Goed bedrijf Koen er al jaren

Goed en betrouwbaar

Betrouwbaar, komt afspraken na

alles goed, goede service. Vakkundig

fijne garage vriendelijk personeel

er is vertrouwen

Super snelle service

Spijker in de band is direct verwijderd en de band geplakt terwijl ik stond te wachten. Super service!

uitstekend

Deskundige mensen en heel erg vriendelijk en klantgericht.

Altijd een prettige behandeling.

Ik ben al klant bij Alwin van het begin af, nog nooit problemen gehad, wel altijd een luisterend oor. .

Goede service en klantvriendelijk.

Staan altijd klaar .

Goede garage die weet waar ze over praten

Nette communicatie, goede service en leggen uit wat er gedaan is en wat eraan zit te komen.

Prima service.

Auto kon gelukkig redelijk snel gerepareerd worden (ondanks het extreem warme weer).

Heeft vakbekwame monteurs die de afspraken goed nakomen.

Er wordt een goed beeld gegeven van de noodzakelijke herstelwerkzaamheden. Zowel technisch als prijstechnisch er wordt met de klant meegedacht en men komt de afspraken altijd keurig na.

Prettige medewerkers, goed service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede indruk van eerste contact

Correcte behandeling en goede uitleg van de grote beurt.

Schweitzer Autobedrijf werkt voor de klanten!!

Alwin Schweitzer is een joviale ondernemer; hij neemt de tijd voor een praatje en houdt ook van een geintje. Maar tegelijkertijd is hij gefocussed op zijn overall doelstelling: de klant moet altijd tevreden zijn! Dus hij denkt mee met zijn klanten en voert geen reparaties uit die (nog) niet nodig zijn. En zijn personeel is blij met hun baas, dat merk je aan de goede sfeer in het bedrijf. Ik ben blij met zo'n garage, waar ze doen wat ze zeggen en dat tegen zeer redelijke tarieven.

snelle en goede service

goede en snelle service

Uitstekende service!

Het onderhoud aan mijn auto werd prima uitgevoerd, en toen mijn auto niet gereed was op dezelfde dag kreeg ik een leen-auto ter beschikking.

We worden altijd goed en eerlijk geholpen. En de reparaties worden keurig en netjes uitgevoerd.

Alwin schweitzer is een oprechte eerlijke garage houder. Vriendelijke groet, Helen schutte

Super garage

Fijne garage, zeer vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers, denken altijd met je mee wat voor jou als klant de beste oplossing is. Nooit verrassingen met rekeningen wordt van tevoren doorgesproken. Voor pns Super garage .Top

Zeer betrouwbaar

Fijn om te komen,en geholpen te worden.

Professioneel en laagdrempelig bedrijf

Prettige omgang, duidelijke uitleg, professioneel en laagdrempelig. Geen poeha.

Alleen maar positief

Optimaal, altijd bereid tot helpen, uiterst correct en vriendelijk!

Prima garage

Je wordt er goed en vakkundig geholpen

Betrouwbaar

Betrouwbaar én benaderbaar, zeer klantvriendelijk. Mijn ervaring in het verleden is dat autobedrijven nogal ingesteld zijn op mannelijke klanten die technisch georienteerd zijn. De benadering van Autobedrijf Schweitzer is heel klantvriendelijk, richting de individuele klant ☺

Topservice en kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Snelle service. Duidelijke taal.

Prima.

Erg klantvriendelijk

Wordt erg goed geholpen en zeer vriendelijke

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid