goede service, goed behandeld

Mijn auto een bmw 530d die ik elders gekocht had en bij Budding in onderhoud was, kreeg problemen. Daarvoor kreeg ik een een X3 als vervangend vervoer die ik op vakantie mocht gebruiken ! Daarnaast heb ik een andere auto gekocht, helemaal naar het zin, die er puik uit ziet. Dit in vertrouwen zonder dat ik de auto zelf gezien heb....

goede service, goed behandeld

In het voorjaar een 2e hands BMW 530d gekocht bij dit bedrijf. De probleempjes die er in het begin waren allemaal in de garantie goed verholpen.Hier ben je als 2e handsrijder van een BMW nog welkom in tegenstelling tot de merkdealers.

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle service, altijd leen auto klaar en bellen altijd netjes eerst over wat er aan vervanging toe is!

goede service, goed behandeld

Heb net mijn tweede BMW daar gekocht.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Een zeer prettig bedrijf met kwaliteit en meedenk vermogen en altijd een prettige service en niet te duur

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kocht hier reeds tweemaal een gebruikte auto: Volkswagen Passat TDI en een BMW 330 D, waarover ik heel tevreden ben en een goede service ontving. Een klacht wordt altijd snel en zoals afgesproken opgelost. Desgewenst krijg ik altijd gratis een leenauto mee. Betrouwbaarheid en vakbekwaamheid van de eigenaar en zijn personeel liggen hoog.Bij schadeherstel wordt goed meegedacht hoe de reparatie voor mij zo voordelig mogelijk kan worden verricht. Het berekende garage uurtarief steekt gunstig af ten opzichte van officiële dealers en kent een hoge prijs/kwaliteitsverhouding.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Autobedrijf Budding is een gedegen vakgarage,waar klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

De ervaring tot nu toe is zeer goed. Geen enkele reden tot ontevredenheid. Prima service, komt afspraak na, is klantgericht.

goede service, goed behandeld

Prima geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Zeer vriendelijke mensen die weten waren ze het over hebben. Een zekere aanrader als je op zoek bent naar een BMW.

goede service, goed behandeld

De ervaringen met het budding auto\'s zijn goed. Ik heb me auto er gekocht en heb de auto inmiddels al zeven jaar. Jaarlijks wordt de auto hier gekeurd en er wordt altijd netjes overlegd als er iets moet worden gerepareerd wat wat duurder is. Als je belt op bijv. zaterdagmiddag na 17.00 proberen ze je altijd nog te helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaringen met dit bedrijf. Aardige mensen, goede service en goede auto\'s. Ik kan dit bedrijf echt aanraden voor onderhoud en eventuele aankoop van een top-occasion! Ga zo door, mannen!

goede service, goed behandeld

Ik ben al enkele jaren klant, Budding Auto\'s heeft altijd een goede service en klantvriendelijk en gemotiveerd personeel, ook top dat je een leenauto meekrijgt. Je word altijd geïnformeerd over de kosten en wat ze met onderhoud of APK moeten repareren/vervangen. Kortom: zeer tevreden over dit bedrijf. Budding, ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie nette werkplaats ,snelle service ,goed gemotiveerd vriendelijk personeel !!! En verstand van zaken ,voor een mooie prijs.wat wil een klant nog meer ?? Buding Auto\'s Top!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren klant, en onlangs een andere auto hier gekocht. Dit is echt een top bedrijf. Altijd een goede service, snel, betrouwbaar, en ook de prijzen zijn goed. Personeel is erg klantgericht, en vriendelijk. een voorbeeldbedrijf voor de branche. Ga zo door

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Onlangs een andere auto hier gekocht. Uitstekende service en een deskundige eigenaar met een persoonlijke \"touch\". Een warm familiebedrijf met hart voor de zaak. Wij wensen jullie een geweldig 2012 met alle goeds in het nieuwe jaar.

goede service, goed behandeld

Auto voor een grote beurt gebracht. Telefonisch contact gehad na inspectie over wat te vervangen, geen extra onverwachte kosten dus. Gratis leenauto.

perfect, zeker aan te bevelen

wij hebben dit jaar een andere auto bij dit bedrijf gekocht we hebben er heel veel plezier van. keurig goed,vakkundig en snel geholpen. we zijn inmiddels al jaren klant daar je kunt er ook goed terecht voor onderhoud,apk en vooral voor storingen ze hebben daar tenminste goede apparatuur voor. 100% tevreden ga zo door!!!

Essenerweg 80

3774CD Kootwijkerbroek

Over Budding Auto's

Budding Auto’s is in 1998 begonnen en is inmiddels een gerenommeerd autobedrijf met als merk specialisatie BMW en MINI. Met een moderne en nette werkplaats waar onze goed opgeleide monteurs alle zorg besteden aan uw auto. Onze missie is dat we onze technische en commerciële expertise willen gebruiken om zo de juiste producten aan onze klanten te leveren. Dit willen we doen op een sociale, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige manier. Zakelijk én particuliere klanten Wij richten ons zowel op zakelijke als de particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie en kwaliteit. Voor deze groep willen wij een volwaardig en natuurlijk ook een persoonlijke partner zijn. Wij proberen dit te realiseren door een klantgerichte benadering en professionele hulp van onze monteurs bij het onderhoud van uw auto. Waardering van en voor onze klanten. Wij streven voor ons personeel naar een stimulerende werkomgeving, waardoor ook klanten zich prettig en gewaardeerd voelen. Mede hierdoor hebben wij een klant beoordeling van gemiddeld een 9!