• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf no nonsense bedrijf. Doen wat er moet gebeuren, en overleggen over de zaken die gedaan moeten worden.\r\nPrettige mensen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgesproken dat ik gebeld zou worden indien er extra kosten gemaakt moesten worden voor de APK keuring.\r\nDit is niet gedaan en ik kreeg de extra kosten pas te horen bij het afhalen. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zaterdag onze auto in Doornspijk opgehaald en toen bleken er bij aflevering geen vloermatten in te liggen, vandaag bij de Opel dealer in Stadskanaal een originele set mogen ophalen. \r\nNetjes opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi auto bedrijf aardige mensen die ook met de klant meedenken. En heel goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het schoonmaken van de velgen bij de bandenwissel is iets dat garage Van Wijnne uniek maakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat opviel in positieve zin is het feit dat bij de bandenwissel vlekken op de velgen zijn ontstaan die vervolgens netjes zijn weggewerkt. Dit is service die garage Wijnne net dat extra\'s geeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn positief over de behandeling van onze schade. Snel, adequaat en redelijke kosten.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben een week of 4 geleden een auto gekocht bij Wijnne in Dieren en zijn zeer goed geholpen.\r\nHadden op donderdag een afspraak gemaakt om op vrijdagmiddag te komen kijken. Bleek dat er iemand anders vrijdagochtend wilde komen kijken. Keurig door Wijnne hierover gebeld. Omdat wij vrijdagochtend niet konden, bood Chris (verkoper) de mogelijkheid dat we die avond konden komen kijken. Auto stond netjes gepoetst klaar en werd ter plekke helemaal droog gemaakt zodat we de lak ook goed konden zien.\r\nBij het drogen kwam Chris zelf 2 deukjes tegen in de auto. Nog zonder dat we iets hadden gezegd, werd al aangegeven dat deze er uit zouden worden gehaald. \r\nNa een proefrit, tot een deal kunnen komen.\r\nAuto week later opgehaald. Bij terugrit een scheur in panorama-dak ontdekt, welke er nog niet was bij de bezichtiging. Volgende ochtend melding gemaakt en hier werd keurig en adequaat op gereageerd door Chris. Uiteindelijk samen tot een oplossing kunnen komen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf was goed hoor..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je word er goed gehopen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correcte behandeling en ben volledig tevreden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geholpen, toen het meer werk bleek leen auto mee gekregen en alles is keurig afgehandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed bedrijf met geweldige service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We kwamen voor een niet werkende electrische ruit bestuurder en een rammel onder de auto en een kentekenverlichting die het niet deed. top doorverwezen naar de merkdealer na onderzoek voor de ruit omdat dit fabrieksgarantie is, en de rest vd werkzaamheden waren service, zelfs de leenwagen.\r\nZO KAN HET OOK
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige manier van benaderen en afhandelen zaken. Ze zorgen voor hoge kwaliteit van afleveren en zijn service gericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf, goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn, punctueel en “toegankelijk” bedrijf. Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen en men doet net even dat stapje extra.\r\nHeel prettig, niet te duur en zeer vakkundig.

Hogelandseweg 95

6545 AB Nijmegen

+31 (0)24 8081046

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.