Laden reviews...
88 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De meeste opmerkingen gaan over transparantie in kosten en eerlijke beschouwing van problemen. Flexibiliteit en leenauto’s worden soms genoemd als extra voordeel, wat bijdraagt aan de positieve ervaring.
Alles correct en volgend planning geregekd. Leen auto kwam goed te pas! En extra service als banden spanning en bijvullen vloeistoffen gekregen bij de grote operatie! Dank U!
10 July 2026
Julius Kenbeek
Amsterdam
goede service altijd duidelijk over de kosten
Beveelt niet aan
9 July 2026
Rene
nieuwegein
7 July 2026
Wim
UTRECHT
We komen hier al jaren... Afspraak is afspraak. Prettig in de omgang en vriendelijk. Vertrouwen dat onze auto's met zorg behandeld worden. Meedenken met dingen die eventueel wel of niet gedaan moeten worden. Fijn om zaken mee te doen!!
3 July 2026
Fam. van Huisstede / de Kam
Huis ter Heide
21 June 2026
Stefan
Nieuwegein
Michel en Thijs denken altijd met je mee en geven een goed advies. Je krijgt altijd een leen fiets of auto mee. Dat is bij andere garages vaak niet zo. Kortom, zeer tevreden.
13 June 2026
Peter
Nieuwegein
Auto langs gebracht, ivm bonkend geluid aan de voor zijden. Stabilisator stangen bleken de boosdoener. Ondanks dat dit een slijtage deel is, toch netjes opgelost onder garantie. Helemaal top en dat op een vrijdag middag !
8 June 2026
Roy
Nieuwegein
Bij binnenkomst balie wordt je direkt geholpen. Je krijgt een telefoontje wanneer de auto gereed is en er wordt duideluk aangegeven wat er is gedaan aan de auto
7 June 2026
Lian
Tiel
Meerdere auto's bij Bosch Car Service Vrielo in onderhoud. Service is altijd keurig. Vervangend vervoer is misschien niet het nieuwste model, maar daarentegen wel zeer voordelig en gewoon goed geregeld. Vriendelijk en oplossings-/servicegericht.
31 May 2026
Camiel
Nieuwegein
Bespreken vooraf netjes de prijs en wat er wel en niet noodzakelijk is. De persoonlijke benadering is prettig en het werk is netjes uitgevoerd.
26 May 2026
Wouter
Nieuwegein
Onze auto had wat achterstallig onderhoud.dat is goed verholpen. Dat voel je wel in je portemonnee maar de auto rijd weer als een zonnetje en dat is ook wat waard. Tussendoor werden we goed op de hoogte gehouden. En toen we wat langer moesten wachten vanwege een onderdeel dat besteld moest worden konden we zonder gedoe een leenauto halen.
25 May 2026
Willem-Bas
Nieuwegein
Ik werd vriendelijk en netjes geholpen. Op mijn verzoek werd de onderhoudsbeurt keurig in de ochtend uitgevoerd. Kreeg een gratis leenauto mee. Prima service.
25 May 2026
Beveelt niet aan
1 May 2026
ernst
ijzendoorn
Mijn auto was er voor apk. Ik had op die dag toch nog een vervoer nodig gehad. Gelukkig hadden ze nog een staan en het was gratis. Dat vind ik een top service.
28 April 2026
DS
Duidelijke communicatie. Eerlijke service
26 April 2026
Esther
Nieuwegein
Ik had een onderdeel voor mijn auto nodig. Kort daarna een telefoontje dat het was aangekomen en ik langs kon komen voor het monteren, wat heel snel gebeurde. Alleen maar goede ervaringen met deze garage, al heel lang.
22 April 2026
Ruben
Utrecht
Perfecte service en evt. reparaties. Ik beveel de garage zeker aan alleen voor mij is de naam nog steeds van Rooijen!
22 April 2026
An
Nieuwegein
Ik heb een trilling in mijn auto. De chef werkplaats en de monteurs nemen echt de tijd om mee te denken over het probleem.
18 April 2026
Jurgen
Utrecht
Als ik bel,……. altijd !, Keurig! een oplossing Ik kom al 39 jaar bij ze en altijd tot volle tevredenheid
18 April 2026
Ab Hoegee
Lexmond
Goede service, eerlijke prijs. Ik kom al jaren, altijd naar tevredenheid
17 April 2026
Roy Niamut
Vriendelijk, snel en betrouwbaar
5 April 2026
Ilse
Utrecht
Ik kan altijd terecht met vm problemen met mn auto. Eerst bij Michel en later bij Vrielo. Hoe druk het ook is, ze staan open voor de klant en denken mee aan problemen en oplossingen. Vriendelijke, en echt klantgerichte service.
1 April 2026
Edith Van der Ree
NIEUWEGEIN
Een paar maanden geleden kocht ik een Skoda Scala. De verkoper heeft me geweldig geholpen. Ik ben ook een keer teruggegaan voor wat garantie-afspraken en ook toen werd ik weer uitstekend geholpen. Ze hebben zelfs dingen aangepakt waar ik niets van wist. Echt top service!
30 March 2026
maarten
Van someren
Als ik mijn auto bij Vrielo breng voor APK/AC check/Beurt, weet ik dat ik een eerlijk oordeel krijg en een helder plaatje van de kosten. Thijs is direct en eerlijk en zal je nooit het vel over de neus trekken. Voor mijn huidige auto was dit de laatste keer, maar de volgende komt hier ook weer in onderhoud.
29 March 2026
Edwin