook gebeurt, een storing klein of groot, je gaat bij Alwin langs en je wordt meteen supergoed geholpen. Daarnaast is het een puik bedrijf qua kennis, klantvriendelijkheid en altijd met een goed luisterend oor. Duurt het ongemak aan de auto langer, dan is er een recente leenauto beschikbaar. In een woord uitmuntend, beter is er niet!

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid