Filters

9

prima service en goede uitleg

Het enthousiasme en vakkundige benadering van het team zijn zeer aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn autobedrijf met top service!

Onze ervaring bij van Rijswijk was zeer positief, we werden hartelijk ontvangen op de zaak (die er ook tiptop uitziet!) en we kregen eerst de tijd om even rustig rond te kijken. Het fijne aan de medewerkers is dat ze niks opdringen en ook niet aan de bekende verkooppraatjes doen. We hebben een erg fijne ervaring gehad bij Stefan bij de aankoop van onze nieuwe auto. Stefan heeft overduidelijk plezier in zijn job en dat is mooi om te zien. Tevens hebben we fijne afspraken kunnen treffen voor de inruil van onze auto en werd ons de vrijheid geboden om zelf de auto nog evt. te verkopen en mocht dat niet lukken hadden we een vast bod staan bij van Rijswijk. Dit gaf ons ook geruststelling mbt de inruil van onze huidige auto. Dit is top service te noemen! Ook de eigenaar van de zaak nam even de tijd om ons met onze nieuwe aanwinst te feliciteren wat ook een mooi gebaar is. En vwb de nieuwe auto. daar zijn we overigens ook erg tevreden over! Niet geheel onbelangrijk :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Voor de 2e keer hebben we een auto bij van Rijswijk gekocht. Wederom zijn we prima geholpen door het vriendelijke personeel en zijn super blij met onze auto. Leuk dat we na een paar maanden nog even worden gebeld om te informeren hoe de auto bevalt. Ik zou dit bedrijf zeker bij anderen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Super goed bedrijf, betrouwbaar, en niet opdringerig

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service met oog voor de klant

Fijne binnenkomst bij proefrit. Je voelt je als klant welkom. Vertrouwen is er ook; mocht proefrit maken zonder copy ID. En fijn formeel en informeel gesprek tijdens de afronding van de koop. Ook goede aftersales doordat de verkoper na belde. Kortom; dik tevreden met de mooie auto en service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service en duidelijke uitleg

Na gebeld te hebben langsgeweest op afspraak. Ze hebben me de ruimte geboden om de auto volledig te controleren en rijtest te maken. Daarna heb ik met de verkoper aan tafel gezeten en hebben we uiteindelijk een deal kunnen sluiten. De verkoper was heel transparant en was duidelijk. Al met al goede service van dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Super vriendelijk geholpen en het voelde vertrouwd. Jammer alleen dat ik deze mail Dhr. Wordt genoemd ipv Mvr.

 • Aanbevelen? Ja
9

Net bedrijf en goede service

Goed geholpen en goede service! Ook goed dat ze naar een paar weken even bellen of alles in orde is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een zeer nette autobedrijf en zeer vriendelijke verkopers

Goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en kundig geholpen

Prima bedrijf, eerlijk, helder en alles netjes geregeld. Ontvangst heel hartelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Higly recommended

We came from Maastricht and bought a Volvo XC40.Congratulations to Loek,I can only say that I was very pleasant and well guided in the purchase process. . Very customer-friendly, non-biased and very knowledgeable. We will definitely come back in the future!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Aantal jaar geleden een auto gekocht bij autobedrijf van Rijswijk. Hier waren wij erg tevreden over, dus ook de 2e auto hier gekocht. Over beide auto’s erg tevreden, niks op aan te merken. We zijn altijd hartelijk ontvangen in de showroom, met of zonder afspraak. Veel voorraad, voor ieders wens zit er wel wat tussen. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

HELEMAAL GOED!

Een echt zeer bijzonder ervaring. Arthur Vlot belde mij vandaag omdat hij een (zeer waardevol) aantekenboek, dat ik in Haarlem verloren had, terug gevonden had in zijn autobedrijf in Waalwijk. Het boekje had dus een wonderbaarlijke reis gemaakt. Probleemloos is het boek toezonden (zonder kosten). Als deze vriendelijke menselijkheid garant staat voor de service van het autobedrijf, kan ik alleen maar dit alles enorm aanbevelen. Dank jullie wel, dank je Arthur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed

Heel fijn geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Aflevering netjes en goed verlopen

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, goed aanbod en zeer vriendelijk

Professioneel bedrijf. Showroom is enorm en hebben veel keuze. Medewerkers zijn zeer vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima gegaan,alles volgens afspraak.

Fijne ervaring ,prima bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens afspraak

Goede ervaring en lekkere koffie

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne service

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe auto ben ik in contact gekomen met Autobedrijf van Rijswijk en dat heeft geresulteerd in een geweldige Link & CO1! Superblij mee en een fijne service gekregen! Ben jullie dankbaar voor deze keuze..

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige verkoper in een mooi bedrijf

Na een wat mindere ervaring elders ben ik naar van Rijswijk gereden. Daar werd ik ontvangen door Niels den Dekker. Dat was een wereld van verschil met de andere winkel. Niels hielp rustig maar leuk zonder dwang, een proefrit was geen probleem. Ik was er tenslotte om een auto te kopen. Mijn oude auto werd ingeruild, na een korte onderhandeling was de prijs afgesproken. De winkel is mooi, mooi assortiment, nette werkplaats, leuke verkoper. Het totaalplaatje wekte vertrouwen. Kortom ik heb de Audi gekocht en rij nu een aantal maanden met veel plezier rond. Vraag naar Niels, hij is top (zijn collegae ongetwijfeld ook maar ik ken alleen Niels en raad hem aan)

 • Aanbevelen? Ja
8

Super fijn en keurig geholpen

Via een advertentie op één van de auto verkoop sites terecht gekomen bij dit bedrijf. Telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefrit. Direct op zeer vriendelijke wijze te woord gestaan. Helaas bleek de geadverteerde prijs op de door mij gevonden advertentie niet de prijs die op het prijskaartje achter de voorruit van de auto zat, want die was toch echt hoger dan in de advertentie. Daarover werd mij medegedeeld dat de prijs bij de internet advertentie de prijs zonder Bovag garantie was. Ergens onderaan de betreffende advertentie zou dit vermeld staan. Het zal best "normaal" zijn in de autobranche, maar dit soort praktijken had ik niet verwacht bij een bedrijf als dit. Uiteindelijk zijn we er uit gekomen en is alles bij de verkoop en aflevering keurig en correct verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goud!

Snel, in de buurt, volledig, heerlijke auto, keurige prijs. Ook het belletje 1 week na aflevering of alles goed bevalt wordt zeer gewaardeerd. Jullie moeten zuinig zijn op Niels, goede verkoper en een fijne vent.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig, netjes, adequaat, wekt vertrouwen

Prettig, netjes, adequaat, wekt vertrouwen

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP bedrijf

Grote keuze en geweldig geholpen. Zeer tevreden met de aankoop!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een heel mooi bedrijf

Geweldig bedrijf, al bij het aankomen rijden een plaatje op zich. Vriendelijk personeel, duidelijk in de informatie van wat je wilt weten Een geweldige auto gekocht bij jullie en toen vandaag na ongeveer 2 maanden verder mijn telefoon ging om te vragen hoe het met de auto is. Nou top hoor wat een mooie service

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd