Filters

8

goed geholpen

mooi bedrijf, mooie motoren, en goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot zo ver uitstekend

Erg klantgericht, vriendelijk, nuchter en denken uit zichzelf erg prettig mee in mogelijkheden in plaats van in problemen. Bij binnenkomst op een fijne manier koffie die wordt aangeboden. Daarna niet opdringerig en wel op een fijne manier behulpzaam. Medewerkers weten waar ze over praten, wat erg fijn communiceert. Verder een sociale club medewerkers waar een erg gemoedelijke sfeer hangt. In mijn baan zie ik veel bedrijven van binnen, en de sfeer hier is écht positief. De gekochte motor moet nog geleverd worden, en hier heb ik al het goede vertrouwen in. Ik ben niet goed met namen, maar Roelof (ik hoop dus dat ik het goed heb), als je dit leest: bedankt voor al je goede hulp, adviezen en benadering. Op werknemers als jij moeten ze trots en zuinig zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel schakelen echt top

Snel vriendelijk en niet opdringerig, super nette gasten!

 • Aanbevelen? Ja
8

Top!

Snel geholpen, nette factuur erbij gewoon goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen, geweldige service

Vanuit Zeeland naar Hoevelaken gekomen voor een kawasaki z800e en perfecte mee terug genomen. Doornekamp heeft geholpen met het opladen van de motor. Ik zeer tevreden met mijn aankoop en de service die Doornekamp heeft verleend.

 • Aanbevelen? Ja
8

Veel is mogelijk

Ruim assortiment en proefritje kan zonder afspraak. Aardig personeel die luisteren naar jouw wensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuk geholpen en vlotte afhandeling.

Nette inruilprijs ontvangen. Daarnaast goed advies met een vlotte afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hartelijke ontvangst, vriendelijk geholpen, geen moeite te veel.

Op mijn verzoek 3 motoren uit de rij gehaald om de zithouding te testen. Op alle vragen een antwoord en adviezen met verstand van zaken. Een goede inruilprijs voor mijn motor en een prettige afhandeling van de aankoop. In totaal een fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk personeel

Goed en eerlijk advies gekregen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed

Zeer prettig sfeertje, aardige verkopers en monteurs. Goeie prijzen en genoeg motoren om uit te kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dikke 10 voor deze mannen

Goed geholpen. Snel. Keurig afgehandeld. Ze doen echt hun uiterste best en een stapje extra. Mooie inruil. Kortom fantastisch fijn bedrijf. Niks dan lof.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Mensen zijn er vriendelijk, houden je ten alle tijden op de hoogte en zijn niet duur

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk eerlijk deskundig

Vriendelijke personeel, vakkundig beoordeeld en eerlijk geholpen. Bravo

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige zaak met mooie motoren

De verkopers nemen goed de tijd voor iedereen en zijn zeer vriendelijk. Daarnaast is de kennis die de verkopers over de motoren hebben ook geweldig goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldig bedrijf... ruime keuze, spontaan personeel, en super service ...al met al top bedri

Superrrrr !!

 • Aanbevelen? Ja
10

harteljk ontvangst

Eerst telefonisch contact gehad, daar wist men te vertellen dat de motor lichte schade had, bij aankomst viel dat reuze mee. Zeer vriendelijke medewerkers die alle tijd nemen voor je. Vandaag een motor gekocht en kan dus nog niets vertellen van de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geholpen

Van begin tot eind goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service en klantgericht.

Het contact is zeer prettig, daarnaast neemt men de tijd voor je. Ook de wensen van de klant worden gehoord en wanneer mogelijk direct gehonoreerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen en uitstekende service!

Ik kwam op een drukke zaterdag binnengelopen en zag dat de jongens bij Doornekamp Motorsport erg druk waren. des al niet te min hadden ze erg veel aandacht aan ons besteed met een fijne en goede uitleg over de motoren. ik had net mijn rijbewijs gehaald en wilde graag de zoektocht beginnen naar mijn eerste motor. ik mocht 3 motoren proberen en dat was allemaal geen probleem. mijn intentie was om eerst te oriënteren maar na zo fijn geholpen te zijn was er voor mij geen twijfel mogelijk en ben ik gelukkig eigenaar van mijn MT-07!! ik zal Doornekamp Motorsport zeker aanraden! ze hebben erg veel motoren staan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk

De mogelijkheid om meteen een proefrit te mogen doen en dat er geen probleem was hoeveel motoren je probeerde is erg fijn. Ook de meedenkendheid is heel fijn zodat je een mooie keuze kan maken

 • Aanbevelen? Ja
8

hier wordt je netjes behandeld, ook al ben je geen vaste klant.

bougies laten verwisselen, monteur deed er andere in dan origineel omdat originele niet op voorraad waren voor een GL1200 int maakte voor de motor niet uit begrijp ik. na dagje rijden was ik niet tevreden omdat ik dacht dat hij door die nieuwe bougies te warm werd. originele oude er weer in . originele bougies voor mijn type motor besteld en woensdag komen die er nieuw in. maakte ze geen probleem van. Dus...ook al heeft de klant het fout. ze lossen het netjes op. DAT IS TOP SERVICE. vriendelijke groet van Kees.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service!

Je mag overal proefritje op maken. Dat is helemaal top als je nog geen keuze hebt kunnen maken. Geen moeite is teveel om een motor uit de showroom te halen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig contact en men heeft verstand van en doet eerlijk zaken

Verkoper gaf aan wat er nog aan de motor mankeerde en dat e.e.a bij de aflevering gerepareerd zou zijn. Op de website wordt al aangegeven dat men eerlijk zaken doet en wordt hiermee bevestigd. Prettige manier van communiceren en zaken doen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Klasse

In Juni een Yamaha MT09 occasion aangeschaft. prima ontvangst, geheel vrijblijvend en de mogelijkheid om op alle motoren te rijden. Helaas na 2 maanden wat probleempjes met de motor, hier werd serieus naar gekeken, maar helaas het probleem niet verholpen. tot mijn grote verbazing werd hier echt alles uit de kast getrokken om mij als klant tevreden weer de deur uit te laten gaan. proefritten op andere motoren, geen probleem. uiteindelijk een andere motor uitgezocht, gewoon omgeruild. mocht iemand nog op zoek zijn naar goede service, niet verder zoeken en hier naar binnen lopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals het moet zijn

Hele prettige ontvangst. Ik ben me aan het oriënteren op een naked bike en de keuze is hier ontzettend groot. Er werd meteen gezegd kijk lekker rond en ga zitten op wat je wil en laat maar weten als je geheel vrijblijvend ergens op wil rijden. Heb ook 2 motoren geprobeerd en dat was ook echt vrijblijvend. Motoren werden ook eerst even uitgeprobeerd voor ik ze meenam zodat de rijervaring ook goed was. Ik weet nu wat ik wil en het is heel goed mogelijk dat mijn nieuwe motor hiervan daan gaat komen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd