voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service bij aanschaf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service enthousiast team en nette prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hartelijke en behulpzame jongens , fijn bedrijf,een 9

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goede service, goed geholpen en een mooie prijs voor een top auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben er zeer positief over. Alle auto\'s staan er zeer verzorgd bij. Professionele benadering. Het kost wel enige moete om een verkoper te spreken krijgen. Aflevering was ook netjes verlopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijn en netjes. eerlijk verhaal en geen poes pas.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zolang m\'n auto niet uit elkaar valt....een top bedrijf. Vriendelijke mensen, goede service en tot op heden (na 1 maand) erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring met dit bedrijf netjes geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij dit bedrijf een gebruikte auto gekocht. De auto bevalt prima alsook de persoonlijke en vriendelijke benadering die ik steeds kreeg. Complimenten hiervoor!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf en zeer behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes behandeld ,bekwame verkoper niet opdringerig.mooie showroom met veel auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, mooie collectie met goed geprijsde auto, s. Ad-Jan heeft mij prima geholpen tijden de verkoop.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn echt superblij! Service op en top!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkoper Arthur heeft het heel netjes gedaan, over hem zeer tevreden. Staat van aflevering vond ik wat minder. Bij thuiskomst bleek er een reflector stuk (terwijl auto nieuwe apk had gekregen) en een paar dagen later tijdens schoonmaken zag ik ook een scheur in het achterlicht (waar wit licht uitkomt, mag ook niet voor de apk). Dit laatste niet gemeld omdat ik dat pas na een paar dagen zag. Betreffende monteur mag dus wel iets secuurder werken. Vandaar de lage beoordeling mbt deskundigheid. We moesten trouwens bij aankomst nog wel 20 min wachten omdat de auto nog niet klaar/schoongemaakt was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf met goede uitstraling, snelle vlotte afhandeling.\r\nNa thuiskomst met mijn VW Golf bleek de schokdemper te rammelen deze mocht ik bij mijn eigen garage op kosten van van Rijswijk laten repareren. \r\nNogmaals dank voor de goede service !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede ervaring. mooie garage-verkoophal. Alles netjes voor elkaar. Omdat ik van ver kwam, s´morgens gebeld of de betreffende auto er nog was. Was er nog. Toen ik aankwam stond de auto al klaar en kon direct een proefrit maken. Vervolgens alles afgehandeld en kan niet anders zeggen dat dit op een plezierige manier gebeurde. Transparant, maar ook duidelijk in wat wel en wat niet. Aangezien de prijzen al behoorlijk scherp zijn, is er begrijpelijk weinig onderhandelingsmogelijkheden. Auto die we hebben gekocht is zeer luxe en wat is gezegd zit er ook op. Nu al een maand en zonder problemen. Wat ik ook wel een service vond waren de nieuwe matten die in de auto lagen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig, klantvriendelijk, doen wat ze beloven en leverden een prima auto zonder fratsen!

Zoutendijk 2

4264 KH Veen