Zeer klantvriendelijk

Er wordt je niet een zo duur mogelijke auto aangepraat, maar gekeken naar een auto die bij je past. Er wordt naar je geluisterd waar je een auto voor wil. Rij je veel of is het een boodschap auto. Wij met hebben een zeer prettige gevoel bij Schweitzer een auto aangeschaft.

Fijn dat men tijd vrijmaakt om het probleem op te lossen.

Vorig week langs de garage gereden om de accu door te laten meten. Ik hoefde niet te wachten er werd meteen een monteur vrijgemaakt om de accu door te meten, waaruit bleek dat de accu moest worden vervangen. Meteen werd er een nieuwe accu gemonteerd. Goede service om meteen geholpen te worden.

Eerlijk en oprechte omgeving

Eerlijke omgeving!

vakkundig, duidelijk, transparant, staat klaar voor de klant

zie hierboven

Mijn hele auto een beurt van binnen en buiten!

Altijd goede service bij Alwin en Ko. Als kers op de taart een prachtig schone auto. Top!

Super goede autobedrijf

Autobedrijf Schweitzer is een super goede bedrijf. De baas en de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. En van de kwaliteid uit is alles first class.

perfecte service en met stip aanbevolen.

Goede Service en de afspraken omtrent reparatie zijn ok!

Betrouwbaar

Er wordt met je mee gedacht. Niet alleen geredeneerd vanuit eigen belang. Vriendelijke en service gerichte benadering.

Staan altijd voor je klaar!

Al jaren lang een betrouwbare garage in de buurt! Staat altijd klaar om te helpen ook voor een klein dingetje. Ook goed voor advies over al je auto vragen!

Tevreden zoals altijd.

Uitstekend advies en uitstekende servicebeurt.

Snelle, persoonlijke bediening

Altijd snelle, persoonlijke aandacht, Ik weet niet veel van auto's, maar bij deze garage professionele, deskundige behandeling.

Goede garage met uitstekende service met oog voor de kosten.

Prima garagebedrijf, dat betaalbaar een uitstekende service biedt.

Buitengewoon goede service!

Autobedrijf Schweitzer is een uitstekende garage. Alwin en zijn medewerkers zijn vakkundig en toegewijd.

Altijd tevreden

Prettig

Prettig geholpen een plus punt is een leen fiets. Een min punt is de aanhef van deze uitnodiging deze zou ik wat klantvriendelijker maken bijvoorbeeld beste klant in plaats van Schouten.

Hij zorgt er voor dat je tevreden bent

vanaf zijn begin in deze garage ben ik klant .

Vriendelijk geholpen

Verteld netjes wat er aan de hand was,

Super service en kwaliteit

Altijd vriendelijk en deskundig advies/uitleg van medewerkers. Service- en klantgericht.

Kundig, klantgericht en goede adviezen

Fijn!

Een eerlijk en prijsbewust bedrijf

Al jaren klant en altijd op een eerlijke en fijne manier geholpen.

Eindelijk een garage die serieus met de klant omgaat.

Perfecte dienstverlening. Goed overleg en planning van het onderhoud. Prettig personeel.

Goede garage

Doen precies wat er gedaan moet worden. Bij verdere reparatie wordt je altijd gebeld of het gemaakt moet /mag worden. Prima uitleg altijd . Een eerlijke garage ,waar je niet wordt bezodemieterd.

Snelle service en goed uitleg bij de uit te voeren werkzaamheden.

prettige garage in de directe omgeving met mensen die graag met je meedenken en de tijd voor je neme

Ik kom hier al jaren met meerdere voertuigen. Ik ken inmiddels de meeste medewerkers en ze zijn allemaal even aardig en hulpvaardig. Er wordt meegedacht aan oplossingen. Ik sleutel veel zelf en kan hier ook onderdelen bestellen en heb zelf een keer wat gereedschappen mogen gebruiken.

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid