• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben klant van Autobedrijf Wijnne voor de reparatie van mijn auto.\r\n\r\nIk vindt Autobedrijf Wijnne een zeer klantvriendelijk bedrijf.\r\n- De ontvangst (door mw. Anneke Wijnne: vriendelijk, duidelijk, heel persoonlijk en het voelt ook als ècht, gemeend)\r\n- De uitleg, wat ze vinden, het laten zien van de vervangen onderdelen\r\n- Het goed op de hoogte stellen van de kosten een evt. mogelijke kostenoverschrijding.\r\n- Ook de openheid naar de werkplaats zelf. Je kunt er zo binnen en als klant kun je ook makkelijk contact hebben met de monteur, die met jouw auto bezig is of was.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb nog weinig ervaring met dit bedrijf, maar ervaar het tot nu toe als redelijk prettig, maar niet goedkoop.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn 2e hands VW Passat gekocht in Doornspijk en heb nu 2 x een jaarlijkse beurt + APK laten uitvoeren in Nijmegen. Goede ervaring met Anneke en haar team. Alles prima voor elkaar met aandacht voor klantwensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf, goede en persoonlijke service, goed aanbod van auto\'s.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik moest door ontbreken van keurmeester een paar keer extra op en neer huis>garage>werk en visa versa. De gereserveerde fiets bleek bij het brengen van mijn auto niet aanwezig (al meegegeven aan andere klant). Ik kreeg daarom de bedrijfsauto mee als alternatief, op zich een goede oplossing, ik had toch liever een fiets gehad want dat had me € 4,-- parkeergeld gescheeld. Mijn advies: wees vooraf duidelijk tegenover klanten m.b.t. een bezettingsprobleem van uw personeel, nu legt u dat probleem neer bij de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar goede ervaringen. De flexibiliteit, het meedenken en oplossingsgerichte houding zijn fantatisch.\r\n

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vond het erg fijn dat ze het luchtfilter dat ik zelf had mee gebracht gemonteerd hebben.\r\ntot de volgende keer weeer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle, duidelijke en vriendelijke service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf met vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al 15 jaar prima. integer, goed onderhoud en niet te duur. We de laatste keer een vervangende wagen met lege banden (0.6-1.5 bar, nie goed!) Verder niets dan lof\r\nIk zal volgende keer luxere banden kopen hoor!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week met een dame die door ons schade had opgelopen aan haar auto naar Wijnne geweest.De achterruit die vervangen moest worden, werd gelijk besteld en mevrouw kon de volgende dag weer gebruik maken van haar auto! TOP SERVICE

Hogelandseweg 95

6545 AB Nijmegen

+31 (0)24 8081046

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.