Alles naar wens verlopen

In een prettige sfeer kennis gemaakt met Autobedrijf van Rijswijk de aangekochte auto 'bevalt prima.

Ontzettend goed en netjes geholpen

Mijn man heeft begin 2019 een auto gekocht bij jullie. De service die we toen kregen - en het grote aanbod aan auto's - beviel zo goed dat we toen mijn auto aan vervanging toe was nogmaals bij jullie uit kwamen. We werden goed en netjes geholpen en kregen niet dat 'verkooppraatje' wat je vaak krijgt bij garages of dealers. Er werd echt tijd voor ons geholpen en we voelden ons niet opgejaagd om zo snel mogelijk een keus te maken.

Mijn vito gekocht bij dit bedrijf. Mooie showroom, en een scherpe prijzen.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Na aankoop van de auto was er iets vertraging in de levering van mijn nieuwe velgen en er is van alles gedaan zodat ik nog op de afgesproken dag met mijn nieuwe aanwinst naar huis kon. Nog steeds erg blij dat ik deze auto heb gekocht.

Prima Service!

De verkoper heeft ons geattendeerd op de nu door ons gekochte wagen. Dit nadat wij hem gevraagd hadden ons te bellen als er een wagen van onze wens beschikbaar zou komen. Daarna perfect alle gemaakte afspraken nagekomen!

Prettige omgang met verkoper

Het zit hem vooral in de klik die je wel of niet hebt met een bedrijf, en meer specifiek met de verkoper. Mijn ervaring is zeker onder de kop "top" samen te vatten. Arthur dank!!

Goed en duidelijk

Gelijk geholpen toen ik binnen kwam, overal duidelijk antwoord op gekregen. En een mooie inruilprijs op mijn oude auto. Kon einde van de dag gelijk de nieuwe auto meenemen. Kortom een nette zaak met mooie auto’s.

We zijn heel fijn geholpen aan een andere auto!

Goeie ervaring met dit bedrijf! Top!

Super, heel goed geholpen en geïnformeerd

Goed geholpen. Goede prijs en goed geïnformeerd tijdens gesprek. Alle afspraken die gemaakt zijn naar volle tevredenheid nagekomen.

Goede service en prettige communicatie

Goed ontvangen. Zaak ziet er professioneel en verzorgd uit. Oprechte interesse en advies. Flexibel in oplossingen.

Aanrader!

Tot op heden erg positieve ervaring met Autobedrijf van Rijswijk. Gericht op zoek naar een 308SW en in samenspraak en goed advies van Niels meerdere proefritten gemaakt. Uiteindelijk keuze gemaakt en deal gesloten. Levering perfect en na een weekje is een klein euvel netjes verholpen.

Goede ontvangst, eerlijk verhaal en ongedwongen sfeer.

Onze ervaringen met Van Rijswijk zijn zeer positief. De verkoper nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Gaf ons ook de tijd om tot een besluit te komen. We rijden de auto nu 3 weken en hij bevalt uitstekend.

Netjes

zeer prettig bedrijf om een auto te kopen

Een auto kopen is voor mij geen leuke bezigheid. Een veelvoud aan aanbod, alleen weet je met autoverkopers nooit of je een goede aankoop doet. Dit terwijl iedereen graag wat van de prijs af wil onderhandelen en voor zichzelf een goede deal wil sluiten (en om op te scheppen tegen vrienden;-)). Met deze wetenschap werd mij Van Rijswijk Auto's aangeraden. De app en de site zijn heel duidelijk en kun je al een goede selectie maken. Prijzen zijn vast en dat is prettig. Je kunt misschien altijd wat proberen in de extra's, of bijvoorbeeld de BOVAG garantie. Medewerkers zijn vriendelijk en je wordt echt prima geholpen. De after service is echt top. Daar wordt misschien wel nog meer tijd in gestopt dan in de aankoop zelf. Ik ben dus echt superenthousiast en ga bij een nieuwe auto zeker weer naar hen toe en zal ze ook bij familie aanraden

Helemaal top

Zeer goed geholpen, fijne sfeer en geen opdringerig gedrag. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Speciaal bedankje naar Loek, fantastisch geholpen.

Zeer klantvriendelijk en scherpe prijzen!

Wij zijn heel fijn geholpen bij het kopen van onze auto. We konden zelfs twee auto’s tegelijk inruilen. Echt top!

Op een plezierige manier een auto gekocht.

Voor het eerst een auto gekocht bij Van Rijswijk. Ruim aanbod, mooi pand, vriendelijke verkopers en goede afhandeling van (ver)koop. Ik kom hier zeker terug een volgende keer.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Alles snel geregeld

Keurig, zoals is afgesproken.

Netjes ontvangen en alles snel en correct afgehandeld. Prima !

Tevreden

Goede en vriendelijke service. Goede prijs met auto inruilen. Zeer tevreden

Dat ik daar voor de 2de keer een auto heb gekocht, zegt genoeg.

In 2016 heb ik mijn Renault Clio aangeschaft bij Van Rijswijk en heb daar een hele fijne betrouwbare auto aan gehad. Gezien mijn kilometers was het dit jaar weer tijd voor een jongere versie en ben ik wederom weer uitstekend geslaagd bij Van Rijswijk. Je wordt er prettig geholpen. En ze hebben een fijne service.

Uitstekend en perfect geholpen

Ik ben van begin tot eind super fijn geholpen. Ik zal deze autobedrijf zeer zeker aanraden.

Tevreden

fantastische service

mooie zaak, goeie uitleg en service.

Goeie service, vlotte afhandeling, zeer klantvriendelijk

Je kunt daar op je gemak rond kijken. Geen opdringerige of ongeduldige verkopers die amper info geven en je achtervolgen, opdat je zo vlug mogelijk wel of niet beslist, iets wat ik bij andere garages wel degelijk heb ondervonden.. Wil je info, dan benaderen ze je heel rustig en vriendelijk en ook al ben je, zoals mijzelf, a-technisch, ze beantwoorden geduldig al je vragen, hoe simpel ze ook zijn....Ze nemen alle tijd voor je. Ook toen ik uiteindelijk een auto kocht, volgde een goeie afwikkeling en service. Ik werd een week later nog gebeld of alles naar wens was en of ik nog vragen had! Super bedrijf!!

Zoutendijk 2

4264 KH Veen