Prima bedrijf
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 198 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de persoonlijke service en de vriendelijke benadering. Er wordt melding gemaakt van kwalitatief hoogstaand werk en meedenkend advies. De onderhoudsservice wordt als betrouwbaar en professioneel ervaren en problemen worden vakkundig opgelost. De beoordelingen tonen een consistente tevredenheid en vertrouwen door de jaren heen.
Al jaren naar tevredenheid klant
10 July 2026
Erwin
Persoonlijke service.
1 May 2026
Gerrit
Harderwijk
Klantvriendelijk en goede kwaliteit. Ze denken met je mee en ik heb nooit gedoe met de auto achteraf. Gewoon goed!
25 March 2026
Judith
Nunspeet
Ik kom er al een paar jaar, fijne ervaring, ik word altijd geholpen als er iets acuuts is. Ik ben tevreden.
28 January 2026
Dalya
Harderwijk
Bij mij moet een auto gewoon rijden met mooi weer maar ook in slecht weer. Door het onderhoud bij Auto3landen heb ik nooit geen zorgen over mijn auto. Is er een keer iets aan de hand dan wordt dat vakkundig opgelost.
17 October 2025
Henry
Harderwijk
Zeer professionele medewerkers. Ook zeer vriendelijk.
19 May 2025
Gerard
Harderwijk
Camperbus en auto in reparatie gehad, met nodige reparaties, prima contact hierover gehad en tevreden over resultaat
6 July 2024
Ruud Mijnans
Harderwijk
Heb deze week mijn BMW Z3 Roadster hier voor het eerst heengebracht voor een kleine reparatie en APK. Een zeer net bedrijf met een geweldige werkplaats en zeer kundige en vriendelijke mensen. Ze hebben er een klant bij!
8 June 2024
R.C.
Harderwijk
Al jaren klant bij Auto Drielanden en nog steeds tevreden. Vriendelijke mensen, kundig en altijd in overleg wat te repareren bij 'n APK keuring.
23 March 2023
Esther
Harderwijk
De directie en het personeel is heel behulpzaam,met aandacht en vertrouwen. Ik ben heel tevreden.
10 January 2023
riet
Harderwijk
Wij hebben al jaren onze twee oudere auto's in onderhoud en voor reparaties bij Auto Drielanden. Wij zijn daar zeer tevreden over. Een garage die uitstekende kwaliteit en service biedt. De monteurs leveren vakwerk af. Auto Drielanden communiceert vooraf wat noodzakelijke reparaties zijn en hoeveel het bij benadering gaat kosten. Ook geven zij helder en goed advies over eventueel preventief te vervangen onderdelen of te verwachten aankomende kosten. Bijvoorbeeld bij een volgende APK of onderhoudsbeurt. Auto Drielanden denkt graag met ons mee over mogelijke opties en biedt een uitstekende service. Kortom: wij hebben goede ervaringen met, en zijn zeer tevreden over Auto Drielanden! Wij blijven onze auto's dan ook zeker bij hen in onderhoud houden.
16 December 2022
Harderwijk
Mijn ervaring met Auto Drielanden is ronduit positief. Ik kom er al jaren. Zijn deskundig en servicegericht.
Bart
BART Jansen
BART Jansen
Harderwijk
Wij hebben al jaren onze twee oudere auto's in onderhoud en voor reparaties bij Auto Drielanden en zijn daar zeer tevreden over. Een uitstekende kwaliteit en service. De monteurs leveren vakwerk af. Auto Drielanden communiceert vooraf wat noodzakelijke reparaties zijn en hoeveel het bij benadering gaat kosten. Ook geven zij helder en goed advies over eventueel preventief te vervangen onderdelen of te verwachten aankomende kosten. Bijvoorbeeld bij een volgende APK of onderhoudsbeurt. Auto Drielanden denkt graag met ons mee over mogelijke opties en biedt een uitstekende service. Kortom: wij hebben goede ervaringen met, en zijn zeer tevreden over Auto Drielanden. Wij blijven onze auto's daar dan ook zeker in onderhoud houden.
Harderwijk
Wij hebben al jaren onze twee oudere auto's in onderhoud en voor reparaties bij Auto Drielanden en zijn daar zeer tevreden over. Een uitstekende kwaliteit en service. De monteurs leveren vakwerk af. Auto Drielanden communiceert vooraf wat noodzakelijke reparaties zijn en hoeveel het bij benadering gaat kosten. Ook geven zij helder en goed advies over eventueel preventief te vervangen onderdelen of te verwachten aankomende kosten. Bijvoorbeeld bij een volgende APK of onderhoudsbeurt. Auto Drielanden denkt graag met ons mee over mogelijke opties en biedt een uitstekende service. Kortom: wij hebben goede ervaringen met, en zijn zeer tevreden over Auto Drielanden. Wij blijven onze auto's dan ook zeker daar in onderhoud houden.
Harderwijk
Snelle service en goede afstemming over probleem en oplossing
18 November 2022
Hans
Harderwijk
Na mindere ervaringen met andere garages zijn we uitgekomen bij garage 3Landen. Eerst voor een probleem, en de 2e keer nu voor onderhoud en APK. Netjes geïnformeerd over de APK punten, (kapot lampje en gangbaar maken rem) waardoor auto goedgekeurd zou worden. Punten besproken die op later tijdstip kunnen. Verder geen gedoe. Hier kun je prima onderhoud laten doen aan je auto voor een redelijke prijs.
11 October 2022
J.Paul
Harderwijk
De afspraak is snel gemaakt en uitvoering reparatie zeer vakkundig. Zeer vriendelijke dienstverlening, kortom kwaliteit.
27 July 2022
Roelof
Harderwijk
Door Richard uitstekend geïnformeerd over huidige stand van zaken en de te verrichten werkzaamheden. Geen overbodige zaken maar eerlijk.
24 June 2022
Jan
Harderwijk
Helder en duidelijk. Gemaakte afspraken worden nagekomen.
24 June 2022
Philip
Harderwijk
Ik breng mijn auto al jaren naar deze garage en wordt ten alle tijden zeer goed geholpen. Eerlijk advies. Kan het iedereen aanbevelen. Punten van reparatie gaan altijd in overleg en ik sta nooit voor onverwachte hoge kosten.
14 June 2022
Mary
Harderwijk
Altijd een belletje als er " onverwachtte" dingen aan het licht komen. Aandachtspunten worden keurig gemeld. Soms gaan ze ook net even dat stapje verder. TOP !
31 January 2022
Ingrid