goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prachtig klantvriendelijk bedrijf waar aandacht op de eerste plaats staat.En gedane afspraken nagekomen worden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto ingeruild. Zeer prettige ervaring. Persoonlijk, vriendelijk en auto keurig volgens afspraken afgeleverd. Niets op aan te merken, aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Iets meer dan een jaar geleden bij dit bedrijf een Honda Civic Hybrid gekocht. Zeer nette service en een eerlijke prijs. Ook twee weken voordat de garantie verliep een brief gehad om de auto nog een keer na te laten kijken zodat eventuele reparatie binnen de garantie zou vallen. Erg netjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na APK en.airco controle bleek er meer aan de hand te zijn de monteur belde volgend dag op om dat te vertellen na twijfel en navraag bleek de monteur toch gelijk te hebben dit scheelt mij toch veel geld John (monteur wijnne Nijmegen ) bedankt je bent een echte vakman

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig om zaken mee te doen, Zeer vriendelijk en gastvrij. Het bedrijf is netjes en schoon, ook op zaterdag voldoende monteurs aanwezig. Zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een hele mooie Fiat Barchetta gekocht. Ondanks een wat mindere proefrit (accu leeg) toch een zéér goed gevoel en alles is zeer goed opgelost.\r\nHeek leuk om het bericht van de vorige eigenaar te lezen. We gaan er zeker veel plezier aan beleven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in december mijn Fiat Barchetta ingeruild tegen een Opel Tigra, omdat ik een cabrio met harde kap wilde. Ik ben zeer tevreden over de service en aflevering van autobedrijf Wijnne en ben heel blij met mijn mooie blauwe Tigra. Ik zie nu dat mijn ingeruilde Fiat Barchetta op de eerste zonnige dag van het jaar alweer is verkocht, gefeliciteerd daarmee en ik wens de nieuwe eigenaar zeer veel rijplezier in een hele mooie cabrio. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed tot zeer goede ervaringen met koop en reparatie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto al enige tijd bij de Firma Wijnne in onderhoud. Altijd goede service en je hoeft maar te bellen of je word al direct geholpen. Personeel is zeer vriendelijk en hebben veel kennis in huis. Het is een bedrijf waar je goed word geholpen op alle fronten!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service is echt ok. Er worden duidelijk diagnoses gesteld en oplossingen aangedragen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na reparatie misverstanden met verzekering wel of niet verzekerd.\r\nDoor aangeboden bemiddeling van bedrijf is dit snel en gunstig voor mij afgehandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk meedenkend behulpzame werknemers. Helpen meedenken dat het niet te duur wordt enz. Enige opmerking is dat het soms lastig lijkt als je een auto hebt die niet zo gangbaar is. Verder niets dan lof

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in 2013 een tweedehands auto gekocht bij Wijnne in Doornspijk. Ik heb een half jaar garantie gehad. Toen ik de auto kocht zei ik dat ik wilde dat de auto uit 2005 goed zou zijn en ik niet bij de volgende APK/ grote beurt veel kosten zou krijgen. Er was veel mis mee, dus ik kwam er totaal een keer of 6 voor klachten reparatie. Ze gaven me af en toe het gevoel dat ik een zeur was. Ik ben er meerdere malen geweest voor de remmen die het niet goed deden. De jonge verkoper/ eigenaar moest door de monteurs geraadpleegd worden of iets vervangen kon worden of niet. Een keer is er niets aan gedaan en een andere keer zeggen de remmen wat gesmeerd te hebben en wat losser, waardoor het wat beter was. Nu, januari 2014 blijken bij de APK , een jaar en 13000 kilometer later er voor de remmen voor en achter alleen al aan remmblokken en en een remklauw voor ongeveer 500 euro aan materiaalkosten te zijn. \r\nwijnne neemt mensen die hun auto gekocht hebben bij hen en garantie hebben niet serieus en laat hen in de kou staan. Echt vreemd dat zo\'n bedrijf zich Bavog bedrijf mag noemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al een paar jaar klant bij dit familiebedrijf, net weer een nieuwe auto gekocht bij de vestiging in Doornspijk. Gezellige ontspannen sfeer waarbij naar de klant geluisterd wordt. Voor het hele team: BEDANKT!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de schade aan mijn spiegel is er snel gereageerd en gerepareerd,sneller kon niet ,bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, Gewoon goed.\r\nMisschien n extra bakkie koffie is makkelijk! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recentelijk een prachtige 5 serie te koop zien staan bij Wijnne im Doornspijk. Alles klopte aan de auto. Ik was op zoek naar een kilometervreter en dit zou hem wel eens kunnen worden. Ik kreeg een zeer nette inruilprijs voor mijn Jeep en de deal was zo gemaakt. Respectvol , open en eerlijk. Prima! Iedereen is even vriendelijk daar! Na een paar dagen voelde ik een trilling bij het remmen, een mail was voldoende. Binnenkort word ik uitgenodigd om een en ander op te lossen! Top! Ik kan het bedrijf dan ook echt aanbevelen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e bezoek matig maar zodra interesse menes was prettige behandeling, goed aanbod en advies. Zijn er prima uitgekomen naar in ieder geval mijn mening. Aflevering van auto netjes en op tijd. afterservice ook goed. kortom tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen. Behulpzaam en staan altijd voor je klaar. Mijn auto kan altijd snel terecht voor keuring of beurt.

Hogelandseweg 95

6545 AB Nijmegen

+31 (0)24 8081046

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.