Laden reviews...
165 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Ze waarderen eerlijk advies en tijdige reparaties. Over het algemeen wordt Schweitzer gezien als professioneel en klantgericht. De beoordelingen tonen een consequente tevredenheid en hoge kwaliteit van de dienstverlening.
Naar aanleiding van de wensen, werd het aanbod bekeken, en na een geslaagde proefrit de koop voltooid.
26 June 2026
Soraya
IJmuiden
Je wordt keurig gebeld als er bijzonderheden zijn, zij houden zich prima aan de afspraken. Als ik iets aan de auto heb dan kan ik gewoon binnen lopen en dat vragen, ik word altijd vriendelijk geholpen.
20 June 2026
Marion Coops
Velsen-Zuid
Altijd geholpen met alle openheid en respect. Niets zonder overleg en altijd meedenken met de klant.
17 June 2026
Goed geholpen
15 June 2026
Elly
IJmuiden
Betrouwbaar, goede prijs, goed service, vakkundige mensen, kortom heel fijn om deze garage binnen te lopen, je wordt altijd top geholpen.
10 June 2026
Wiep
Goed en eerlijk
Rina
Velsen zuid
Ontzettend goed, servicegericht, vertrouwd en vriendelijk bedrijf.
Gretha
Velsen-Zuid
wij zijn super goed geholpen en zeer tevreden.
m mulder
Jarenlang klant bij Autobedrijf Schweitzer en constant goede service
8 June 2026
Paul
Driehuis
Prima service. Al eerder geholpen met lekke band, direct een oplossing en ook nu weer APK en onderhoudsbeurt, geeft bij mij een goed gevoel. In het verleden toch vaak afgezet door garages, maar dit bedrijf is een aanrader, zeer tevreden
6 June 2026
Rachel
Velsen-Zuid
als je belt staan ze klaar voor je
4 June 2026
frits mulder
ijmuiden
Alwin heeft een encyclopedische kennis van alle automerken. Zeer vakkundig team. Altijd plezierige en persoonlijke contacten.
3 June 2026
Jan
Haarlem
Naar aanleiding van een prijsopgave voor reparatie en onderhoud bij een merkdealer een second opinion bij Schweitzer gevraagd, wat mij aardig wat euros heeft bespaard
28 May 2026
Frans
Hele goede ervaringen
20 May 2026
Frieda
IJmuiden
Vriendelijke mensen en altijd goed geholpen
19 May 2026
Jan Zorgdrager
IJmuiden
Professioneel, vriendelijk, eerlijk en komen altijd hun afspraken na. In 1 woord fantastisch!
15 May 2026
Joke
IJmuiden
Een hele fijne garage met zeer vriendelijk personeel en de beste service en aandacht voor de auto en client.
12 May 2026
Christien Huisman van Eijkeren
VELSERBROEK
Klant vriendelijk. Deskundig. Goede prijsverhouding. Betrouwbaar
8 May 2026
Elisabeth
IJmuiden
Je bent nooit te laat voor APK dankzij een herinnering Een afspraak maken doe je makkelijk online. Het personeel is vriendelijk en werkt snel en goed Betaling is ook handig geregeld
8 May 2026
Janine Sevensma
Velsen-Zuid
Wij komen al jaren met onze auto’s en camper bij Alwin. Altijd goed.
7 May 2026
Marije
Driehuis
Zeer coöperatieve garage die goed werk verricht. Ben dan ook tevreden
7 May 2026
Frans
Driehuis
Er wordt meteen gehandeld en het kon verholpen worden
6 May 2026
L. Kroon
Santpoort-Noord
Ik ben heel tevreden over autobedrijf Schweitzer, het werk wordt prima uitgevoerd.Het personeel is heel vriendelijk.
6 May 2026
Ineke
Velsen_Zuid
Al 100 jaar zijn wij klant . Altijd duidelijk geholpen. Geeft een eerlijk advies. Wij gaan niet meer weg.
1 May 2026
John