Reactie van het bedrijf
Geachte heer Schaaf,
Ik betreur het zeer dat ons erg leuke en spontane contact is uitgelopen in deze ontwikkeling.
Op het moment van ophalen van de auto gaf uw zoon, die er bij aankoop niet bij was, enkele beschadigingen aan die uzelf niet hebt gezien tijdens het bekijken. U beschuldigt ons ervan deze zaken bij aankoop te hebben verborgen, echter waren deze beschadigingen ten tijde van de aankoop aanwezig aangezien deze niet zijn te verbergen.
Ik heb dit middels het innamerapport van de leasemaatschappij ook laten zien aan u.
Opvolgend hebben we u een voorstel gedaan de door u gewenste zaken te laten herstellen via een schadehersteller. U gaf aan deze kosten van herstel niet te willen betalen maar de auto terug te willen verkopen. Ons voorstel om de auto terug te kopen is vervolgens niet meer beantwoord door u tot het moment dat u dit bericht heeft geschreven.
Resume: iedere gebruikte auto heeft z’n gebruikerssporen en “schades”.
U heeft ruimschoots de gelegenheid gehad de auto te bekijken, dit heeft u ook gedaan, zowel binnen als buiten onze showroom, zowel in- als exterieur.
De auto is door u proefgereden en akkoord bevonden!
Als er dan vervolgens kosteloos lakschades hersteld moeten worden of de auto terug gekocht moet worden voor de koopprijs, begrijpt u het misschien niet, echter gaan wij hier niet in mee.
Met vriendelijke groet,
Autobedrijf A. van Rijswijk