Uitstekende service en een fijn bedrijf!

Wij zijn enorm goed geholpen door verkoper Jamie bij de aankoop van onze Peugeot 5008. Alles werd duidelijk en eerlijk uitgelegd, en de proefrit verliep helemaal top. Op de dag van ophalen heeft Jamie ons zelfs netjes opgehaald bij de bushalte — super service! We zijn heel tevreden met zowel de auto als de fijne begeleiding. Een echte aanrader!

Bij aankomst bleek de auto waar we in eerste instantie voor kwamen en een afspraak voor hadden gemaakt best wel wat schade te hebben, dit stond echter niet vermeld bij de advertentie of werd ook niet telefonisch vermeld. Maar er stonden nog genoeg andere auto’s om uit te kiezen. Kwa prijs viel er weinig te onderhandelen helaas. Verder prima zaak met leuke en vriendelijke werknemers en genoeg keuze uit verschillende auto’s. Wij komen hier zeker terug voor onze volgende auto.

Mooi bedrijf, veel keus, fijn personeel

Mooi bedrijf, veel keus, fijn personeel

Fantastisch geholpen

Fijne mensen, nemen de tijd en de service is grandioos

Prima autobedrijf

Vriendelijke mensen, snel een mooie auto kunnen kopen

Net bedrijf en vriendelijke mensen. Zeer tevreden.

Een kundig en betrouwbaar bedrijf in deze branche

Autobedrijf van Rijswijk heeft ons op een kundige en betrouwbare wijze begeleid in het kopen van een nieuwe auto.

Super vriendelijk en zakelijk deal gesloten

Zie boven

heel vriendelijk , geduldig en duidelijk geholpen door Loek

zie hier boven

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel, keurig geholpen

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk met een kop koffie ontvangen. Verkoper is duidelijk, vriendelijk en meedenkend. Aflevering correct!

Klantvriendelijk

Eerste indruk is goed, na aankoop van de auto bleken er wat technische mankementen te zijn, na dit gecommuniceerd te hebben werd er door de verkoper mee gekeken naar oplossingen en waar nodig wordt er actie ondernomen. Verder is het een mooie locatie met een legio aan jong gebruikte auto's.

Onze ervaring met Autobedrijf van Rijswijk te Veen. Professioneel en vriendelijk personeel en kennis van zaken! Vanaf het begin zijn we ontzettend goed geholpen en geadviseerd! Dit heeft geleid tot de koop van onze Peugeot 2008. De betreffende verkoper nam hiervoor ook altijd alle tijd. Ook de aflevering verliep fantastisch ! Op een professionele wijze werd uitleg gegeven en werden al onze vragen naar wens beantwoord. Wij hebben een erg goede indruk gekregen van Autobedrijf van Rijswijk te Veen en kunnen dit bedrijf ook van harte aanbevelen!

Fijn contact en keurige afhandeling bij de aankoop van onze auto

Contact was vanaf het begin goed en we hopen en vertrouwen erop dat dit zo blijft.

Duidelijk en goed

Fijne ervaring, goede service!

hele positieve ervaring, goede service

hartstikke goed!!

Nette garage en fijne service

Zelfs na de koop, na een paar maanden, nog eens bellen hoe de auto bevalt. Netjes!

Super service!

Na een valse start bij de 1e 50 km van onze Peugeot 3008. Iets waar van Rijswijk eigenlijk niets aan kon doen en domme pech was. Hebben ze het de volgende dag gelijk opgelost terplekke. Super service! Dit is ook onze 2e auto die wij hier hebben gekocht en komen zeker terug!

auto gekocht

2 weken geleden een peugeot 2008 gekocht vriendelijke verkoper jaimy heeft ons perfect geholpen met onze keuze aflevering van de auto ook perfect zelfs nog 1 dag eerder dan gepland super bedrijf van rijswijk in veen goede service

Prima bedrijf

Wordt goed geholpen en vriendelijk verkoper

Komen afspraken na en goede service

Was goede service

Goed, fijn & behulpzaam

Grote mooie showroom waar we op afspraak een auto hebben bekeken. Deze stond klaar, ke krijgt de vrijheid om een rondje te rijden om vervolgens vragen hierover te stellen die je eventueel hebt. Vragen worden goed en correct beantwoord en je wordt nergens toen toe opgedrongen, wil je er een nachtje over slapen? Prima. Wil je volgende week een ander auto van hetzelfde model bekijken? Helemaal goed. Alom prettige ervaring en een mooie auto rijker.

Mooie zaak, veel keus en vriendelijk geholpen

Na jarenlang Volvo te hebben gereden koos ik voor een toffe Jeep. Geen succes. Graag weer kiezen voor degelijk en betrouwbaar. Online vond ik bij van Rijswijk veel mooie occasion Volvo's XC40. Fijn om daar te kijken en nog wat te kiezen te hebben! goed vergelijken, de info staat duidelijk zichtbaar achter de voorruit en ze staan handig op een rijtje. Proefrit maken uiteraard geen probleem, alle tijd voor een toelichting. De prijs stond wel vast maar er was nog wat te regelen met korting op nieuwe banden en een kleine beurt. Afhalen ging soepel en heel behulpzaam. Nog even een belletje na een paar weken of alles naar wens was, goed voor elkaar! Ik ben er blij mee.

De keuze is reuze en de service ook.

Ben goed geholpen. Kon makkelijk een proefrit maken met verschillende auto’s om zo te kunnen vergelijken. Duidelijke uitleg bij de overdracht. En belangrijkste, ik ben zeer tevreden met de keuze.

Zeer betrouwbaar adres met hele mooie auto's

Zeer betrouwbaar adres met hele mooie auto's, Personeel heel hulpvaardig en voorzien van de juiste kennis. Heel klantgericht, netjes en beleefd. Aangeboden auto's zijn allen top onderhouden en netje schoongemaakt en gepoetst. Ook de nazorg is prima, zo kreeg ik 2 weken na aankoop nog een telefoontje met de vraag of de auto ons bevalt en/of hij ons nog van dienst kon zijn met aanvullende informatie over de auto en/of het oplossen van evt. gebreken.

Zeer professioneel autobedrijf

Keurig en professioneel geholpen, zonder dat je een bepaalde afstand voelt. Nemen uitgebreid de tijd om je te informeren en op vragen te beantwoorden.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen