Vriendelijk, goede service

No nonsense servicegericht

Geweldig bedrijf met enthousiaste medewerkers

prima service en prijs kwaliteit verhouding.

Fijn personeel en een goede service

Geweldige service

Ik woon op 100 m afstand van het bedrijf maar ben slecht ter been. Na een kleine beurt wordt mijn auto ieder jaar weer, schoongemaakt bij mij teruggebracht. Dat is service !

Prettig contact, praktisch meedenkend en goede service

Top!

Gisteren onze "nieuwe" auto opgehaald bij Alwin. Heel blij met de auto maar ook met het hele traject van bezichtigen tot en met aflevering. Goede communicatie en de auto is echt fantastisch afgeleverd! "Ouderwetse" (in de goede zin van het woord) garage waar je je echt klant voelt en geen nummer.

Terug van weggeweest en service weer top!

Wij waren al jaren tevreden klant, twee jaar geleden een andere auto gekocht en ivm de garantie bij die garage voor onderhoud moeten blijven, nu weer terug op het vertrouwde adres, duidelijke communicatie betreffende de werkzaamheden en de vriendelijke sfeer maken dat we blij zijn weer bij Alwin en zijn team te zijn,

gewoon goed

vertrouwd en goed

betrouwbaar, deskundig, hulpvaardig

ondanks drukte afgelopen zomer, toch geholpen bij een defect aan de auto, waardoor we toch nog op vakantie konden. super.

prima service,en word altijd prettig geholpen

Ben nu 3jaar klant mijn ervaring is heel prettig. je wordt goed geholpen , en je wordt niet belazerd. dus voor mij is autobedrijf schweitzer no1

Sinds jaar en dag uitstekende service

Prima garagebedrijf waar de klant nog koning is.

Altijd goed

Vriendelijke mensen, goede service, normale prijzen. Ook bij calamiteiten denken ze mee en helpen.

Top geregeld en super klantvriendelijk

En weer konden we snel terecht en werd goed uitgelegd wat er moest gebeuren!! Wat een fijne garage!!

Altijd vriendelijk en zegt waar het opstaat dus dat betekent eerlijk

Ervaring is positief. Factureren zijn eerlijk

Is goed

Staan als het mogelijk is altijd voor me klaar

Geweldig bedrijf, uitstekende service

Regelt van alles op de goede manier, schades, onderhoud, lastige problemen wqorden goed opgelost.

Super!

Bij Alwin kan je altijd rekenen op een top service. Doet alleen wat écht nodig is en zal je nooit op onnodige kosten jagen. En de kosten die gemaakt moeten worden, zijn echt redelijk. Ook zijn alle personeelsleden onwijs vriendelijk en helpen je waar nodig. Als je tussendoor met iets komt wat makkelijk te verhelpen is, doen ze daar niet moeilijk over en fixen ze het even tussendoor! Dus, super!

Altijd goede service en advies

super

Service en goede uitleg .geen overbodige reparatie's

Een hele goede ervaring.

Goede service en vriendelijk personeel

Service staat hoog in het vaandel!

Alwin en zijn team doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Service staat voorop. Ze denken met de klant mee en doen geen onnodige reparaties. Je komt nooit voor verrassingen te staan want er is goed overleg over wat er aan de auto moet gebeuren. Grote klasse boord deze garage. Ik raad garage Schweitzer aan iedereen aan.

Advies en expertise duidelijk en goed

Erg coulant

Duidelijk en betrouwbaar.