Top garage, zeer klantvriendelijk

Als Nissan rijder lang bij Stormvogel klant geweest. Na het stoppen van Stormvogel automatisch in Haarlem terecht gekomen. Hoorde van anderen dat er bij Schweitzer veel ervaring met ondermeer Nissan was. Niets teveel gezegd , ben nu een zeer tevreden klant bij Garage Schweitzer. Ik kan deze garage zeker aan bevelen.

Vertrouwd adres met zeer goede service

Er is altijd een goed contact over alle uit te voeren zaken voor de auto. Ik ben nog nooit voor verrassingen komen te staan. Daarnaast is er altijd overleg over diverse mogelijkheden. Ik wordt geïnformeerd over onderhoud dat er aan zit te komen. Daarnaast wordt ik altijd super vriendelijk geholpen.

Vakkbekwame monteurs dragen op een zorgvudige wijze zorg voor een veilige auto.

De eigenaar van de garage geeft me altijd goed advies en voorlichting. Hij is deskundig en beschikt over veel vakkennis. Daarna dragen zijn vakbekwame monteurs op een adequate manier zorg voor mijn auto. Zo rijd ik altijd veilig.

snelle levering en prima afhandeling

Geen opmerking, alles is prima

Helemaal super.

Altijd goede service en kwaliteit van het personeel.

Uitmuntend

De service is perfect.

Vriendelijk en gastvrij

Correct advies en vlotte afhandeling bij kleine problemen.

Staan altijd klaar voor je als je langskomt.

Het maakt niet uit wanneer en hoe laat je komt. Je word altijd vriendelijk ontvangen en geholpen.

uitstende service

Veel ervaring met problemen oplossen

prima service

Al jaren klant bij deze garage. Altijd goede service en vakkundig uitgevoerde reparaties

prima geholpen

Prima geholpen.

Het eerlijke verhaal

Hier wordt het allemaal niet mooier gemaakt dan het is (en zeker ook niet slechter). Directeur /eigenaar Alwin Schweitzer heeft uitsluitend vakmensen in dienst, voor mij al vele jaren een betrouwbare garage voor al het onderhoud aan mijn auto.

Top service

Ik ben klant van Alwin vanaf het begin en zal het nog lang blijven!

Klasse

Vakmanschap en altijd meedenken

Altijd behulpzaam en een uitstekend team

Altijd staan ze klaar om te helpen, adviseren en de auto rijvaardig te houden. Heel aardig personeel, zeer vriendelijk.

Deskundig, stipt, klantvriendelijk

Afspraken worden stipt nagekomen, reparaties worden deskundig uitgevoerd en ook voor onverwachte reparaties en adviezen wordt voldoende tijd gemaakt en uitgevoerd.

Hartelijk, eerlijk en betrouwbaar.

Zeer betrouwbaar autobedrijf.

Altijd de juiste analyse van wat er gedaan moet worden.

Persoonlijk, betrokken en professioneel.

Alwin, denkt mee. Versleten banden! Het gaat nog kunnen we combineren met de APK keuring.

Goeie service en aandacht

Ze luisteren goed naar je Reparatie gewoon goed

Het is erg fijn om zo klantvriendelijk te worden geholpen en vertrouwen te kunnen hebben in het werk

Fantastische service!

Goede eerlijke service

Ze lopen net even een stapje verder voor je. Niets is teveel. Goede service tegen een eerlijke prijs. Meer dan tevreden!!

Prima advies, snelle service

Schweitzer verzorgd APK en reparatie voor onze auto uit 2007. Altijd prima advies, dezelfde of volgende dag klaar. Legt duidelijk uit wat de reparatiekosten zijn, waarom en wat er gedaan moet worden. Prima service!

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid