goede service, goed behandeld

Auto is perfect afgeleverd, Henk (eigenaar) is vriendelijk, eerlijk en recht door zee. Er moet natuurlijk geld verdient worden, maar het gaat erom om niet uitgekleedt te worden. Een echte aanrader.

goede service, goed behandeld

Super goed geholpen bij dit bedrijf bij aanschaf van me bmw 320i. Meedenkend en eerlijk! Helemaal super! Een echte aanrader

goede service, goed behandeld

We hebben vorige week een mini clubman cooper S gekocht. Super blij mee! Na een ritje van een monteur bleek dat er een tik in de versnellingsbak te horen was. Ze belden op en op hun kosten werd er een andere versnellingsbak in gezet! Top!

goede service, goed behandeld

hallo, mooi bedrijf en erg klantvriendelijk. ik heb er een Peugeot 207 gekocht, hij rijd perfect en ziet er super strak uit. en ben er super blij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Zoals in mijn vorige beoordeling aangegeven (panoramadak e61) ben ik een vaste klant geworden! Vorige week een ander e61 kwaaltje laten repareren,..een gescheurd uitlaatspruitstuk. Optie was om hem te lassen, echter zaten er drie scheuren in en was hij zo krom als de spreekwoordelijke hoepel! Snel is er een nieuwe besteld en gelijk gemonteerd! Helemaal blij weer! Prijs was incl twee nieuwe draagarmrubbers ook wederom een (relatieve) verademing in vergelijk met de dealer. Ook de gratis leenauto was erg prettig aangezien de reparatie wat langer duurde doordat er een bout bij de turbo afbrak. Dit werd gelijk gemeld en ik kon de auto een dag langer lenen.

goede service, goed behandeld

Mijn panoramadak van mijn BMW 5, E61 ging niet meer dicht wegens het welbekende probleem bij deze daken. Verschillende offertes aangevraagd. Bedragen van 580ex tot 1250ex vlogen in het rond. Ik al stevig balen....Vanmorgen werd ik echter door Henk opgebeld met de mededeling dat het allemaal wel mee zou vallen en of ik langs kon komen. Gelijk gedaan en zeer vakkundig geholpen. Achterste dakdeel uitgeschakeld zoals gevraagd. Prima meegedacht, oplossing gezocht en dat voor een prijs waarbij mijn mondhoeken mijn oren nog steeds raken. Ik heb nog een aantal klussen die gedaan moeten worden en die gaan bij deze garage worden uitgevoerd! Een nieuwe klant erbij!

perfect, zeker aan te bevelen

15 jaar terug zei Henk tegen mij, Henk ik ga jou ooit een auto verkopen! Nu Henk Budding, het is je gelukt!!!. Was naar een auto op zoek, en onder genot van een bak koffie kwamen we bij onze nieuwe auto uit, een Volvo S40. De service en de snelheid waarmee jullie de auto hebben klaar gemaakt en afgeleverd is PERFECT!!!! Nogmaals BEDANKT

goede service, goed behandeld

Prima betrouwbaar autobedrijf. Van de website een prachtige Porsche gekocht.

goede service, goed behandeld

Wij hebben onze BMW in februari gekocht en zijn uiterst tevreden over Budding auto\'s.

goede service, goed behandeld

Ik kom sinds juli 2012 bij Budding Auto\'s. Ben een aantal keren geweest voor reparatie en apk. Ik word dan altijd meteen geholpen en de medewerkers lijken me zeer deskundig. Ook de prijs/kwaliteitverhouding lijkt me goed bij dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

Top service! Zien oplossingen in plaats van problemen! Denken goed met de klant mee en werken snel en doelgericht!

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met budding Auto\'s is tot dusver heel goed. Vandaag een mooie BMW gekocht bij Henk. Een goed en eerlijk advies en deal gesloten. Auto was volgens afspraak klaar en een aantal zaken binnen de garantie zijn vervangen, zelfs als het eigenlijk nog niet vervangen hoefde te worden. Top! Ik heb 120 km moeten rijden voor deze auto, maar het is dubbel en dwars waard! Er is nog een kleinigheidje wat niet werkte, maar ik heb er vertrouwen in dat Henk en zijn team dit netjes oplossen. Daarnaast zijn Henk en zijn team heel erg klantgericht en houden zij zich aan hun woord en dat is tegenwoordig helaas niet altijd het geval. Dus Henk dank je wel voor de prettige ervaring en service en ook dank aan jouw team. Blijf vooral op deze manier doorgaan!

goede service, goed behandeld

Service is prima. Alles volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Na verhuizing naar Kootwijkerbroek zijn we bij Budding terecht gekomen. De cruise control van onze Fiat Ducato functioneerde niet goed meer. Marcel heeft de contactpunten van de hendel schoon gemaakt en zei probeer het maar. Vervangen kan altijd nog! De cruise control doet het nog steeds super. Bij Budding auto\'s wordt er mee gedacht en gezocht naar een goede en goedkope oplossing. Bedankt voor de goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn al jarenlang klant bij Budding Auto\'s en hebben dit garagebedrijf opdracht gegeven om een andere gezinsauto voor ons op te zoeken vanwege gezinsuitbreiding. Budding Auto\'s heeft aan onze wens voldaan en wij zijn erg tevreden met het resultaat. Budding Auto\'s handelt conform de wens van de klant, is eerlijk en verstrekt juiste informatie over de auto. Wijst op eventuele problemen die we kunnen verwachten met de nieuwe auto. Kortom een bedrijf waar je nog vele jaren met plezier zaken mee doet!!!

goede service, goed behandeld

Na diverse problemen met mijn auto, een nieuw aangeschafte BMW GT 535i XDrive, in de eerste 2,5 jaar ervaren te hebben, ben ik naar Budding Auto’s gegaan. Zij hebben alle problemen serieus onderzocht en de centrale BMW database geraadpleegd. Zij hebben stap voor stap de auto ontleed en zelfs met het oor op de kofferbakbodem gelegen tijdens het rijden om een hinderlijk geluid veroorzaakt door een trilling te achterhalen. Na een grondige analyse zijn alle problemen opgelost. Ik kan de diagnostische vaardigheden en oplossingsgerichtheid van Budding Auto’s aan iedereen aanraden.

goede service, goed behandeld

Nadat wij een aantal maanden in een oude BMW 3-serie hadden gereden, zijn wij helemaal BMW-liefhebber geworden. Via een zoektocht op het internet hebben we een vrij recente 3-serie diesel aangeschaft. Daar waren we heel blij mee. Omdat ik wat meer vrije tijd heb, zijn we gaan nadenken om een cabrio aan te schaffen. Dat moest ook weer een BMW worden. Wat zag ik op internet: in ons eigen dorp was er één te koop. We vonden het model prima, maar de uitvoering was helaas niet degene die we zochten. Dus keken we verder. Uiteindelijk hebben we ergens in Friesland een prachtige BMW Z3 widebody met een 2,8 liter 6 cilindermotor gekocht. Het was natuurlijk jammer voor Budding dat we hem niet bij hem kochten. Dat bracht Henk echter niet uit zijn humeur en toen ik een paar dagen later met een lekke band van de Z3 bij hem stond, werd de band in een mum van tijd gerepareerd. Een prima en snelle service dus… Inmiddels was het ons ook duidelijk geworden dat we door een ander bedrijf niet helemaal goed waren voorgelicht over de mogelijkheden van ons 3-serie. Hij was helemaal niet gebruiksklaar voor mijn IPhone! Henk heeft me keurig de mogelijkheden voorgehouden en de kosten berekend. Uiteindelijk hebben we een prijs afgesproken en alles is keurig en vakkundig geïnstalleerd. Vandaag was de accu van de Z3 aan vervanging toe. Ik kwam onaangekondigd aanrijden. Tijdens een praatje werd de accu vervangen. Na een kwartier kon ik weer tevreden naar huis. We zijn dan ook voor beide auto’s heel tevreden over de kwaliteit, snelheid en servicegerichtheid van het bedrijf Budding auto’s. Bijkomstig voordeel is: Ik kan, als een auto in de garage is, lopend naar huis!

perfect, zeker aan te bevelen

Beste Henk en Marcel, Ik wil jullie nog even bedanken voor de vriendelijke service en nette aflevering van de Mini Cooper. Dat je nieuwe ruitenwisser bladen gemonteerd heb en dat beetje roest van de ruitenwisser armpjes heb verwijderd vond ik echt fantastisch. Het zijn de kleine dingen waar een klant blij van word. En een blije klant is een tevreden klant. Een absolute aanrader. Met vriendelijke groet, Martin Balvers

perfect, zeker aan te bevelen

Na een zoektocht, met een elaktronische storing bij BMW 730 D, langs erkende BMW dealers zijn wij bij Budding terecht gekomen. Na 1 1/2 jaar zoeken werd het probleem in enkele uren opgelost Zeer goed en niet duur. Aanbevolen!!!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Beste mensen, Ik kan hier een verhaal gaan schrijven over al mijn negatieve ervaringen met autobedrijven en kan u ook melden dat het er aardig wat waren. Gelukkig ben ik via, via in contact gekomen met Budding Auto\'s. De eigenaar Henk heeft een proffesioneel en mooi bedrijf opgebouwd omringd met zeer goede monteurs die weten waar ze over praten, niet alleen met woord maar zeker ook met daad. Henk heeft mij bijgestaan en geadviseerd met de problemen waar ik op dat moment mee zat. Nu eindelijk na alle negatieve ervaringen die me ook nog eens behoorlijk geld hebben gekost heb ik een auto bedrijf gevonden die me wel begrijpt, naar me luistert, adviseert en het vervolgens ook uitvoert zoals de afspraken waren. Dit bedrijf is een bedrijf naar mijn hart. Gelukkig is er toch nog een goed en betrouwbaar autobedrijf. Beste mensen, kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid met een goed prijskaartje en dan kom je vanzelf terecht bij Budding Auto\'s in Kootwijkerbroek. Beste Henk en Martijn, zet dit voort. Met vriendelijke groet, Karel Willemsen.

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig bedrijf met zeer kundig personeel de verkoper Henk Budding verkocht ons een occasion binnen 1.5 uur met de nieuwe aanwinst oo weg met een zeer tevreden gevoel

perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren hebben wij bij Budding Auto\'s onze BMW X5 opgehaald, we zijn onder de indruk hoe deze auto afgeleverd is: echt TOP! We hebben Budding auto\'s leren kennen als een zeer betrouwbaar en deskundig autobedrijf!!

goede service, goed behandeld

Via email overleg over de reparatie aan het schuifdak. vooraf een prijsopgave gekregen. Schuifdak perfect gerepareerd voor een nette prijs. Zeer deskundige en vriendelijke mensen en direct contact met de monteur. Voel mij hier beter thuis dan bij de BMW dealer.

goede service, goed behandeld

Prima bedrijf met kennis van zaken en redelijke prijzen. Is een ritje vanuit Voorburg dubbel en dwars waard.

Essenerweg 80

3774CD Kootwijkerbroek

Over Budding Auto's

Budding Auto’s is in 1998 begonnen en is inmiddels een gerenommeerd autobedrijf met als merk specialisatie BMW en MINI. Met een moderne en nette werkplaats waar onze goed opgeleide monteurs alle zorg besteden aan uw auto. Onze missie is dat we onze technische en commerciële expertise willen gebruiken om zo de juiste producten aan onze klanten te leveren. Dit willen we doen op een sociale, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige manier. Zakelijk én particuliere klanten Wij richten ons zowel op zakelijke als de particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie en kwaliteit. Voor deze groep willen wij een volwaardig en natuurlijk ook een persoonlijke partner zijn. Wij proberen dit te realiseren door een klantgerichte benadering en professionele hulp van onze monteurs bij het onderhoud van uw auto. Waardering van en voor onze klanten. Wij streven voor ons personeel naar een stimulerende werkomgeving, waardoor ook klanten zich prettig en gewaardeerd voelen. Mede hierdoor hebben wij een klant beoordeling van gemiddeld een 9!