voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onvriendelijke onprofessionele behandeling, niet transparant

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn auto hier gebracht voor oa.\r\n- APK keuring\r\n- Vervangen van waterpomp\r\n- Grote beurt\r\n\r\nElke keer een goede service gehad en de verhouding prijs/ kwaliteit is mijns inziens ook in orde!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoud was prima uitgevoerd. Leenauto zou van wat betere kwaliteit mogen zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De wagen heeft een maal een grote beurt gehad, een schade herstel en plaatsen van winterbanden.\r\nService is op zich goed. Een maal was de auto niet op de plaats van bestemming door een fout in de communicatie. Er is ook niet gesproken over de kosten van vervangend vervoer. Ik was in de veronderstelling dat dit \'service\' was. Het is goed om dit bij dfe eerste keer te melden. Verder prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben zeer prettig geholpen en tot nu toe tevreden met mijn aankoop.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slecht!!\r\nAuto aangeschaft en binnen 1 jaar opnieuw APK keuring laten doen. Blijken er allerlei slijtage problemen; worden mankementen gevonden die bij aankoop al aanwezig waren. Niet adequaat geholpen; hele dag (betaalde)leenauto gehad maar er is de hele dag niets gedaan dan een offerte gemaakt. Vervolgens wordt apk keuring 2x in rekening gebracht. Bij telefonische feedback reageert het bedrijf niet begripvol maar externaliseert. Kortom wij komen niet meer terug.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige service, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig bedrijf en voor zover ik dat kan overzien ook deskundig. In ieder geval een bedrijf waarin ik vertrouwen stel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, eerlijk advies en goed service.\r\nIk ben zeer tevreden met mijn aankoop en bij wat veronderstelde problemen met de remmen kon ik snel een afspraak maken.\r\nMijn klachten werden serieus genomen en grondig nagekeken\r\nBleek uiteindelijk mee te vallen (ABS tradt in werking door de gladheid) Als extra service heeft men een licht beschadigde velg even vervangen door het reservewiel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top autobedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al eerder ervaring met autobedrijf Wijnne, toen nog onder de naam van dhr Timmermans.\r\nMen heeft ons keurig geholpen bij de aanschaf van onze auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en snelle afwikkeling !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste ervaring bij Autobedrijf Wijnne is zeer goed bevallen.\r\nZe gaven mij een goede service en reparatie advies. Het is \r\neen bedrijf dat echt met je mee denkt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima Autogarage!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De onderhoudsbeurt zou in een dag klaar zijn en was dat niet.\r\n2 Nieuwe banden waren niet uitgebalanceerd.\r\nBegrijpelijke verklaringen, maar toch. \r\nDe aangegeven foutmeldingen in da auto waren niet opgelost. Voor een daarvan werd de oorzaak daarvan niet begrepen. Er is wel een vervolgactie geweest

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf bestaat uit twee vestigingen en deze beoordeling geldt alleen voor de vestiging in Nijmegen. \r\n\r\nMet de vestiging in Doornspijk heb ik geen negatieve ervaringen. \r\n\r\nIn Nijmegen ontbreekt technische kennis volledig. Zeer ondeskundig.\r\nDit is niet het geval in Doornspijk.\r\n\r\nGa in Nijmegen lekker een bakje koffie drinken, want je hebt zeker aanspraak, maar laat daar niet je auto repareren!

Hogelandseweg 95

6545 AB Nijmegen

+31 (0)24 8081046

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.