goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en werd vakkundig geholpen door filliaal in Nijmegen.\r\n\r\nZeker een bedrijf waar ik wellicht in de toekomst opnieuw een auto zal kopen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen. Nette service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goede ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en zeer attent op de onderhoudsbeurten voor de auto.\r\nGeen lange wachttijden voor een servicebeurt.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wel okay,alleen jammer dat niet de mogelijkheid is geboden een reservewiel te kiezen i.p.v.het hulpsetje wat er nu in zit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig geholpen !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf weer prima geholpen, tijd klopte, vriendelijke mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed.\r\nEén lampje is over het hoofd gezien.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed en fijn bedrijf je word goed geholpen.\r\nen als er iets mis is met je auto lossen ze het goed op. ben zeer tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb van jullie een leenauto gehad, maar de zittingen waren zo vies en het stuur en de andere bedieningshandels waren plakkerig. En voor zo iets wordt nog 20 euro in rekening gebracht. Ik vind dit niet klantvriendelijk.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en kundig geholpen, probleem opgelost

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben een zeer prettige ervaring met het kopen van onze gebruikte Peugeot 107.\r\nVriendelijk geholpen en wat is afgesproken wordt gedaan.\r\nKeurig afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een goede service. Airco was kapot en de garantie verlopen. Toch nog onder garantie gerepareerd. Top! Nogmaals bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze eerste ervaring met Wijnne was plezierig. Ik heb er een gebruikte auto gekocht (en een ingeruild) en dat is prima verlopen. Ik werd als klant netjes behandeld, zoals je natuurlijk ook mag verwachten. \r\nDe jongen met wie ik het eerste verkoopgesprek had, was nog niet erg ervaren. Maar ja, iedereen moet de kans krijgen om zijn vak te leren. Ik wil dat dus geen echt minpunt noemen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden met de verrichte werkzaamheden
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf reparatie ivm garantie ongemak auto starten

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service!
  • Reden bezoek Andere reden

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundigheid en Prijs/kwaliteit kan ik niet beoordelen.\r\n\'k Wil graag aannemen dat ik daar wel een 8+ voor zou kunnen invullen

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.