voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparatie is keurig uitgevoerd door de monteur. Prima service. Enige jammere was dat de communicatie niet vlekkeloos verliep. Auto zou al klaar zijn, maar bleek pas volgende dag klaar te zijn. Netjes opgelost door gratis verstrekken van een huurauto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig dat er mee gedacht wordt met wat voor mij het beste.\r\nBetrouwbaar. Wat ik erg belangrijk vind omdat ik geen verstand van auto\'s heb.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en vriendelijk en behulpzaam medewerkers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ervaring is goed verlopen we zijn tevreden maar ik kan me alleen niet aanmelden op jullie site

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed, al jaren tevreden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tot nu toe goede\r\nservice en goed geholpen. prima garage!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn fiat 500x daar gekocht, het hele proces van bezichtiging proefrit en waardeschatting inruil auto ging vriendelijk vlot en eerlijk.\r\nUiterst tevreden dus. We hebben een half jaar garantie dus komen zeker nog een keer terug voor de uitkeuring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vele jaren hele goede ervaringen met dit bedrijf; zelf geef ik opdracht voor een reparatie; achteraf bleek dit niet nodig; mijn eigen schuld maar desondanks wordt de nota uit coulance gehalveerd. Klasse jongens, dat is SERVICE in HOOFDLETTERS

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het contact als zeer prettig ervaren.\r\nGeen \" verkooppraatjes\" maar een open en eerlijk gesprek.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb recent een BMW 326 Touring gekocht bij Autobedrijf Wijnne. Inmiddels heb ik 4000 kilometer met deze auto gereden, naar volle tevredenheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden klant!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vast gestaan in Duitsland tegen Berlijn aan. Ik had nog Bovag garantie. De garage heeft goed mee gedacht en geprobeerd mij te helpen ook voor een leen auto omdat de auto in Duitsland stond 2 weken, maar deze had ik niet nodig.\r\nIk ben goed geholpen en het was een fijne ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke, vriendelijke behandeling,\r\nCorrecte afhandeling garantie afloopcheck.\r\nPrettig bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring is prima. Kleine teleurstelling omdat de gepolijste koplampen niet helemaal helder zijn geworden terwijl dit op dit site die bemiddeld en waar de garage op heeft \'ingeschreven\' dit wel beloofd! Daarop afgaande valt het resultaat wat tegen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Steeds positief.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen scherpe deal gesloten kort om een aanrader ik zeg ga er zeker eens langs Fam lasschuyt

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had een storing met de blindehoekderectie. Werd direct aangepakt en een oplossing geboden.

Hogelandseweg 95

6545 AB Nijmegen

+31 (0)24 8081046

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.