Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
KIJK UIT!\r\n\r\nDe eerste indruk bij Van Rijswijk Auto’s is goed. Prima showroom, aardige verkopers en mooi gepoetste auto’s. Maar als je, zoals wij, een auto hebt gekocht met achteraf vele gebreken, dan heb je een probleem. Van een vervangen/overgespoten bijrijder portier, 2 cm water in de achterverlichting, haperende centrale deurvergrendeling en meer technische problemen, tot uiteindelijk zelfs een kapotte automatische versnellingsbak. Allemaal zaken die ontstaan zijn door nalatig onderhoud in het verleden van de auto.\r\n\r\nKijk dus heel goed uit wat voor je auto je bij Van Rijswijk Auto’s koopt. Temeer, omdat de auto’s, zoals de verkoper zelf zegt, niet door Van Rijswijk Auto’s technisch door worden gelopen. Er wordt alleen in gereden. Laat de auto dus, voordat je de aankoop bevestigt, eerst extern grondig keuren. Zonder verder teveel op de details in te gaan, kunnen we melden dat we een klachtenprocedure zijn gestart bij de BOVAG.\r\n\r\nWij adviseren dus hier geen auto te kopen!