Ik ben heel erg tevreden met de service van Autobedrijf Schweitzer

Als ik een tijd afspreek voor onderhoud wordt daar ook strikt aan gehouden. De auto wordt altijd weer netjes afgeleverd.

Super service

Goede service!

Wij zitten er al jaren en zijn zeer tevreden.

Alwin is heel ervaren en oplossingsgericht. Wij zitten er al jaren en zijn zeer tevreden.

Als we langskomen is het altijd eerst een praatje en dan worden we heel vriendelijk geholpen en weten ze altijd een oplossing We komen al jaren bij Alwin en zullen dat ook jaren blijven doen Gewoon zo doorgaan zoals je nu doet en bent Met al jou medewerkers Ik kan niet anders zeggen jullie verdienen een dikke 10

Ben zeer tevreden, wordt vriendelijk ontvangen en behandeld.

kundig, betrouwbaar,klantgericht

Bij aankoop, keuring, schade en onderhoud

Wordt altijd een eerlijk en betrouwbaar advies gegeven, zijn snel en ook super aardig.

Er wordt altijd een eerlijk en betrouwbaar advies gegeven. Naast het feit dat er snel gewerkt wordt, zijn ze allemaal even aardig.

Topgarage

Garage is betrouwbaar en eerlijk.

Goed en strak afspraak is afspraak

Alwin overlegt eerst voor hij aan een repartie begint. En dan wordt het weer spatzuiver gerepareerd

Snel en met goede adviezen

De garage herinnert mij aan de APK keuring.

Snelle diagnose/ advies

Prima service overname onderhoud na aankoop auto elders

Zoals altijd fantastisch!

Goede service! Goede prijsindicatie met eerlijke prijzen. Heel vriendelijk en behulpzaam!

Bekwaam, behulpzaam en (vrouw)vriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

Ervaren en technisch goed!

Uitstekende service

Uitstekende service , altijd een goed advies

Prima bedrijf en snelle service, aanrader

kundige garage, met vriendelijke en goede service

Hele fijn betrouwbare garage met vriendelijke medewerkers

Mijn ervaring met deze garage is dat je zeer serieus als klant genomen wordt en als vrouw is dat een zeer welkome ervaring. De afspraken die gemaakt zijn worden nauwkeurig opgevolgd en bij twijfel wordt er overleg gepleegd. Dank voor de service, mijn auto was zelfs schoongemaakt toen ik deze na een kleine beurt en APK kon ophalen.

Staan altijd klaar voor directe service

Eerlijke, oprechte en aardige automonteurs

Ze vervangen niks tot het echt nodig is, waarschuwen je van te voren als de volgende keer wat duurder uit zal vallen en kan voor spoed altijd direct terecht! Vriendelijk en oprecht personeel.

Klantgerichte service en vakbekwaam.

Garagebedrijf waar de klant op de eerste plaats komt, waar meegedacht wordt en goede adviezen worden gegeven.

Alles in 1 dag opgelost

Apk grote beurt en nieuwe remschijven en blokken voor. De handrem was stuk en daardoor niet apk gekeurd, de nieuwe handrem werd er eind van de middag opgezet. De handrem had nog garantie, terug geweest met de defecte handrem en ons factuur bedrag teruggestort gekregen, fijn alle problemen in 1 dag opgelost.

Zeer professioneel

Zeer klantgericht,vriendelijk en professioneel .

Ik heb veel vertrouwen in dit garageteam van Autobedrijf Schweitzer

Je wordt vriendelijk en snel geholpen en je krijgt goed en betrouwbaar advies. Zo weet je waar je aan toe bent en je auto rijdt altijd.

Ben zeer tevreden met ze

Zeer correct, behulpzaam en vriendelijk

's Gravenlust 37 B

1981AE Velsen-zuid