Fijne aankoop.

Na ons eerste gesprek met Stefan meteen een goed gevoel over de aankoop van onze auto. Door dat we zelf graag op de maandag de auto afgeleverd wilde hebben vonden we de aflevering van de auto onpersoonlijk en ging erg snel. Bij thuiskomst zagen we toch wat punten aan de auto welke naar onze mening niet netjes afgeleverd waren. Dit is keurig opgelost. Een maand na aankoop belde Stefan voor een evaluatie, dit vinden we ook heel netjes.

Goed en netjes geregeld

Zeer vriendelijk en gastvrij

Prima service vriendelijke verkoper

Prima service, vriendelijke verkoper

Vriendelijk en professioneel

We zijn ontzettend tevreden met onze aankoop en de service van Autobedrijf van Rijswijk! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen door Loek en kregen we alle tijd en ruimte om rustig te kijken en vragen te stellen. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijke informatie en een fijne sfeer. De aflevering van de auto was perfect geregeld: schoon, netjes gepoetst en helemaal klaar voor gebruik. Ook na de aankoop stonden ze voor ons klaar met snelle en duidelijke communicatie. Wij kunnen dit autobedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en uitstekende service. Bedankt voor alles!

Wederom een prettige ervaring

Ondertussen de 3e auto bij Van Rijswijk gekocht en alle keren, prettig en persoonlijk geholpen.

Heel fijn en netjes geholpen.

Wij zijn door Loek erg fijn en goed geholpen.

Topservice en klantgerichtheid bij Van Rijswijk Auto's!

Vanaf het eerste moment dat we binnenkwamen, voelden we ons erg welkom bij Van Rijswijk Auto's. De verkopers zijn ontzettend vriendelijk en totaal niet opdringerig, wat we als zeer prettig hebben ervaren. We kregen alle tijd om rustig rond te kijken, een proefrit te maken en al onze vragen te stellen. Dit gaf ons direct een goed gevoel en het vertrouwen om hier een auto te kopen. Na de aankoop merkte ik tijdens het rijden dat de auto boven de 100 km/u niet helemaal lekker reed. Ik nam direct contact op met Van Rijswijk Auto's en hun reactie was fantastisch. Omdat ze niet dichtbij zitten, mocht ik de auto in mijn eigen woonplaats laten uitlijnen en uitbalanceren. De factuur werd zonder enige discussie direct en keurig door Van Rijswijk Auto's betaald. Dit is op-en-top service! Ze denken echt in oplossingen en zorgen ervoor dat je als klant volledig ontzorgd bent. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare garage met uitstekende service!

Vriendelijk personeel

Zeer netjes en vriendelijk geholpen.

Goed ontvangen en zeer netjes geholpen, hierdoor ontstond er meteen een vertrouwensband. Bedankt voor alles.

Goed aanbod, fijne communicatie en top service

Goed aanbod, fijne communicatie en top service

Dik tevreden over auto en verkoop

Wij werden goed geholpen door Loek, hij nam goed de tijd voor ons en gaf uitgebreid advies. De auto stond er heel netjes bij, en de paar kleine deukjes/krasjes die we vonden zijn heel goed weggewerkt door hun restyler. Ook was het geen probleem om de Dekra langs te laten komen voor een accu test. Verder was het verhaal van de import transparant, en er werd eerlijk aangegeven dat we waarschijnlijk geen aanspraak meer konden maken op de 7 jaar fabrieksgarantie van Kia omdat die bij import auto’s aan strenge eisen moet voldoen mbt onderhoudsintervallen ed. Wel waren alle onderhoudsfacturen geheel aanwezig, we hadden alle vertrouwen in deze aankoop. De auto bevalt erg goed, we zouden er zeker weer terug gaan voor een volgende auto!

Goed geholpen komen afspraken na Zeer vriendelijk. Mooi bedrijf. Zeer netjes.

We zijn uitstekend geholpen, en auto is zeer naar tevredenheid.

Super goede service!

Erg fijn geholpen. Prettig ontvangst bij ons eerste bezoek. Met verschillende modellen een proefrit mogen maken om het verschil zelf te ontdekken. Vervolgens over gegaan tot koop. In dit proces werd snel en duidelijk gehandeld. Uiteindelijk is de auto snel rijklaar gemaakt, waardoor we er nu erg veel plezier van hebben!

Zeer vriendelijk personeel, uitstekende service en zeer goede auto

Zoals de bovenstaande zin al aangeeft, zijn wij heel goed en vriendelijk geholpen met het kopen van onze nieuwe auto. Er werd ook ruim de tijd genomen voor ons. Als er ook maar iets mocht zijn dan weet ik dat ik bij dit bedrijf met een gerust hart terug kan komen met vragen of iets anders. Bij de aanschaf van een volgende auto incde toekomst ga ik zeker bij dit autobedrijf kijken!

Mooiste cayenne van NL

Van Rijswijk had als een van de weinigen de auto die ik wilde hebben. Vanaf eerste contact tot de aflevering was een ervaring en zeer professioneel team en afhandeling. Thanks!

Top service, van begin tot eind!

Vanaf het eerste moment dat ik bij Autobedrijf A. van Rijswijk binnenstapte, voelde ik me welkom. Ik werd vriendelijk onthaald en geholpen door Niels Hakkers, die uitgebreid de tijd nam om naar mijn wensen te luisteren. Een proefrit was snel geregeld, wat meteen vertrouwen gaf in het bedrijf. We kwamen tot een mooie deal: een scherpe prijs voor mijn nieuwe Volvo T6 AWD hybride én een goede inruilwaarde voor mijn oude auto. Alles verliep open en eerlijk, zonder verkooppraatjes – precies zoals je hoopt bij een aankoop als deze. Bij het ophalen van de auto bleek dat de meegeleverde laadkabel slechts zo’n 2 meter lang was, terwijl ik er minimaal 5 meter nodig had voor thuisladen. Ook dit werd direct en zonder problemen opgelost: de kabel werd netjes omgeruild voor een langere versie. Een paar dagen na de aankoop merkte ik dat de afstandsbediening niet goed functioneerde. Na zelf contact te hebben opgenomen met het autobedrijf, werd ik kort daarna keurig teruggebeld met de mededeling dat er via een officiële Volvo-dealer een nieuwe sleutel zal worden besteld – volledig op kosten van A. van Rijswijk. Echt klasse! Kortom: klantvriendelijk, betrouwbaar en meedenkend. Een ervaring waar je met plezier op terugkijkt. Van mij krijgt Autobedrijf A. van Rijswijk (en Niels Hakkers in het bijzonder) een dikke 10!

Heel goed geholpen door Fabian en goede inruil prijs voor oude auto top bedrijf

Top bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant!

In februari hebben wij een bijzonder mooie Volvo XC60 gekocht. Wij werden geholpen/geadviseerd door Niels. We kenden hem omdat we vorig jaar al een keer op de koffie waren voor een andere auto. Maar we waren toen nog niet zeker over de overstap van diesel naar hybride. Het prettige en persoonlijke contact en de professionele en zeer verzorgde uitstraling van het bedrijf waren voor ons de aanleiding om terug te komen. De auto werd in perfecte staat afgeleverd. Alles werd keurig en op tijd, volgens afspraak, geregeld. Een prachtige auto voor een reële prijs.

Hele prettige zaak om een jonge, tweedehands auto te kopen

Hele prettige zaak om een jonge, tweedehands auto te kopen. Ontvangst was fijn. Prettige communicatie met verkoper. Alle tweedehands auto's zien er uit als nieuw!

Heel klantvriendelijk, makkelijk

Onze verkoper was erg vriendelijk en behulpzaam. De zaak is mooi, en veel keuze. Overstappen van oude auto naar nieuwe was erg makkelijk. Klein puntje: Bij aankoop hadden wij niet het sterretje in de voorruit gezien. Het zou fijn zijn gewesst als dat even gemaakt was voor koop.

Geweldige aankoopervaring: vriendelijk ontvangst, eerlijke communicatie en topservice!

Recent mijn Volvo S60 T6 hier gekocht en vanaf het eerste moment een geweldige ervaring gehad. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen door Jörn. De auto was keurig gepoetst en zag er perfect uit. Na een fijne proefrit volgde een prettig en open gesprek met Jörn, waardoor we eigenlijk al overtuigd waren. Na een nachtje erover geslapen te hebben besloot ik tot aankoop over te gaan. Wat me vooral opviel, is hoe goed er werd meegedacht. In mijn geval waren de banden niet helemaal in orde, maar hier werd op een zeer klantvriendelijke manier een passende oplossing voor gevonden. Al met al: gewoon top!

Goed geholpen

Het is behoorlijk druk op zaterdagen. Maak dus een afspraak. Je wordt vriendelijk ontvangen en goed geholpen.

Zoals het hoort te zijn!

Ons eerste bezoek en aankoop bij dit bedrijf heeft ons met een heel goed en vertrouwt gevoel achtergelaten. We werden keurig ontvangen en netjes en goed te woord gestaan. Wij hebben voor het eerst hier een auto gekocht en zijn er meer dan blij mee!! Alles werd meer dan keurig volgens afspraak geregeld en bij vragen na thuiskomst via de telefoon te woord gestaan en/of snel teruggebeld. Bepaald géén vieze nasmaak overgehouden aan dit bedrijf!

Goed geholpen

Fijn bedrijf is mijn 2 de auto die ik er gekocht heb