Vakkundig en fijn bedrijf

Goede service, auto blijft daardoor in goede conditie.

Nvt

Geweldige service

Duidelijke afspraken en oplossend bezig

Goede service en klant vriendelijk

Al jaren een vertrouwd adres

Zeer goede garage

Zeer goede garage.

top sevice

altijd tijd voor je en super geholpen. je betaald iets meer maar het is dan ook wel goed!

goe, vriendeijk en adequaat

uitstekende, betrouwbare garage

Correct behulpzaam kundig eerlijk

Wij zijn zeer blij met het oplossing zoeken zodat het voor beide kanten interessant is en blijft

Toppertjes

Top service en omdat ik mijn autootje de volgende dag nodig had hebben ze er wat spoed achter gezet.

Prima, voor een eerste ervaring.

Hoop dat contacten en service blijven zoals nu want dan hebben wij een goede garage gevonden en jullie een tevreden klant erbij.

Fijne garage!

No nonsens garage. Voir mij eerlijk en kundig!!

Nog beter dan verwacht

Altijd vriendelijke service, goede communicatie aan duidelijke afspraken.

Zoals altijd, prima geholpen!

Prima, prima

Werd ontvangen met een lekker kopje koffie.

GE-WEL-DIG!

Zeer professioneel en vakkundig personeel. Altijd vriendelijk en beleefd. Een bedrijf waar vakwerk wordt geleverd, goeie prijs-kwaliteitverhouding.

Goede service. Geen onnodige kosten.

Mooi vriendelijk en kundig.

Altijd hartelijk. Snel aan de beurt. Goede adviezen.

Top service

netjes geholpen

Snel en goed

Prima bedrijf, goede kwaliteit en aardige medewerkers.

Door deze coronatijd had ik niet zoveel kilometers gemaakt met de auto. Daardoor kon de geplande beurt wel even uitgesteld, was het oordeel. Zo bleef het bij APK en was ik voordelig uit. Dat vind ik echt heel goed.

Kom er al jaren. Betrouwbaar. Tijdens APK werd geconstateerd dat er een aantal dingen gerepareerd moesten worden. Werd gebeld voor overleg. Prima. Duidelijke factuur en uiteindelijk waren de kosten nog wat lager dan aangegeven

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Goede service en alles netjes uitgelegd.

Mijn ervaring is zeer goed. Goede hulp en goede uitleg wat er eventueel moet gebeuren. Altijd met samenspraak worden er dingen gemaakt en altijd netjes de prijs die vooraf bekend word gemaakt. Mijn ervaring met Schweitzer is top.

Afspraken worden prima nagekomen, geen verrassingen en anders gaat alles in goed overleg. Vriendelijke service

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid