voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks het vervangen van de beide achterste schokbrekers is het klapperen bij de achteras niet verholpen. Dat roept 2 vragen op:\r\n1. waar ligt het dan wel aan?\r\n2. waren nieuwe schokbrekers wel noodzakelijk?\r\n\r\nOndanks telefonische toezeggingen was in de opties van de Bosch Car Service \"vervangend vervoer binnen Europa\" niet vermeld.\r\nDe tekst en de prijs is in middels aangepast.\r\n\r\nTot nu toe verliepen de contacten en onderhoud c.q. reparaties tot tevredenheid. U krijgt nu het voordeel van de twijfel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie Monteurs ze staan altijd voor je klaar\r\nEn de kwaliteit en de prijzen zijn ook goed voor een onderhoudsbeurt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De vriendelijke ontvangst gaf ons gelijk een vertrouwt gevoel, ik dacht,dit is een bedrijf waar ik gerust een auto kan kopen, betrouwbaar, eerlijk en goed voor zijn klanten.\r\nDeze veronderstelling was correct, wij werden vriendelijk geholpen door de eigenaar van het bedrijf, hij gaf ons een vakkundige indruk en we konden op een wederzijds eerlijke manier onderhandelen, dus al met al een prima aankoop.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed en alles volgens afspraak na gekomen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf voor het eerst bij dit bedrijf geweest,voor grote onderhoud beurt,en reparatie,wij waren meer dan tevreden,over de vakkundigheid,en n redelijke prijs ,en n duidelijke factuur,wij gaan voortaan alleen nog in deze autogarage

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben bij Autobdrijf Wijnne een gebruikte auto (Ford) gekocht en onze vorige auto (Toyota) ingeruild, waarvoor wij een hele nette inruilprijs kregen. Telefonisch een afspraak gemaakt voor bezichtiging met verkoper Chris. De auto stond keurig gepoetst klaar voor de proefrit. Ruim de tijd gekregen voor een goede beoordeling en zij hebben intussen de inruilauto bekeken. Na afloop een prettig gesprek gehad met Chris en afgesproken de auto een week later op te halen met een afleverbeurt (kleine beurt) en de auto zou nog volledig nagekeken worden. Uiteindelijk bij ophalen bleek in de aflevering een stuk meer tijd en onderdelen te zijn gaan zitten om de auto volgens hun maatstaven verkoopklaar te krijgen, maar dat is allemaal service geweest en aan mij niet doorbelast. Zo hoort het ook! Met het hele gezin de auto gaan ophalen en de ontvangst was super. Een mooie ruime showroom, ruimte voor de kinderen om te spelen en een hele vriendelijke en betrouwbare verkoper. Wat ik in andere reviews lees is wat dat betreft helemaal juist gebleken.\r\nZij hebben aangeboden om een maand voor afloop van de garantie de auto nog na te lopen op problemen. Ik heb intussen al een paar kleinigheidjes zelf gevonden, dus die kunnen daar mooi bij meegenomen worden.\r\nIk ben in ieder geval super tevreden over de service die ik heb gekregen en Chris is een topper!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerste klas service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig en vaktechnisch autobedrijf met gedreven personeel.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf..
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geheel tevreden, prijs kwaliteit is goed.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Trekhaak laten maken, goed gedaan 👍🏼
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst klantvriendelijk alleen het probleem van het krakende koppelingspedaal is nog steeds niet opgelost en voelt niet goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In alle opzichten uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals gewoonlijk een zeer goede en vlotte service/hulp

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ik heb geen enkele klacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanvankelijke teleurstelling omdat aflevering zo lang duurde, alleen maar positief, omdat er een goede en zorgvuldige reden was waarom dit zo lang in beslag nam

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel positief. Alle tijd. Denken met je mee.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.