• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gekocht in Doornspijk 2e handsauto Citroen 5 september 2018. november olielekkage, herstelt onder garantie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct en komen afspraken na!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig, kundig en vriendelijke behandeling

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben tevreden over autobedrijf Wijnne, een min puntje de koffie.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ja ik kan echt zeggen een uitstekend bedrijf van kantoor tot werkplaats .Fantastische mensen en ik kan dus zeggen hier blijf ik komen .Nogmaals dank jullie wel voor de goede service .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bretrouwbaar, goede service en informatie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden met werkzaamheiden en heel goede monteur van jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede, aangename service

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden vorig jaar \'n vw polo gekocht van 10 jaar oud en 71.000km. Bij onderhandelingen gevraagd naar toestand distributie. Dit was allemaal in orde dus koop gesloten.nu jaar later hoorde ik via v.w monteur dat distributie ondanks goede conditie vervangen had moeten worden i.v.m. regel, standtijd 120.000km of 5 jaar.\r\nNa contact met Wijnne werd e.e.a. terug gekeken en bleek er sprake van \'n misverstand in werkplaats te zijn geweest.\r\nWerd meteen in het gelijk gesteld en kon auto meteen brengen om alsnog distributie op hun kostten te vervangen.\r\nDaarom durf ik te stellen, dat fa Wijnne service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft.Nogmaals onze dank voor deze zeer nette afhandeling.\r\nReny&Hans Timmermans. Nijmegen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn heel tevreden over u bedrijf, wij waren superblij met de leenauto,alleen viel ons de kosten daarvan tegen\r\nmaar dat weerhoud mij er niet van om wanneer nodig de auto weer bij u te brengen voor onderhoud \r\nmet vr gr els de leeuw

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De jaarlijkse onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Winterbanden gemonteerd, kon er op wachten bij een kopje koffie.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk en men kijkt altijd of ik als rijder direct geholpen kan worden bij urgente zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een gebruikte auto aangeschaft en de service is super. Er bleek volgens de afleveringsbeurt een nieuwe koppeling in te moeten en dit is zonder problemen ook gebeurd. Prima service en goed geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enthousiast! Zeer goede service, ze weten waarover ze het hebben, telefonisch goed bereikbaar en koop c.q. reparatie voor zeer gunstige prijzen. Kortom, een bedrijf waar je graag komt en tevreden weer huiswaarts keert.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Moest even wat langer wachten, en er was discussie met/over iemand die een niet goede auto verkocht had (incl niet prettig telefoongesprek), verder prima

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.