• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geholpen correcte monteur klacht volgens mij nog niet helemaal verholpen ik kijk het even aan anders maak ik weer een afspraak Jan corbeek

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste,\r\nWij zijn al een aantal keren geweest voor de auto in te ruilen maar helaas was het ons steeds niet gelukt om bij elkaar te komen , 3 keer is ........ zeggen ze , dus wij toch maar weer een keer aan bij Chris en ja hoor we zijn tot een deal gekomen erg leuk ervaren 😀super netjes afgeleverd de auto daarbij een heerlijke kop thee , en een super mooie bos bloemen ! En goede garantie en service wat wij tot nu toe hebben ervaren. Dit auto bedrijf is een voorbeeld van menig auto bedrijf klasse ! Ga zo door 👍🏽👍🏽👍🏽 \r\n\r\nGroetjes Jan en Brenda C.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was super. Maurice heeft verstand van technieck en wist binnen een paar minuten de storing te vinden.\r\n\r\nWas al jaren klant bij auto Jurrius en wees blij dat jullie een goede monteur hebben mee genomen.\r\n\r\nHet is ook plezierig dat je welkom ontvangen word, ook aan de telefoon.\r\n\r\nWas een simpele reparatie waar ik al een jaar mee rond gereden heb.\r\n\r\nTot en top dat het met een paar minuten klaar was..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben goed geholpen niks mis mee alleen een leenauto zou ik aanraden komt het beter over

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer attente service en onderhoudsbegeleiding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben uitermate tevreden, m.n. over de klantvriendelijkheid. De werkplaats is heel laagdrempelig te benaderen. Ook al kom ik met een \'hele onbenullige vraag\', ik word op een heel vriendelijke wijze dan te woord gestaan en geholpen. Ook is het gemakkelijk met de werkplaats tot een afspraak te komen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed netjes klantvriendelijk\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goede ervaring met jullie bedrijf

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf onderhoud en apk was goed ,er was iets met de arco hebben we 3x voor moeten rijden door een fout van de monteur wij hadden wel verwacht dat we een kleine vergoeding zouden krijgen voor deze fout ik heb dit ook gemeld3x 50km voor moeten rijden dat ik dat geen service vindt het is ons dus niet zo goed bevallen en weten nog niet of wij in de toekomst nog wel terug komen wij hopen dat u daar even op reageert

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel en deskundig
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle en professionele hulp
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekende ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor zo ver niet te klagen. Prettige ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop Toyota Aygo met inruil Mx5.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super servive...\r\nDe garantie check is klaar terwijl je wacht...\r\nEr waren wat kleine dingen en deze zijn goed verholpen.\r\n\r\nVriendelijke medewerkers met verstand van zaken. \r\nZat voorheeen bij dealer nu overgestapt na wijnne..\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen zijn goed. Vriendelijke man aan de receptie, die verstand van zaken heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen verbeterpunten, vriendelijk en rustig geholpen.\r\nAardige mensen!

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.