perfect, zeker aan te bevelen

Fijn bedrijf met super service!! Al jaren hier klant en klant is hier echt koning.

goede service, goed behandeld

Ik had met mijn BMW 530i (E60) een serieus en gecompliceerd probleem wat zich ook nog eens niet altijd voordeed (afslaan van de motor). Via een kennis bij Budding terechtgekomen nadat ik reeds 750 euro kwijt was bij andere garages zonder dat het probleem was verholpen. Na een zeer uitgebreide en gedegen diagnose en een goede terugkoppeling over de uit te voeren werkzaamheden is het probleem nu helemaal verholpen. Ook over de kosten werd ik telkens op de hoogte gehouden, zodat ik niet verrast werd toen ik de nota kreeg. Nadeel is wel dat ondanks dat op de factuur staat dat je binnen 14 dagen dient te betalen, dit niet mogelijk was en direct bij afhalen betaald diende te worden. Dat vertrouwen moet nog even groeien. Ik ben uitermate tevreden over de deskundigheid van dit bedrijf en vertrouw jullie mijn auto graag toe.

goede service, goed behandeld

Ja dit is een bedrijf waar ze nog echt kunnen repareren en niet alleen de computer uitlezen en daarna een module of een onderdeel compleet vervangen. Nee echt in de materie duiken en achterliggende problemen bekijken vervolgens met de juiste oplossing komen. Ik heb respect voor deze vakmensen.

perfect, zeker aan te bevelen

Occasion gekocht bij Budding Auto\'s. Eerlijk, zeer goede service en prima nazorg.

perfect, zeker aan te bevelen

Weer functioneel maken van het panoramadak van mijn 5-serie E-61. Kanteldeel buiten werking gesteld en schuifdelen hersteld. Nieuwe rubberpakking, zodat niet alleen het dak weer gebruikt kan worden. maar ook fluisterstil in gesloten toestand! Vriendelijke en kundige vaklieden met gevoel voor perfectie. Absoluut een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs mijn derde auto bij Budding Auto\'s gekocht. Ben zeer tevreden over de deskundige medewerkers die met een no-nonsence mentaliteit snel en vakkundig elk probleem oplossen of onderhoud uitvoeren. Eigenaar Henk is klantgericht, vriendelijk en recht door zee. Kortom een prima bedrijf met een uitstekende kwaliteit en service!

Goede service,klant vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Super bedrijf service is echt top je word hier als mens behandelt en niet als een nummer

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week een mini Cooper S gekocht. Zeer tevreden over de service en Henk (eigenaar) is erg klantvriendelijk! Een eerlijk en vakkundig bedrijf. Hier koop je met een goed gevoel een nette en eerlijke auto! Echt een aanrader!!

perfect, zeker aan te bevelen

ik ben meerderen keren voor mijn bmw 520i bij de bmw dealer geweest voor een motor storing maakte mij niet blij met zeer hoge kosten ik ben hier na verder gaan zoeken en kwam bij Budding auto terecht deze mensen kwamen direct vriendelijk over dat heb je niet bij de bmw erg onvriendelijk je bent daar een nr en bij Budding auto een klant erg tevreden toppie GR RH.Majenburg

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Prima garage met deskundige medewerkers en die echt klantgericht zijn. Goede service, komen afspraken na en denken graag mee.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Een aantal jaren geleden alweer kwam ik voor het eerst bij Budding voor problemen met het panoramadak van een BMW 5 serie. Sindsdien ben ik een vaste en tevreden klant, nu met een BMW uit de 3 serie. De nuchterheid, eerlijke aanpak en vakmanschap zorgt ervoor dat ik tevreden vanuit Naarden naar Kootwijkerbroek rijd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week mijn 5 de auto bij budding autos gekocht, alweer een perfecte auto, auto ziet er perfect en netjes uit en altijd eerlijke autos met eerlijke kilometers, ook voor het onderhoud kun je perfect bij budding auto\'s zijn altijd een goede diagnose die goed betaalbaar is

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Hele professionele en snelle afwikkeling van aankoop. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Een paar weken geleden een gebruikte BMW Z4 gekocht bij Budding Auto\'s. Er bleken helaas wat gekke dingen te zitten in het electrische circuit en de radio hield ermee op. Beide zaken kosteloos vervangen en/of gerepareerd en kreeg ook kosteloos een leenauto mee. Kortom, superservice. Heb er alle vertrouwen in dat mijn BMW het nu tijden goed gaat doen. Zal ook voor onderhoud en reparaties naar ze toe gaan in de toekomst. Hartelijk dank voor de prettige dienstverlening!

perfect, zeker aan te bevelen

Maandagmorgen 10 oktober 8.15 net op weg naar school hield onze BMW ermee op, sloeg niet meer aan! Henk gebeld en die stond er binnen een kwartier om de auto op te laden! Mee gereden naar kootwijkerbroek daar stond de leen auto al klaar! Volgende dag onze eigen auto weer opgehaald! Top service!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Een half jaar geleden een mooie 2e handse BMW 530D Touring gekocht bij Budding Auto\'s met BOVAG garantie. In de garantieperiode zijn een aantal onderdelen vervangen en storingen opgelost. Mijn ervaring met Budding Auto\'s is in een woord GEWELDIG! l Nog nooit heb ik eerder zo\'n geweldige service meegemaakt, waarbij alles keurig is opgelost, zonder gedoe. Ik kan het iedereen aanraden om bij Budding Auo\'s een auto aan te schaffen.

perfect, zeker aan te bevelen

Het panoramadak van mijn 335d is afgelopen vrijdagmiddag stuk gegaan. Is een veel voorkomend probleem bleek. Mijn eigen garage kon deze reparatie niet uitvoeren en adviseerde me naar Arnhem af te reizen. Heb eerst maar eens via Google gezocht naar reparatie mogelijkheden en kwam uit bij het genoemde bedrijf in Arnhem en bij Budding. Had gelijk een veel beter gevoel bij Budding en heb vrijdag gebeld, kon maandag direct komen en hebben de reparatie snel en vakkundig uitgevoerd! Bovendien is de ruis door het aanbrengen van een nieuwe rand rondom het panoramadak ook opgelost. Het achterste deel van het dak is vastgezet en het voorste deel werkt weer perfect! En dat alles voor een zeer aangename prijs, want het gaat toch om een specialistische reparatie die maar weinig bedrijven kunnen of willen uitvoeren! Bedankt mensen van Budding, jullie verdienen zeker een warme douche!

perfect, zeker aan te bevelen

Deze maand voor de 2e keer een gebruikte auto bij Budding gekocht. Heel erg tevreden ! Uitstekende kwaliteit en service. Wij komen uit de Haagse regio, en hebben heel veel vertrouwen in Henk Budding, dus vinden het geen probleem om wat verder te rijden. Gaat er gemoedelijker aan toe, persoonlijke service. Top !

goede service, goed behandeld

3 weken geleden hebben wij een auto bij dit bedrijf gekocht en we kunnen niet anders zeggen dan dat de service die hier gegeven wordt uitstekend is. Je wordt hier zeer vriendelijk geholpen en de monteurs zijn kundig en hulpvaardig. Vragen die je hebt worden direct beantwoord en eventuele onregelmatigheden worden of direct of op korte termijn verholpen. Fam. S. de Jong te Vlijmen (Brabant)

Essenerweg 80

3774CD Kootwijkerbroek

Over Budding Auto's

Budding Auto’s is in 1998 begonnen en is inmiddels een gerenommeerd autobedrijf met als merk specialisatie BMW en MINI. Met een moderne en nette werkplaats waar onze goed opgeleide monteurs alle zorg besteden aan uw auto. Onze missie is dat we onze technische en commerciële expertise willen gebruiken om zo de juiste producten aan onze klanten te leveren. Dit willen we doen op een sociale, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige manier. Zakelijk én particuliere klanten Wij richten ons zowel op zakelijke als de particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie en kwaliteit. Voor deze groep willen wij een volwaardig en natuurlijk ook een persoonlijke partner zijn. Wij proberen dit te realiseren door een klantgerichte benadering en professionele hulp van onze monteurs bij het onderhoud van uw auto. Waardering van en voor onze klanten. Wij streven voor ons personeel naar een stimulerende werkomgeving, waardoor ook klanten zich prettig en gewaardeerd voelen. Mede hierdoor hebben wij een klant beoordeling van gemiddeld een 9!