Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten vooral de vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en het zorgvuldige aankoopproces waarderen. Proefritten worden regelmatig genoemd als een pluspunt en de service is over het algemeen positief. De ervaringen zijn consequent positief en klanten bevelen de winkel aan.
Rustig en professioneel geholpen. Op zoek naar een motor met meer “body” t.o.v. de motor die ik wilde inruilen. Volgende stap in mijn hobby. Goed geholpen en kon op mijn gemak allerlei motoren bekijken en vergelijken. Na een proefrit een mooie motor aangeschaft. Realistische inruilwaarde. Netjes afgehandeld, overschrijven, afleverbeurt etc.
18 July 2026
Ed
Apeldoorn
Vandaag 2 motoren opgehaald die we hadden gekocht. Bij de eerste bezichtiging werden we vriendelijk te woord gestaan. Er werd gekeken naar alle verschillende opties kwa motoren en er werd goed meegedacht en geluisterd naar de wensen. Proef rijden was ook geen probleem en kregen er alle tijd voor. Uiteindelijk 2 motoren gekocht. Goede aflevering waar de tijd werd genomen. Wij zijn zeer tevreden en raden deze dealer zeker aan.
13 July 2026
Patrick
Zeewolde
Niet opdringerig en luisteren naar wat je zoekt. Testritten zijn geen enkele moeite. Top!!!
11 July 2026
Marcel
Apeldoorn
Goede service en ook prettig om advies te kunnen vragen aan de mannen vd werkplaats
10 July 2026
Richard
Utrecht
Dankjewel voor de goede service. Ben erg blij met mijn nieuwe motor. En nog een nette prijs gekregen voor mijn oude motor. Thanks.
10 July 2026
Jeroen
Herveld
Ik kan deze zaak van harte aanbevelen. Ze denken met je mee, zijn heel aardig en niks is hun te gek volgens mij.
6 July 2026
Caroline
Putten
Alles volgens afspraak
23 June 2026
Wilfried
Soesterberg
Ik wilde graag een nieuwe yamaha tracer 9 gt dit werd binnen anderhalve week gerealiseerd met alle opties erop die ik graag wilde voor een mooie prijs.
23 June 2026
Alex
Hoevelaken
's morgens een app gestuurd vanaf de website, zeer snelle reactie en 's middags naar volle tevredenheid geholpen.
20 June 2026
Peter
Grootebroek
9 June 2026
Danny
Sittard
I kwam op 1 specifieke fiets rijden en eindigde op 3 verschillende fietsen. Zeer vriendelijk en behulpsaam personeel. Ik kan seker aanbevelen als je op zoek bent naar je volgende rit.
6 June 2026
Frederick
Amersfoort
Je wordt snel geholpen, vriendelijk en kan al mijn vragen stellen. Proefritten zijn zo geregeld.
1 June 2026
Quinto
Nijkerk
Een aangename service mogen ervaren in de winkel, er werd meegedacht en mocht verschillende testritten maken. Uiteindelijk geslaagd en mocht gelijk de Kawasaki Z650 meenemen. 1 minpunt was dat het rubbertje van de remvloeistof niet goed was afgeslotem waardoor dit lekte, uiteindelijk zelf opgelost. Op naar veilige kilometers. Bedankt :)
31 May 2026
Claudia
Rotterdam
leuk ontvangen, goed uitglegd, verschil van de ene en andere motor. De mogelijkheden, dus met koffers of zonder…heel behulpzaam. Proefrit was totaaal geen probleem, kon zelfs een helm lenen, maar ik heb m’n eigen helm gehaald :)) Motor werd keurig klaargezet en enig uitleg gegeven door Bas. Minpuntje: ik had wel een koud glaasje fris willen krijgen, gezien de warmte die dag.. Koffie en thee is er in de automaat, maar met dit warme weer zou een koud blikje fris wel op zn plaats zijn. Voor de rest: top!
28 May 2026
Eric
Voorthuizen
Ik kwam binnen en werdt koffie aangeboden. Daarna werdt ik goed geholpen door een aardige meneer.
15 May 2026
Davy
Hoeven
Goed geholpen, duidelijke en transparant. Blij met mijn 1200GS.
10 May 2026
Leon
Wormerveer
We werden meteen vriendelijk geholpen en ondanks de drukte kreeg ik de kans om proefritjes te rijden en zelfde dag besloten om een motor aan te schaffen. Bedankt.
29 April 2026
Cire Aleamae
Amersfoort
Mocht ter plekke proefritten maken, zeer fijn en deskindig geholpen en binnen het uur rijklaar gemaakt. Echt topzaak!
28 April 2026
Puck
Wijk Bij Duurstede
Ben hier voor mijn eerste motor komen kijken, Onlangs dat ik mijn keuze al had gemaakt hebben we nog even meegedacht en gekeken dat ik de juiste keuze zou maken bij de aanschaf van de motor. Geven net even het extra beetje aandacht wat fijn is, ze zien de klant niet als wandelende protomonee maar als mens!
17 April 2026
Brent
Utrecht
nemen alle tijd voor je
7 April 2026
Edwin
tilburg
Ik heb hier onlangs mijn eerste motor gekocht! Echt heel goed geholpen! Samen naar de motor gekeken en daarna een proefrit gemaakt! Ze denken erg goed mee voor de juiste keuze voor jou en wat het best bij je past! Ik ben heel erg tevreden, en helemaal blij met mijn eerste motor!
3 April 2026
Annemijn
Arnhem
Prettige ervaring gehad bij het kopen van mijn eerste motor. Ik werd goed geholpen en ageadviseerd. Daarnaast was het proefrijden op verschillende motoren geen enkel probleem. Kortom; aanrader als je op zoek bent naar een motor. Er staan daar genoeg motoren!
31 March 2026
Jesse
Arnhem
Goede service en kennis over de gekochte motor! Prima ervaring!
27 March 2026
Martin
Willemstad
Goed geholpen aan een nieuwe motor, compleet ontzorgd en dezelfde dag mijn nieuwe BMW mee naar huis genomen!
12 March 2026
Paul
Nijmegen
Ik was hier voor de eerste keer. Proefrit gemaakt en motor gekocht. Aardige mensen en netjes geholpen.
11 March 2026
Leo