Een fantastische garage, je wordt hier echt als klant geholpen.

Een prima garage, zou hem aan iedereen aanbevelen

Prima, lekker snel, goede service en vriendelijk.

Zie hierboven

Mijn ervaring is super. De auto zag er keurig uit en ik werd vriendelijk geholpen

Heel prettig.

Top service!

Ik kan altijd terecht voor een goede service en prima reparaties tegen betaalbare prijzen. Zeker een aanrader!

prima,

meer valt er niet te zeggen !

Top garage

Super service

Fijne betrouwbare garage met kundige monteurs

Werken altijd keurig volgens afspraak en leveren goed werk af. Prima garage met vakkundig personeel.

Hele fijne service!

Maken altijd even tijd voor je (hoe druk het ook is). In mijn beleving altijd een keurig en eerlijk advies. Ondanks de drukte ziet het er altijd geordend en netjes uit. Sowieso de "open keuken" vind ik mooi. Een stukje beleving.... Keurig personeel!

Prima, goed overleg vooraf en duidelijk geïnformeerd

Zie hierboven

Prima service en aandacht

Mijn ervaring is prima goede garage en vakkundig

Zoals altijd, heel goed en betrouwbaar!

Uitstekende grarage!

perfect

Het is een goud bedrijf je word er altijd goed behandelt.

Gewoon goed..

Ook gewoon goed..

PRIMA

uitsluitend vakmanschap wordt er bij SCHWEITZER geleverd

Zeer betrouwbaar bedrijf met uiterst capabel en vriendelijke monteurs.

Er wordt goed gecominuceerd en geadviseerd over reparatie die nodig zijn en wat er bij een volgende beurt zit aan te komen, waardoor je weet waar je aan toe bent.

Bedrijf heeft service hoog in het vaandel staan.

Grote of kleine klussen maakt niet uit. Zij staan altijd voor je klaar. Je wordt altijd uitstekend geholpen en mijn overgang van de 'oude' garage (faillissement) naar Autobedrijf Schweitzer is een goede stap geweest.

Goed behandeld

Er wordt naar je geluisterd als er een probleem is. En komt afspraak na, dus geeft mij vertrouwen. Dank voor de goede informatie. Ben.

Top garage!

Ik ben al jaren klant bij Alwin Schweitzer. Gewoon een top garage met kundig personeel. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Gewoon prima

Goede en vriendelijke service en betrouwbaar

Top! Echt een fijne betrouwbare plek om mn auto heen te brengen.

Ik kom hier al jaren en ben heel erg tevreden met Alwin, Co en hun monteursleger.

Goed geholpen en goede service

De airco doet het weer als vanouds !

Prima service !!

Prettig

Vlot en duidelijk

verder geen negatief geluid prima geholpen

Betrouwbaar en vriendelijk.

Na verschillende garages waar ik niet goed geholpen ben, ben ik bij Schweitzer beland en dat is één goede keuze geweest eerlijk en betrouwbaar en goed advies.

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid