Eerlijke en goede service

Wat gebeuren moet gebeurd We hebben het grootste vertrouwen in Autobedrijf Schweitzer en zijn tevreden klanten en weten dat we veilig de weg op kunnen met de auto

Superbedrijf

Doen wat er afgesproken is

Altijg goed en betrouwbaar

Zie biven

prima service

Altijd vriendelijk en behulpzaam en betrouwbaar

Even tussendoor mijn airco bijvullen, gewoon gedaan, super

Altijd even goed.

Altijd even geod

Goede service!

Prima service met vriendelijke medewerkers die klaarstaan voor hun klanten. Altijd open en eerlijk.

goede service

goede service en ze weten wat ze doen

Goed en eerlijk bedrijf

Goed autobedrijf en eerlijke mensen.

Meedenkers

Afspraak is afspraak en service.....zo werkt dat bij dit garagebedrijf gelukkig nog.

Perfect.

Alleen de factuur werkte niet perfect, na 3x de factuur op de verschillende uren. Oké dan niet, gewoon bij bank , wel perfect

Auto gebracht voor onderhoud en apk. Bij het ophalen van de auto doorgekregen wat er allemaal aan de auto was gedaan. Tevens doorgekregen wat er binnenkort moet gebeuren en daar een nette offerte voor gekregen. Vriendelijke en uitermate behulpzame eigenaar en medewerkers.

prettig geholpen.

uitleg gekregen over het onderhoud, dat deed prettig aan, maar ik heb er geen verstand van, dus moet ik vertrouwen op een eerlijke behandeling. Ik twijfel daar niet aan.

Uitstekend.

Ben zeer tevreden hoe ik te woord gestaan werd en hoe de onderhoudsbeurt van de auto is verlopen. Prima.

Betrouwbare service!

Bij autobedrijf Schweitzer weet je altijd precies waar je aan toe bent. Misschien niet de goedkoopste in onderhoud, maar wel goede kwaliteit!!!

Talentvolle medewerkers

De beste garage van de IJmond.

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Zeer klantgericht en ter zake kundig. Meedenkend en inventief.

Er wordt op prettige wijze gereageerd op vragen en altijd wordt er een goede oplossing aangeboden of een goed advies gegeven.

uitstekende behandeling

Als nieuwkomer bij uw bedrijf heb ik als zeer positief ervaren. Ik hoop dit nog jaren te kunnen doen bij uw bedrijf. Hartelijke groet Yvonne Roodzant.

Altijd deskundig, transparant en vriendelijk

Al jaren klant bij Autobedrijf Schweitzer en naar volle tevredenheid.

Snel en deskundig geholpen !

Top.

Goede communicatie, afspraak is afspraak. Altijd correct.

geweldig enthousiaste autoverkoper met hart voor de klant

Het plan was even te gaan kijken wat voor auto's er stonden. We zijn als een blok gevallen voor een leuke auto en voor het enthousiasme van Alwin Schweitzer. Fijne wagen en hele goede service.

Super service

Snelle service en klantvriendelijk, mogelijk van een leenauto En je kan altijd even langskomen als er wat aan de hand is.

TOP SERVICE

Bellen en langskomen met een nieuwe accu.

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid