Prima advies over de reparatie en duidelijk over de prijs.
Dit bedrijf geeft mij het gevoel dat ik echt klant ben. De sfeer en de profs die daar werken doet bijdrage aan mijn goede gevoel
Super klant vriendelijk en prima service.
zeer positief. Kende het bedrijf niet, eerste kennismaking. Goede ontvangst, actief meedenken, duidelijk plan, prima aflevering van de auto.
Zeer Hoge servicegraad betrokken en kundige medewerkers een garage waar je terug komt. Echt Top bedrijf!
Top garagebedrijf, ze luisteren naar de klant en denken vooruit met je mee!
Snel, eerlijk, deskundig en vriendelijk.
ALTIJD GOED
Super service, heel aardig en behulpzaam personeel!
Gepassioneerd, behulpzaam, meedenkend, vakkundig, vriendelijk.
Ontzettend Goede service. Altijd in oplossingen denken. Echt Geen kwaad woord. In 1 woord geweldig. En zeker al die deskundigheid daar heb je echt veel aan. Top
Prima geholpen, duidelijke communicatie, snel klaar ondanks drukte bij John.
Auto 4 dagen in bedrijf geweest,niet kunnen ontdekken wat het probleem was. Anwb geraadpleegd die had het euvel in een half uur opgelost.
Zeer prettig bedrijf, duidelijk in het nakomen van afspraken en zeer bekwamen monteurs.
Heerlijk familiebedrijf waar je als (potentiële)klant vriendelijk wordt te woord gestaan. Persoonlijk is hier kerwoord, kundigheid de troef.
Super service gericht bedrijf. Eerlijk, deskundig en zeer klantvriendelijk.