Super, super, super

Op zaterdagochtend wezen kijken naar een MT-09 en MT-10. Gert-Jan heeft me super geadviseerd en toch overtuigd voor de MT-09 te gaan. Zelf rij ik al jaren 4 cilinderblokken waardoor de insteek was een MT-10 aan te schaffen. Het advies van Gert-Jan zorgde dat de twijfel die ik had over de 3 cilinderblokken al wat afnam. Echter toen ik ook nog aangeboden kreeg om proef te rijden was ik overtuigd. Wat ook nog een aangename verrassing was. Ik kon hem dezelfde dag al meenemen!! Helemaal fijn aangezien ik dik een uur moest rijden.

Zeer snelle service!

Schroef in achterband. Gebeld, band op voorraad, kon tussendoor langskomen en kon gelijk gerepareerd worden!

Hoog service niveau!

Ik had een probleempje met mijn gekochte motor, na de garantie termijn. Tot mijn grote tevredenheid is dat op een hele nette manier opgelost. Top Service !

Behulpzaam, goede kennis van zaken.

Super geholpen

Super vriendelijk en behulpzaam personeel! Kwaliteit bij het afleveren.

Fijne zaak met goed aanbod motoren

Ik ben netjes geholpen, ook al was het druk. Ik moest van tevoren even bellen of de motor nog beschikbaar was en dat was zo. In de auto gestapt en er naartoe gereden en een mooie proefrit gemaakt. Was iets langer dan gepland, maar daar deden ze niet moeilijk over. Daarna wat punten benoemd die niet helemaal naar wens waren en akkoord gekomen over de koop van deze mooie Kawasaki Versys 1000. Ik ben tevreden!

Zeer goede ervaring

Mijn eerste motor hier gekocht en super tevreden ermee. Zeer goede en snelle service!

Snel een afspraak gemaakt voor het proefrijden en zeer bereidwillig om dit uitgebreid te doen

Prima inzet en snel een afspraak gemaakt. Door drukte is er wel enige hectiek waardoor er (te) weinig tijd is voor het verkoop gesprek.

Gekeken, proefgereden en gekocht. Heel snel en fijn geholpen en meegedacht.

Ik kwam om even te kijken. Werd snel geholpen en er werd gelijk gezegd dat ik een proefrit kon maken. Dit maar gelijk gedaan en ik was verkocht. Prettige onderhandeling, waarbij goed met mij is meegedacht. Heel fijn.

Veel geduld en goede service

In totaal ben ik vier keer langs geweest om verschillende motoren te proberen uit het grote assortiment, kiezen is niet mijn sterkste kant. Dit was geen probleem, iedere keer werden de motoren zonder zucht buiten gezet om te proberen en kreeg ik ook goed en eerlijk advies. Uiteindelijk heb ik een hele mooie MT-07 gekocht en de accessoires die ik erbij kocht, waren allemaal geïnstalleerd toen ik hem mocht ophalen. Ik kon gelijk met mijn TomTom Rider naar huis rijden! Hartstikke bedank voor jullie geduld en de goede service Michael en de rest!

geweldig

altijd beste service, en ze denken met je mee. top zaak

Zeer goede ervaring

Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en meteen wat te drinken aangeboden gekregen. Na even binnen gekeken te hebben was het mogelijk een aantal motoren te proberen waar ik interesse in had. Dankzij de professionele hulp een motor uit kunnen zoeken die echt bij mij past. Zeker aan te raden!

Fijn om verschillende motoren t’s kunnen proberen

Goed geholpen en super fijn om meerdere motoren te mogen proberen. Geweldig assortiment!

Uitstekend geholpen

Ging er kijken voor mijn eerste motor en heb er gelijk mijn eerste motor gekocht. Werd er enorm fijn geholpen en kreeg ook duidelijke informatie.

Fijn en eerlijk geholpen

Zie zin boven

Heel Fijn geholpen

Mijn eerste motor gekocht bij Doornekamp .. Tijdens mijn oriëntatie bezoek gelijk een goed gevoel bij alle mannen van de winkel .. heel behulpzaam en informatief! Uiteindelijk een model en exemplaar uitgezocht die helaas wat teveel vertraging opliep bij het RDW Daarom een ander exemplaar uitgezocht en deze naar alle tevredenheid opgehaald! Goede communicatie en Fijne toezegging over het (later) monteren van een aantal opties en de verdere afhandeling door de Michael van Doornekamp :-)

Fijn bedrijf met flexibel denkend personeel

Goed geholpen met de aanschaf van mijn motor. Daarnaast meegedacht over de aanschaf van kleding. Zelf hadden ze helaas niet wat ik zocht, maar ze kwamen met goede tips en oplossingen.

Erg vriendelijk personeel. Zijn nergens te beroerd voor.

Goede service en aandacht voor de klant

Mijn eerste motor gekocht bij jullie! Fijne service ervaren. Ik mocht veel proefritjes maken, met geduld werden de motoren uitgezocht en klaar gezet. Betrouwbaar bedrijf. Punten voor verbetering: Na de koop was de tank met benzine bijna leeg. Had wel extra service geweest als de tank vol had gezeten. Spiegel zat los, ventieldop mist. En motor gereedschap wat je normaal gesproken als setje erbij krijgt was niet aanwezig.

Top bedrijf

Top bedrijf. Motor gekocht, levertijd liet wat lang op zich wachten (overmacht, in afwachting van trage overheidsinstantie). Ik had geen zin meer in wachten, dus een andere motor uitgezocht, daar een hele goeie deal op gekregen, en 3 uur later kon ik de motor ophalen. Fijn om zo'n goeie motorzaak in de buurt te hebben!

De Wel 30

3871MV Hoevelaken